De sprayproducten zijn géén vervanging vóór, maar een aanvulling òp een gezonde levensstijl.
Deze vitaminen zijn in sprayvorm beschikbaar. Vijf van de supplementen - waaronder de voor veganisten belangrijke vitamine B12 - zijn geschikt voor vegetariërs en dragen dan ook het Vegetarisch Keurmerk.

Producten:

  Vitamist kruiden:
St. John's Wort (VitaZac)
Blue-Green Sea Spray
Echinacea
Ginkgo Mist
Herbal Osteo-CalMag
Herbal Re-leaf
NoniMist
PineBark en GrapeSeed

  Vitamist gezondheid:
NRG Mist
Anti-oxidant
B12
C+Zinc
Children's Multiple
Colloidal Minerals
Multiple
Multiple 50+

  Vitamist vrouwen:
Prenatal
Folacin
Lady-mate

Vitamist fit en slank:
• Shape Up
• Chitosan

Performance I
Performance Advance
Performance Extend
Performance Renew
Performance II
Performance Before
Performance During
Performance After

  Vitamist special:
Vitasight
CORplex
D stress
Ex O
PRO Flex
Revitalizer
Smokeless

  Vitamist huisdieren:
Vita Feline
Dog Ease
Vita Canine

Asmi-ik ben is een KareMor™ Independent Distributor
Anti-Oxidant - B-12 - Bloedgr-multie - Children's Multi - Colloïdale Spray - C+Zinc
E+Selenium - Multiple - Multiple 50+
We zien het niet, maar in ons lichaam wordt voortdurend oxidatieve schade aangericht. Gewoonlijk wordt die schade veroorzaakt door giftige van zuurstof afgeleide "vrije radicalen", die in een normale toestand bijproducten van de stofwisseling zijn. Giftige oxidanten kunnen ook ontstaan door luchtvervuiling, alcoholgebruik, sigaretten of sigarenrook en zelfs door intensieve fitnesstraining.

Van anti-oxidanten, zoals Vit. A, C, E en bèta-caroteen is bekend dat ze er toe bijdragen deze oxidatieve schade te minimaliseren. Bovendien laten onderzoeksverslagen zien, dat anti-oxidanten o.a. het herstellend vermogen van de huid kunnen ondersteunen en goed is voor het gezichtsvermogen.

Elke dosis VitaMist® Anti-Oxidant bevat vitamine. A, C, E, bèta-caroteen, niacine en sporenelementen die met elkaar een soort bodyguard vormen.

Maar heel weinig mensen halen de aanbevolen niveaus van anti-oxidanten uit hun voeding. Onderzoeken laten zien dat minder dan 10% hun voedingsrichtlijnen volgen, waardoor minder dan 90% met een tekort aan anti-oxidanten blijft zitten. VitaMist Anti-Oxidant-Spray kan helpen dat deze 90% dagelijks in de behoefte van het lichaam wordt voorzien.

VitaMist® Anti-Oxidant is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Duitse labels.

Bevat: Vitamine A (palmitaat) 450 mcg, Vitamine C (sodium ascorbaat) 6 mg, Vitamine E (d-alpha-tocopherol acetaat) 10 mg, Vitamine B3 - Niacine (niacinamide) 3 mg, Foliumzuur 30 mcg, Bètacaroteen 5 mcg, Bioflavonoiden.   

Naar boven
  
    
Vitamine B-12 werkt samen met foliumzuur bij vele lichamelijke processen. Vitamine B-12 houdt de geest helder en helpt o.a. bij vermoeidheid. B-12 is positief voor lichaam en geest. In het snelle tempo van deze wereld is het belangrijk voor voldoende B-12 in uw voeding te zorgen. Door vitamine B-12 direct in de mondholte te sprayen, kan uw lichaam het binnen seconden gebruiken voor fysieke en mentale energie.

Onderzoek toont dat de inname van vitamine B-12 door de meeste consumenten minder is dan 70% van de referentiewaarden volgens de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Om de kleine hoeveelheden van vitamine B-12 die in sommige voeding aanwezig is te kunnen opnemen, scheidt de maag een speciale spijsverteringsstof uit, de zgn. "intrinsieke factor". Door de spraymethode omzeilt VitaMist® B-12 de maag en het verdere spijsverteringskanaal en voorziet in een gemakkelijke, directe absorptie en afgifte aan de bloedsomloop via het slijmvlies van de mondholte.

Het gebruik van vitamine B-12 supplementen door vegetariërs wordt ten zeerste aanbevolen, daar deze vitamine uitsluitend in grote hoeveelheden wordt aangetroffen in dierlijke voeding (b.v. lams, rund, orgaanvlees en vis).

VitaMist® B-12 is geschikt voor vegetariërs en heeft het V-Keurmerk-goedkeuring verkregen van de Nederlandse Vegetariërsbond, de Engelse Vegetarian Union en de European Vegetarian Union.

VitaMist® B-12 is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse, Nederlandse of Duitse labels.

Bevat: Vitamine B-12 (cyanocobalamine) 60 mcg.  

Naar bovenNaast de vertrouwde Multiple spray, de Children's Multiple en de Multiple 50+ is er nu de Bloedgroep Multi.
Een spray die op verzoek en initiatief van de Nederlandse arts Carel Hoffman is ontwikkeld.
Bij de ontwikeling is rekening gehouden met de sterk groeiende groep mensen die hun voedingswijze aanpassen aan de richtlijnen van het Bloedgroep Dieet.
In deze nieuwe Multi zijn de ingrediënten zodanig gekozen dat het gebruik geen chemische of energetische belasting vormt voor het lichaam.
Voor de kenners: de ingrediënten bevatten geen lectines en kunnen daarom door alle bloedgroepen worden gebruikt.
Dit vormde ook de aanleiding voor de ontwikkeling van een nieuwe Multispray.
Door deze nieuwe inzichten beschikken we over een moderne Multi spray die door iedereen kan worden gebruikt, dus ook wanneer je niet bezig bent met het Bloedgroep Dieet.    

Naar boven
Bij deze kinder-multivitamine-formule zijn de hoeveelheden van de voedingssupplementen aangepast aan de behoeften van kinderen. Uw kinderen krijgen hiermee de juiste hoeveelheden vitamine A, C, D, E, B-6, B-12, thiamine, niacine en nog meer. Door een aangename vruchtensmaak zullen uw kinderen deze vitaminen met plezier innemen!

De zorg voor uw kinderen is een dagtaak op zich. Verzekerd u zich ervan dat ze alle voedingsstoffen die ze nodig hebben binnenkrijgen met behulp van VitaMist® Children's Multiple! Dat is in ieder geval één zorg minder!

VitaMist® Children's Multiple is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse, Nederlandse of Duitse labels.

Bevat: Vitamine A (palmitaat) 650 mg, Vitamine C (sodium ascorbaat) 6 mg, Vitamine D (cholecalciferol) 5 mcg, Vitamine E (d-alpha-tocopherol acetaat) 10 mg, Vitamine B-1 (thiamine hydrochloride) 0.7 mg, Vitamine B-3 - Niacine (niacinamide) 9 mg, Vitamine B-6 (pyridoxine hydrochloride) 0.7 mg, Foliumzuur 200 mcg, Vitamine B-12 (cyanocobalamine) 3 mcg, Vitamine B-5 - Pantotheenzuur (d-panthenol) 5 mg, Bèta-Caroteen 7 mcg, Sporenmineralen, Bioflavonoiden.

Naar boven


Mineralen, uw lichaam kan niet zonder! Het lichaam kan nog wel enkele vitaminen in kleine hoeveelheden zelf aanmaken, maar geen enkel mineraal! Van mineralen heeft u geen grote hoeveelheden, maar wel een breed scala regelmatig nodig. Indien u tekorten ontwikkelt, zult u deze stoffen moeten aanvullen vanuit uw voeding. Bekende mineralen zijn o.a. calcium, magnesium, ijzer, jodium, kalium, zink, selenium, fluor en fosfor.

VitaMist® Colloïdale Spray Mineralen voorziet u van meer dan 70 mineralen per elke dosering. Zoals ook voedingsdeskundigen hieraan de voorkeur geven, zijn deze mineralen verkregen uit natuurlijke plantaardige bronnen en niet uit verbindingen van minerale zouten. In deze mix zijn alle macro, micro- en sporenmineralen vertegenwoordigd die kunnen zorgen voor het behoud van gezonde weefsels en cellen.

Op dagelijkse basis heeft ons lichaam meer dan 100 milligram macromineralen en minder dan 100 milligram micro en sporenmineralen nodig, verkregen uit voeding en/of supplementatie. Deze formule voorziet u van een ongekend brede variëteit mineralen in een natuurlijke balans. In deze colloïdale en opgeloste vorm kunnen ze optimaal op celniveau worden opgenomen.

Meer dan 70 mineralen, slechts 8 spraypufjes per dag. Een dergelijke doeltreffendheid is moeilijk te evenaren, maar gemakkelijk te verkrijgen - VitaMist® Colloidal Minerals!

VitaMist® Colloidal Minerals is geschikt voor vegetariërs en heeft het V-Keurmerk-goedkeuring verkregen van de Nederlandse Vegetariërsbond, de Engelse Vegetarian Union en de European Vegetarian Union.

VitaMist® Colloidal Minerals is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels.
Tegen veroudering en degeneratieprocessen.

Bevat: 77 mineralen o.a. Calcium, Magnesium, IJzer, Jodium, Kalium, Zink, Selenium, Fluor, Mangaan en Fosfor.        

Naar boven


Vitamine C (ascorbinezuur) is een essentiële voedingsstof die niet door ons lichaam kan worden aangemaakt of opgeslagen. Uit onderzoek is gebleken dat vitamine C een noodzakelijke voedingsstof is bij de vorming van collageen (de belangrijkste proteïne-substantie in het menselijk lichaam). Bekend is dat vitamine C het natuurlijke afweer / immuunsysteem bevordert en zorgt voor het behoud van een sterke en vaatwand.

Een adequaat zinkgehalte is essentieel voor een goede gezondheid en kan behulpzaam zijn voor het goed functioneren van ons afweersysteem. Een voldoende zinkinname ondersteunt het herstellend vermogen van huidweefsels.

Recent hebben wetenschappers ontdekt dat zink, bij orale absorptie, in staat zou kunnen zijn een verkoudheid te bestrijden door direct bij het eerste contact het Rhinovirus onschadelijk te maken.

Bewezen immuunversterker vitamine E en de essentiële aminozuren L-Lysine en L-Glysine completeren deze formule. Zij voegen ieder hun unieke werking toe aan deze krachtige formule. Wilt ook u dit jaar probleemloos de winter door? Neem VitaMist® C+Zinc.

VitaMist® C+Zinc is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Nederlandse, Duitse of Engelse labels.

Bevat: Vitamine C (sodium ascorbaat) 6 mg, Vitamine E (d-alpha-tocopherol acetaat) 10 mg, Zink (zink gluconaat) 1.5 mg, L-Lysine (L-Lysine hydrochloride) 3.3 mg, Glycine 1.7 mg, Bioflavonoiden.    

Naar boven


Vitamine E is een vetoplosbare vitamine die o.a. bekend staat om de beschermende werking van gezonde cellen en weefsels bij oxidatieschade (vrije radicalenschade), welke o.a. veroorzaakt wordt door vervuiling, straling, bepaalde chemicaliën en zelfs zuurstof die inademen. Het helpt het natuurlijke afweersysteem tegen schade die kan ontstaan gedurende tijden van oxidatieve stress.

Het is een essentieel nutriënt dat vele functies in het lichaam vervult, maar is mogelijk is het meest belangrijk als anti-oxidant. Vitamine E is cruciaal in de stabilisatie en bescherming van gezonde celmembranen tegen vrije-radicalen-aanvallen. Vele medische onderzoeken hebben laten zien dat lage vitamine E spiegels in het lichaam geassocieerd wordt met verhoogd risico op sommige ernstige ziekten. Omdat vitamine E een rol speelt bij het verminderen van oxidatie van cholesterol heeft het ook een gunstig effect voor een goede conditie van de bloedvaten.

Onderzoek geeft aan dat Selenium een essentieel sporenmineraal is welke nodig is voor de productie van glutation-peroxidase, een natuurlijke anti-oxidant die helpt ter bescherming van schade aan cellen ontstaan door vrije radicalen. Selenium assisteert vitamine E bij de preventie van vrije-radicalen-schade en heeft daardoor een gunstige invloed op hart en bloedvaten en tegen vroegtijdige ouderdomsverschijnselen. Deze twee ingrediënten vormen een partnership die er toe kunnen bijdragen om voor u een betere gezondheid te bevorderen.

VitaMist® E+Selenium is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Nederlandse, Engelse of Duitse labels.

Bevat: Vitamine E (d-alpha-tocopherol acetaat) 15 mg, Selenium (selenomethionine) 7 mcg.  
naar bovenEen van de meest populaire supplementen van deze tijd, de VitaMist® Multiple, combineert vele essentiële vitaminen en mineralen in een dosis. Hoewel de meeste voedingsdeskundigen je de raad geven je voedingsstoffen te ontlenen aan een uitgebalanceerd dieet, is gebrek aan tijd er vaak de oorzaak van dat dit niet lukt. Degenen die er voor gekozen hebben hun voedingsinname veilig te stellen door supplementen aan hun dieet toe te voegen, worden door VitaMist® Multiple in staat gesteld om dat op een snelle en prettige manier te doen en dat tevens met de hoogst beschikbare graad van absorptie.

VitaMist® Multiple omvat een formule van meer dan 12 verschillende vitaminen en mineralen die op maat gemaakt is om te voldoen aan wat het menselijk lichaam nodig heeft. Het bevat o.a. de vitaminen A, C, D, E, vitamine B-complex, thiamine, niacine, pantotheenzuur B-6 en B-12, foliumzuur, bèta-caroteen en meer.

Je lichaam in balans houden, dat is waar het om draait bij VitaMist® Multiple.

VitaMist® Multiple is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Nederlandse, Engelse of Duitse labels.

Bevat: Vitamine A (retinyl palmitaat with 2% as beta-carotene) 1200 mcg,Vitamine C (sodium ascorbaat) 6 mg,Vitamine D (cholecalciferol) 5 mcg, Vitamine E (d-alpha-tocopherol acetaat) 15 mcg, Vitamine B-1 (thiamine hydrochloride) 1.5 mg,Vitamine B-3 - Niacine (niacinamide) 10 mg, Vitamine B-6 (pyridoxine hydrochloride) 2 mg,Foliumzuur 400 mcg,Vitamine B-12 (cyanocobalamine) 6 mcg, Biotine 23 mcg, Vitamine B-5 (pantotheenzuur - d-panthenol) 10 mg, Bètacaroteen 1 mcg en Sporenmineralen per 8 pufjes.     

Naar bovenOUD WORDEN EN GEZOND BLIJVEN........... is dat niet wat wij wensen? KareMor™ heeft voor de snelst groeiende bevolkingsgroep de nieuwste VitaMist® spray ontwikkeld want........ 50 PLUSSERS HEBBEN DE TOEKOMST!

Iedereen wil oud worden en niemand wil het zijn, wordt vaak gezegd. In de komende eeuw zullen de meeste mensen veel ouder worden dan de vorige generaties. In de 20e eeuw zijn we gemiddeld 30 jaar ouder geworden...... dat is meer dan in de voorgaande 5000 jaar!

Voor de leeftijdsgroep "50+" heeft KareMor® een bijzondere multi samengesteld. Multiple 50+ bevat een unieke combinatie van vitaminen, mineralen en andere nutriënten die speciaal zijn afgestemd op deze snelst groeiende groep.

Bevat: Vitamine A (retinyl palmitaat) 800 mcg, Vitamine C (sodium ascorbaat) 9 mg, Vitamine D (cholecalciferol) 5 mcg, Vitamine E (d-alpha-tocopheryl acetaat) 10 mg, Vitamine B-1 Thiamine (thiamine hydrochloride) 1.4 mg, Vitamine B-2 Riboflavine 0.4 mg, Vitamine B-3 Niacine (niacinamide) 16 mg, Vitamine B-6 (pyridoxine hydrochloride) 1.4 mg, Foliumzuur 200 mcg, Vitamine B-12 (cyanocobalamine) 2 mcg, Biotine 30 mcg, Vitamine B-5 (pantotheenzuur) 6 mcg, Vitamine K 10 mcg, Choline - (bitartraat) 10 mg, Chromium - (polynicotinaat) 12 mcg, Jodium ï¾– (kalium-jodide) 15 mcg, Mangaan (sulfaat) 0.1 mg, Selenium - (natrium-seleniet) 5 mcg, Coenzym Q-10 100 mcg per 8 pufjes.

Naar boven
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vitamist kruiden:

St. John's Wort (VitaZac)
St. Janskruid en andere nutriënten die op uitgebreide schaal en al gedurende eeuwen worden gebruikt zijn gecombineerd in één formule en ontwikkeld ter bevordering van ontspanning, het behoud van voldoende energiespiegels en mentale gezondheid.
Mild depression, unfortunately, is not uncommon today. It can touch anyone, causing insomnia or excessive sleep, loss of interest, low energy, inability to concentrate and feelings of worthlessness.

Recently, there has been a tremendous growth in the production and sales of psychotropic medications to treat depression. These remedies, however, can be costly in more ways than one. In addition to the monetary strain put on a patient, there is often another price, in the form of unpleasant and sometimes dangerous side effects.

Wouldn't it be great if there were natural alternatives to these medications? Substances that could help treat depression and stress without the side effects? Well, there are, and it may surprise you to know that they've been around for centuries.

St. John's Wort, a chief ingredient in VitaMist® St. John's Wort, has been used for more than 2,000 years in treating various conditions, and recently found to aid in the treatment of mild depression. Ginkgo biloba, another key ingredient, is one of the most widely used herbs in Europe. Ginkgo interacts with a substance in the body called platelet activation factor (PAF). By doing so, Ginkgo has been shown to increase blood flow to the brain, resulting in lower occurrence of stroke, improved memory and reaction time, and help in the treatment of depression.

Time-tested remedies to age-old problems, that's the St. John's Wort edge.

Naar boven


• Blue-Green Sea Spray
Het is een schatting dat 80% van de bevolking onvoldoende hoeveelheden essentië le vetzuren verkrijgt.  Sea Spray bevat omega-3 en omega-6 (linoleen) vetzuren uit spirulina en lijnzaadolie.  Bevat ook bèta-caroteen en chlorofyl.
Ongeveer 80% van onze bevolking krijgt een onvoldoende hoeveelheid binnen van essentiële vetzuren.  Gebrek aan meervoudig onverzadigde vetzuren wordt wel beschouwd als het grootste voedingstekort in de welvaartslanden.  Hoewel het waar is dat we vermoedelijk niet meer dan 30% van onze calorieën uit vet halen is de toevoeging van vetzuren toch van gunstige invloed op onze gezondheid.

In VitaMist® Sea Spray zijn de meervoudig onverzadigde vetzuren omega-3 (linoleenzuur) en omega-6 (linolzuur) gecombineerd.  Deze beide vetzuren worden gewonnen uit spirulina, een blauwgroene alge die op verschillende plaatsen in de wereld te vinden is en uit lijnzaad, een plant waarvan de cultivering reeds teruggaat tot het oude Egypte.

Deze essentiële vetzuren vervullen talloze functies in het lichaam.  Zij ondersteunen de vorming van een groep bestanddelen die bekend staan als prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor talloze effecten in het gehele lichaam.  Meervoudig onverzadigde vetzuren kunnen helpen bij de verlaging van het cholesterolgehalte.

In Sea Spray zijn als extra carotenoïden toegevoegd, inclusief bèta-caroteen, dat dient ter aanvulling en ondersteuning van anti-oxidanten en chlorofyl, dat er om bekend staat ondersteunend te werken bij het herstellend vermogen van de huid.  Acht van de tien mensen krijgen niet de hoeveelheid vetzuren binnen die het lichaam nodig heeft.  Bent u een van hen?

In VitaMist® Sea Spray worden de hoogwaardigste meervoudig onverzadigde vetzuren gebruikt uit plantaardige bronnen.  Deze formule is dan ook geschikt voor vegetariërs.

Naar boven
• Echinacea+G
VitaMist® Echinacea+G (Golden Seal) is een krachtige stimulant voor het immuunsysteem met o.a. knoflook en een gezonde hoeveelheid vitamine E, tezamen met de verzachtend smaak van honing en citroen.
VitaMist® Echinacea+G waarbij de G staat voor Goldenseal (Hydrastis) en Garlic (knoflook).  Maar dat is nog niet alles wat u er in terug kunt vinden.  Het bevat ook een gezonde dosis vitamine E en u proeft de heerlijke smaak van honing en citroen, die al eeuwen populair zijn in de kille najaars- en winterperiode.

Echinacea is een uitvoerig bestudeerd en zeer veel toegepast kruid. Het activeert en stimuleert het afweersysteem.  Deze formule bevat tevens Hydrastis oftewel Canadese geelwortel.  Deze heilzame plant stimuleert het immuunsysteem.  Ook knoflook (geen zorgen, het is reukloos!) staat bekend om de gunstige invloed op de gezondheid.

VitaMist® Echinacea+G is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Ginkgo Mist
Ontwikkeld ter ondersteuning van zenuw, hersen en spierfuncties. GinkgoMist™ zet de kracht van ’s werelds oudste boom, de ginkgo biloba, voor u aan het werk.  Ook de overige toegevoegde ingrediënten, die aangetoond hebben de bloedsomloop naar hersenen en mentale functies te stimuleren, geven GinkgoMist™ - en u - het beste van het beste.
GinkgoMist™ laat de kracht van de oudste en sterkste boom ter wereld, de Ginkgo Biloba, voor je werken.  De Ginkgo Bilobaboom is één van de oudste nog bestaande plantensoorten op aarde.  Al ruim 5000 jaar gebruiken de Chinezen het extract van de bladeren, vruchten en bast voor een gunstige invloed op de gezondheid.

Tezamen met de overige ingrediënten vormt GinkgoMist een waardevolle formule die de hersenfuncties kan ondersteunen, het geheugen en de concentratie verbetert en heeft een gunstige invloed op de bloedcirculatie.  GinkgoMist houdt je scherp!

VitaMist® GinkgoMist is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.  Deze product is niet verkrijgbaar voor alle landen.  (Wegens Ierse verordeningen, dit product is niet beschikbaar in Ierland.)

Naar boven

• Herbal Osteo-CalMag
De voordelen van deze spray zijn tweeledig; naast de inname als multi-kruiden-voedingssupplement verziet CalMag u van calcium, magnesium en vitamine D, die samenwerken voor de bevordering van gezonde botten.
CalMag blijft nog steeds een van VitaMist's® meest populaire producten.  De voordelen van deze unieke nutriëntenspray zijn tweeledig.  Als eerste dient VitaMist® CalMag als "multi-kruiden" voedingssupplement welke uw lichaam van alle voordelen voorziet van niet minder dan dertien verschillende kruiden.  Kruiden vanuit de gehele wereld; elk met een rijke ervaringshistorie m.b.t. een gunstige invloed op de gezondheid.

Ten tweede voorziet CalMag u van elementaire calcium en magnesium in de juiste fysiologische verhouding, voor een constante aanvoer van deze essentiële electrolyten.  Calcium en magnesium-voedingssupplementen hebben getoond een belangrijke bijdrage te kunnen leveren voor het behoud van sterke botten en mineralisatie van een goede botaanmaak, alsmede bij verhoogde calciumbehoefte (i.v.m. de overgang).  VitaMist® CalMag bevat ook nog vitamine D, een vitamine die een vitale rol speelt bij de verhoging van kalkopname in botten.

De rijke mix van heilzame kruiden zijn aan deze formule toegevoegd om een bijdrage te kunnen leveren aan algehele gezondheid en welzijn.  Veel mensen gebruiken al een of meerdere van deze natuurlijke middelen op aanbeveling van hun gekwalificeerde behandelaar of na het lezen van artikelen over de gezondheidsaspecten hiervan.  VitaMist® CalMag combineert simpelweg vele van deze in één aangenaam smakende formule.  VitaMist® CalMag... "op uw gezondheid" - de natuurlijke weg.

VitaMist® CalMag is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse, Nederlandse of Duitse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Herbal Re-leaf
Laat de kracht van de natuur voor u werken.  Meer dan een dozijn kruiden met een lange historie zijn gecombineerd in één unieke formule.
Veel van de ingrediënten in VitaMist® Re-LEAF™ worden reeds eeuwen gebruikt voor een gunstige invloed op de gezondheid.  Het bevat een schat aan kruiden, elk met een specifieke werking voor behoud van gezondheid.

Deze op de meest pure ingrediënten gebaseerde spray bevat rond de 20 kruiden en nutriënten die elk op zich bekend zijn vanwege hun weldadige werking.  Deze combinatie heeft onder meer een verzachtende invloed op het hoofd, werkt ontspannend en is een natuurlijke rustgever.

VitaMist® Re-LEAF™ laat de kracht van de natuur voor je werken.

VitaMist® Re-LEAF™ is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• NoniMist

Noni, het heilige plantje uit de natuur nu ook in sprayvorm...

De noni plant is een fascinerende plant die zo'n 3000 jaar geleden zijn oorsprong vond op de Tongan eilanden in de South Pacific.Nu groeit noni op meer plaatsen op de wereld en is ook wel bekend als indiaanse moerbei. De vruchten zijn geel en hebben een onaangename, flauwe, vieze geur.
Noni wordt al eeuwen gebruikt als een volksgeneesmiddel voor vele gezondheidsproblemen.Nonisap (Morinda Citrifolia) komt van een tropisch vrucht welke groeit in de Zuid Pacific. Buiten de vele beschreven gezondheidsbevorderende aspecten, bevordert het ook het natuurlijke immuunsysteem van de lichaamscellen, zorgt voor behoud van een gezonde bloeddruk en versterkt het energieniveau.
VitaMist® NoniMist is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels.
Tegenwoordig zijn er diverse noni-producten op de markt met vaak het nadeel van de onaangename smaak. De NoniMist® is daarin een uniek product. Het combineert de buitengewone kracht van het orale toedieningssyteem (voor snelle en optimale opname in het lichaam) met de onbetwiste voordelen van nonisap, waarbij de wetenschappers van de sprayvitaminen door toevoeging van natuurlijke sappen er in zijn geslaagd de NoniMist® net zo lekker te laten smaken als alle sprayproducten.
Bevat: Nonisap,Vitamine E, Kaliumsorbaat.

Naar boven

• PineBark en GrapeSeed
Proanthocyanidine is de naam die behoort bij een groep bestanddelen van bioflavonoïden welke we in de natuur terugvinden.  Extracten van druivepitten en pijnboomschors behoren tot de meest efficiënte en natuurlijke vrije radicalenvangers die wij kennen.  Proanthocyanidine kan helpen om ons natuurlijke immuunsysteem te bevorderen.
Deze spray bevat een krachtige, natuurlijke anti-oxidant die bekend staat als proanthocyanidine. Deze wordt gewonnen uit druivenpitten en pijnboomschors en staat bekend als een van de meest efficiënte en natuurlijke vrije-radicalenvangers.

Vrije radicalen, inclusief peroxiden, zijn bijproducten die in ons lichaam gevormd kunnen worden. Vrije radicalen kunnen zich ontwikkelen doordat we blootgesteld worden aan vervuiling en giftige chemicaliën in lucht, voedsel en water, of doordat we overmatig blootgesteld worden aan zonlicht. Vrije radicalen worden tevens gevormd door de normale chemische processen in ons lichaam, hierbij is ook de stofwisseling van meervoudig onverzadigde vetten inbegrepen. Kortom, het is belangrijk om vrije-radicalenvorming te voorkomen ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Het menselijk lichaam heeft een afweersysteem in de vorm van speciale enzymen die vrije radicalen neutraliseren en opruimen. Anti-oxidanten, zoals proanthocyanidine, ondersteunen de werking van deze enzymen.

VitaMist® Pine Bark benut deze kracht door de toevoeging van vitamine B-6, waarvan de werking reeds lang bewezen is.  Vitamine B-6 helpt bij bescherming tegen vrije radicalen doordat deze vitamine onze speciale enzymen bijstaat en de kracht van ons immuunsysteem verhoogt.

Pine Bark en Grape Seed extracten staan ook bekend voor het behoud van sterke en elastische bloedvaten, wat een gunstige invloed heeft op de bloedsomloop.  Het is gunstig voor soepele aderen.

Deze sprays zijn verkrijgbaar in twee varianten, nl. een met proanthocyanidine, dat gewonnen wordt uit pijnboomschors (Pine Bark) en een die wordt gewonnen uit druivenpitten (Grape Seed). Beide sprays zijn een welkome toevoeging aan ieders dagelijkse voeding.

VitaMist® Pine Bark is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels.  Contact Home Office voor overige informatie. 

Vitamist gezondheid:

• NRG Mist
Mitochondria zijn de energiecentrales in onze cellen.  Zij zijn echter een zwakke schakel omdat zij erg gevoelig zijn voor vrije-radicalen-schade.  De combinatie van de nutriënten acetyl-L-carnitine en alpha-liponzuur kan deze schade beperken en behulpzaam zijn bij de verbetering van onze energie en hersenfuncties, wat een gevoel van totale vitaliteit tot gevolg kan hebben.
Wilt u zich vitaler voelen?  Wilt u meer energie hebben?  Graag toch?!

VitaMist® NRG Mist™ is misschien precies het product wat u zocht!  Dit unieke product zou het antwoord kunnen zijn op uw behoefte om de kwaliteit van uw leven te verbeteren alsmede uw gezondheid en welzijn.  NRG Mist™ geeft u voedingstoffen, energie en houdt u jong en vitaal - met slechts 8 pufjes per dag!  NRG Mist™ is een van de meest recente toevoegingen aan de VitaMist® lijn van unieke gepatenteerde spray-voedingssupplementen.

NRG Mist™ is baanbrekend!  Deze revolutionaire formule bevat twee substanties die recent het onderwerp waren van diverse nieuwsberichten over de researchresultaten.  Deze twee ingrediënten zijn populaire voedingssupplementen welke al vele jaren gebruikt worden als minder belangrijke stoffen in bepaalde formules en zijn dus gegarandeerd veilig bevonden!  Beide ingrediënten hebben hun eigen voordelen en nut, maar de nieuwste onderzoeken laten zien dat als ze samen gebruikt worden ze opmerkelijke eigenschappen bezitten.

Wat maakt NRG Mist™ zo bijzonder?  Het is de combinatie van acetyl-L-carnitine en alpha-liponzuur die de vonk weer kan brengen in ons verouderende lichaam.  De formule van bijzondere ingrediënten verhogen de vitaliteit en hebben een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen.

Kan NRG Mist™ uw klok terugdraaien?  We kunnen het niet beloven, maar het zou het antwoord kunnen zijn waar velen naar gezocht hebben!

VitaMist® NRGMist is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Anti-oxidant
Toxische oxidanten zijn bijproducten van het lichamelijke stofwisselingsproces en komen ook van vervuilers zoals o.a. sigarettenrook en luchtvervuiling.  VitaMist® Anti-Oxidant is ontwikkeld om “vrije-radicalen-schade”, welke 24 uur per dag voortgaat in uw lichaam, te beperken.
We zien het niet, maar in ons lichaam wordt voortdurend oxidatieve schade aangericht.  Gewoonlijk wordt die schade veroorzaakt door giftige van zuurstof afgeleide "vrije radicalen", die in een normale toestand bijproducten van de stofwisseling zijn.  Giftige oxidanten kunnen ook ontstaan door luchtvervuiling, alcoholgebruik, sigaretten of sigarenrook en zelfs door intensieve fitnesstraining.

Van anti-oxidanten, zoals Vit. A, C, E en bèta-caroteen is bekend dat ze er toe bijdragen deze oxidatieve schade te minimaliseren.  Bovendien laten onderzoeksverslagen zien, dat anti-oxidanten o.a. het herstellend vermogen van de huid kunnen ondersteunen en goed is voor het gezichtsvermogen.

Elke dosis VitaMist® Anti-Oxidant bevat vitamine. A, C, E, bèta-caroteen, niacine en sporenelementen die met elkaar een soort bodyguard vormen.

Maar heel weinig mensen halen de aanbevolen niveaus van anti-oxidanten uit hun voeding.  Onderzoeken laten zien dat minder dan 10% hun voedingsrichtlijnen volgen, waardoor minder dan 90% met een tekort aan anti-oxidanten blijft zitten.  VitaMist Anti-Oxidant-Spray kan helpen dat deze 90% dagelijks in de behoefte van het lichaam wordt voorzien.

VitaMist® Anti-Oxidant is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Duitse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• B12
Vitamine B12 is van vitaal belang voor vele lichaamsfuncties, inclusief de synthese van rode bloedcellen, hersenfuncties, regeneratie van beenmerg en de omzetting van vetten koolhydraten en eiwitten in energie.  In het snelle tempo van deze wereld is B12 een uitmuntende aanvulling op onze voeding.
Vitamine B-12 werkt samen met foliumzuur bij vele lichamelijke processen.  Vitamine B-12 houdt de geest helder en helpt o.a. bij vermoeidheid.  B-12 is positief voor lichaam en geest.  In het snelle tempo van deze wereld is het belangrijk voor voldoende B-12 in uw voeding te zorgen.  Door vitamine B-12 direct in de mondholte te sprayen, kan uw lichaam het binnen seconden gebruiken voor fysieke en mentale energie.

Onderzoek toont dat de inname van vitamine B-12 door de meeste consumenten minder is dan 70% van de referentiewaarden volgens de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH).  Om de kleine hoeveelheden van vitamine B-12 die in sommige voeding aanwezig is te kunnen opnemen, scheidt de maag een speciale spijsverteringsstof uit, de zgn. "intrinsieke factor".  Door de spraymethode omzeilt VitaMist® B-12 de maag en het verdere spijsverteringskanaal en voorziet in een gemakkelijke, directe absorptie en afgifte aan de bloedsomloop via het slijmvlies van de mondholte.

Het gebruik van vitamine B-12 supplementen door vegetariërs wordt ten zeerste aanbevolen, daar deze vitamine uitsluitend in grote hoeveelheden wordt aangetroffen in dierlijke voeding (b.v. lams, rund, orgaanvlees en vis).

VitaMist® B-12 is geschikt voor vegetariërs en heeft het V-Keurmerk-goedkeuring verkregen van de Nederlandse Vegetariërsbond, de Engelse Vegetarian Union en de European Vegetarian Union.

VitaMist® B-12 is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse, Nederlandse of Duitse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• C+Zinc
Vitamine C is bekend vanwege het vermogen het immuunsysteem te stimuleren, maar veel mensen weten niet dat het ook essentieel is bij de vorming van collageen, voor een goede conditie van de bloedvaten.  Zink is behulpzaam bij eiwitsynthese en celgroei o.a. bij herstel van weefsels.
Vitamine C (ascorbinezuur) is een essentiële voedingsstof die niet door ons lichaam kan worden aangemaakt of opgeslagen.  Uit onderzoek is gebleken dat vitamine C een noodzakelijke voedingsstof is bij de vorming van collageen (de belangrijkste proteïne-substantie in het menselijk lichaam).  Bekend is dat vitamine C het natuurlijke afweer / immuunsysteem bevordert en zorgt voor het behoud van een sterke en vaatwand.

Een adequaat zinkgehalte is essentieel voor een goede gezondheid en kan behulpzaam zijn voor het goed functioneren van ons afweersysteem.  Een voldoende zinkinname ondersteunt het herstellend vermogen van huidweefsels.

Recent hebben wetenschappers ontdekt dat zink, bij orale absorptie, in staat zou kunnen zijn een verkoudheid te bestrijden door direct bij het eerste contact het Rhinovirus onschadelijk te maken.

Bewezen immuunversterker vitamine E en de essentiële aminozuren L-Lysine en L-Glysine completeren deze formule.  Zij voegen ieder hun unieke werking toe aan deze krachtige formule.  Wilt ook u dit jaar probleemloos de winter door?  Neem VitaMist® C+Zinc.

VitaMist® C+Zinc is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Nederlandse, Duitse of Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Children's Multiple
Gemaakt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.  Deze kindermulti bevat veel van dezelfde nutriënten die u ook in de Adult Multiple voor volwassenen tegenkomt, maar dan in aangepaste dosering.  Met een kindvriendelijke “bubble gum” vruchtensmaak is het voor kinderen plezierig om hun vitaminen in te nemen.
Bij deze kinder-multivitamine-formule zijn de hoeveelheden van de voedingssupplementen aangepast aan de behoeften van kinderen.  Uw kinderen krijgen hiermee de juiste hoeveelheden vitamine A, C, D, E, B-6, B-12, thiamine, niacine en nog meer.  Door een aangename vruchtensmaak zullen uw kinderen deze vitaminen met plezier innemen!

De zorg voor uw kinderen is een dagtaak op zich.  Verzekerd u zich ervan dat ze alle voedingsstoffen die ze nodig hebben binnenkrijgen met behulp van VitaMist® Children's Multiple!  Dat is in ieder geval één zorg minder!

VitaMist® Children's Multiple is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse, Nederlandse of Duitse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven
• Colloidal Minerals
Voorziet u van meer dan 70 verschillende belangrijke mineralen en sporenmineralen uit natuurlijke plantaardige bronnen.  Mineralen zijn essentieel voor de juiste samenstelling van botten en het bloed alsmede ook voor het in standhouden van normale celfuncties.
Mineralen, uw lichaam kan niet zonder!  Het lichaam kan nog wel enkele vitaminen in kleine hoeveelheden zelf aanmaken, maar geen enkel mineraal!  Van mineralen heeft u geen grote hoeveelheden, maar wel een breed scala regelmatig nodig.  Indien u tekorten ontwikkelt, zult u deze stoffen moeten aanvullen vanuit uw voeding. Bekende mineralen zijn o.a. calcium, magnesium, ijzer, jodium, kalium, zink, selenium, fluor en fosfor.

VitaMist® Colloïdale Spray Mineralen voorziet u van meer dan 70 mineralen per elke dosering.  Zoals ook voedingsdeskundigen hieraan de voorkeur geven, zijn deze mineralen verkregen uit natuurlijke plantaardige bronnen en niet uit verbindingen van minerale zouten.  In deze mix zijn alle macro, micro- en sporenmineralen vertegenwoordigd die kunnen zorgen voor het behoud van gezonde weefsels en cellen.

Op dagelijkse basis heeft ons lichaam meer dan 100 milligram macromineralen en minder dan 100 milligram micro en sporenmineralen nodig, verkregen uit voeding en/of supplementatie.  Deze formule voorziet u van een ongekend brede variëteit mineralen in een natuurlijke balans.  In deze colloïdale en opgeloste vorm kunnen ze optimaal op celniveau worden opgenomen.

Meer dan 70 mineralen, slechts 8 spraypufjes per dag.  Een dergelijke doeltreffendheid is moeilijk te evenaren, maar gemakkelijk te verkrijgen - VitaMist® Colloidal Minerals!

VitaMist® Colloidal Minerals is geschikt voor vegetariërs en heeft het V-Keurmerk-goedkeuring verkregen van de Nederlandse Vegetariërsbond, de Engelse Vegetarian Union en de European Vegetarian Union.

VitaMist® Colloidal Minerals is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Multiple
Een van KareMor’s meest populaire supplementen.  VitaMist® Multiple bevat meer dan 12 verschillende vitaminen en mineralen op maat gemaakt voor de behoefte van ons menselijk lichaam.
Een van de meest populaire supplementen van deze tijd, de VitaMist® Multiple, combineert vele essentiële vitaminen en mineralen in een dosis.  Hoewel de meeste voedingsdeskundigen je de raad geven je voedingsstoffen te ontlenen aan een uitgebalanceerd dieet, is gebrek aan tijd er vaak de oorzaak van dat dit niet lukt.  Degenen die er voor gekozen hebben hun voedingsinname veilig te stellen door supplementen aan hun dieet toe te voegen, worden door VitaMist® Multiple in staat gesteld om dat op een snelle en prettige manier te doen en dat tevens met de hoogst beschikbare graad van absorptie.

VitaMist® Multiple omvat een formule van meer dan 12 verschillende vitaminen en mineralen die op maat gemaakt is om te voldoen aan wat het menselijk lichaam nodig heeft.  Het bevat o.a. de vitaminen A, C, D, E, vitamine B-complex, thiamine, niacine, pantotheenzuur B-6 en B-12, foliumzuur, bèta-caroteen en meer.

Je lichaam in balans houden, dat is waar het om draait bij VitaMist® Multiple.

VitaMist® Multiple is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Nederlandse, Engelse of Duitse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Multiple 50+
Voor de leeftijdsgroep "50+" heeft KareMor™ een bijzondere multi samengesteld.  De Multiple 50+ bevat een unieke combinatie van vitaminen, mineralen en andere nutriënten die speciaal zijn afgestemd op deze snelst groeiende groep.
Voor de leeftijdsgroep "50+" heeft KareMor® een bijzondere multi samengesteld.  Multiple 50+ bevat een unieke combinatie van vitaminen, mineralen en andere nutriënten die speciaal zijn afgestemd op deze snelst groeiende groep.

VitaMist® Multiple 50+ is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Vitamist vrouwen:

• Prenatal
Een vitaminesupplement dat ontworpen is om in de nutriëntenbehoefte te voorzien van zwangere en zogende vrouwen of die een zwangerschap overwegen.  Een unieke balans van water en vetoplosbare vitaminen die helpen bij een gezonde foetale ontwikkeling, zonder de maagverstoringen die veroorzaakt worden door pillen.
VitaMist® Prenatal is onze multivitamine voor zwangere en borstvoedinggevende vrouwen, alsmede voor hen die een zwangerschap overwegen.  Het voorziet in een harmonieuze samenstelling van wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen, waaronder de energiegevende thiamine, niacine, pantotheenzuur, B-6, B-12 en vitamine D, E.  Ook foliumzuur maakt deel uit van dit complex ter bevordering van een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel van het ongeboren kind.

Deze voedingssupplement-spray bevat geen tarwe of tarwederivaten, melkproducten of melkderivaten en geen vulmiddelen, bindmiddelen, was of andere niet-verteerbare bestanddelen uit pillen.  Het is veilig voor gebruik door vrouwen die deze producten niet kunnen gebruiken of vanwege bepaalde dieetbeperkende voorschriften.

VitaMist® Prenatal is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Folacin
Foliumzuur is een vitaminen van de B die belangrijk zijn bij de formatie van rode bloedcellen en essentieel bij foetale groei en ontwikkeling.  Regelmatige inname kan helpen bij het verlagen van cholesterol en homocysteïnespiegels, verbetering van energie en welzijn.
Folaat, folacine, foliumzuur, vitamine B9 en B11 zijn veelvoorkomende namen voor één vitamine uit de B-complex groep.  De enige officiële naam is echter foliumzuur.  Het is een essentiële stof bij de foetale ontwikkeling en de Gezondheidsraad beveelt zwangere vrouwen aan foliumzuur te gebruiken in de aangegeven dosering, ter bevordering van een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel van het ongeboren kind.  De gezondheidsraad beveelt ook vrouwen met een kinderwens en zwangere vrouwen aan om extra foliumzuur te gebruiken, ter verlaging van het risico op een open ruggetje.  Van foliumzuur, mede in combinatie met vitamine B6 en B12, is bekend dat het helpt bij de verlaging van homocysteïne-gehalten.  Ook vitamine B-12 en B-6 maken deel uit van dit VitaMist® Folacin complex.  Bij regelmatig gebruik kan Folacin je energie en welzijnsniveau verbeteren.

Foliumzuurtekort is het meest voorkomende vitaminetekort ter wereld. Een significant percentage vrouwen tussen 25-40 hebben lage foliumzuurspiegels.  Tekorten worden in verband gebracht met orale anticonceptiemiddelen, slechte eetgewoonten, drugs en alcoholgebruik, roken en extreme diëten.  Als je 15 jaar of ouder bent en niet tussen de 150 tot 280 mcg foliumzuur per dag krijgt (400 voor zwangere vrouwen), dan is dit de spray voor jou.

VitaMist® Folacin is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Duitse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Lady-mate
LadyMate is een geheel pure nutriënten en kruidenformule welke ingrediënten bevat die al eeuwen door vrouwen worden gebruikt bij ongemakken voorafgaande, rondom en tijdens de menstruatie, alsmede bij overgangsverschijnselen.  Een combinatie met B-vitaminen voor een verhoogde energieproductie.
Gewapend met thiamin, niacin, pantothenic acid, vitamines B12 en E, evenals beta-carotene en een natuurlijke kruiden basis, is Lady Mate een eenvoudige oplossing voor een complex syndroom.
Ingrediënten:
Gezuiverd water; Glycerine; Sucrose en Fructose; Citroenzuur; Polysorbaat 80 (phytonutrient); Natuurlijke smaakstoffen; Kalium sorbaat; Soja lecithine; Primrose oil; Extract of blue cohosh, burdock, chickweed, propolis, slippery elm; Sporenmineralen.
Gebruiksaanwijzing:
Eerste keer; goed schudden en druk 6 tot 8 maal op het pompje om deze te activeren.
Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, bij voorkeur tegen de binnenzijde van de wangen, 2 sprays (1 links 1 rechts), 4 x daags verdeeld over de dag.

VitaMist® Lady Mate is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels. Contact Home Office voor overige informatie

Naar boven


• Performance Advance
Begin met VitaMist® Advance vòòr je oefeningen – een speciale mix om je systeem voor te bereiden voor die aankomende oefeningen.
Advance Performance VitaMist® spray maakt het lichaam klaar voor de verhoogde vraag naar zuurstof, energie en andere co-factoren die vereist zijn bij sportbeoefening.  Advance Performance is samengesteld om de prestatie te verbeteren, vermoeidheid te verminderen en vrije-radicalenschade te beperken door het gebruik van natuurlijke biomoleculen.

Wil je je circulatie en vetstofwisseling bevorderen, alsmede je lichaam beschermen tegen oxidatischade?  Onze unieke spray heeft bewezen je van de nutrienten te voorzien wanneer je ze echt nodig hebt.

VitaMist® Advance Performance is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Performance Extend
Probeer maar eens een paar sprays van VitaMist® Extend gedurende je oefeningen.  Het geeft die "boost" aan je energieniveau om net even dat stuk extra te kunnen doen.
Wil je graag spierkrampen verminderen, kracht versterken, vermoeidheid vertragen en zuurstof efficiënter gebruiken?

Tijdens oefeningen om het uithoudingsvermogen te verbeteren is er een stroom van energie nodig om die piekprestatie te kunnen volhouden.  Uitputting van bloedglucose door aanhoudende lichamelijke oefeningen resulteren in (anaerobische) ademhaling waarbij een zuurstoftekort in de spieren ontstaat, gevolgd door "the wall", een snel optredende vermoeidheid die bekend is bij iedereen die aan uithoudingssporten en oefeningen doet.

Extend Performance supplementeert de cellulaire energiebronnen exact wanneer het benodigd is, waardoor het fenomeen van "the wall" wordt uitgesteld.

Richtingen: Eerste keer slechts - pomp 6-8 keer om de natuurlijke pomp te activeren.  Schud Zacht.  Stap 2 - Extend: 2-4 pufjes direct in mond per 20 minuten van oefening.  Gebruik met Advance en Renew Performance.

VitaMist® Extend Performance is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Performance Renew
Na je oefeningen ververs je je lichaam met VitaMist® Renew, een speciale mix om de nutriënten weer aan te vullen die je lichaam net verbruikt heeft.
Renew Performance spray voorziet je van de componenten die je helpen om je spieren te herstellen en weer op te bouwen na die krachtige fysieke activiteiten.

Wil jij ook zo graag die herstelperiode verkorten, je spierkracht weer verbeteren en de zuurstofvraag van overbelaste spieren verminderen?  Renew Performance bevat geen steroïden en voorziet in de meest pure organische samenstelling die door de FDA is toegestaan in de juiste verhoudingen tot de behoeften om spiermassa uit te breiden.

Richtingen: Eerste keer slechts - pomp 6-8 keer om de natuurlijke pomp te activeren. Schud Zacht. Stap 3 - Extend: 4-6 pufjes direct in mond per 20 minuten afkoelt van na oefening. Gebruik met Advance en Extend Performance.

VitaMist® Renew Performance is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven


Performance II
• Performance Before
Laad je systeem maar vast op voor de krachtsinspanning die gaat komen.
Sportspecialisten zijn het erover eens dat inspannende sportprestaties in het lichaam een enorme vraag naar nutriënten teweegbrengt.  Om een goede sportprestatie te kunnen neerzetten wordt er op natuurlijke wijze een beroep gedaan op de vraag naar nutriënten in het lichaam.  Daarnaast moet je een goede spierconditie hebben en de juiste inzet.  Daarom gaan steeds meer atleten over op de instant absorbeerbare spraytoediening van speciale vitaminen, mineralen en nutriëntenformules uit de PERFORMANCE 3 serie.

1 - Before is een "vóór het sporten" startraket!  Het bevat creatine, gemixt met vitamine E, thiamine, vitamine B12, pantotheenzuur en carnitine, verrijkt met een verfrissende mintsmaak.  Before bereidt je voor op je sportbeoefening en waarvan je 4-6 pufjes per 10 minuten dient te gebruiken tijdens de warming-up.  De toevoeging van creatine is enorme ontwikkeling in sportvoeding.

VitaMist® Performance 3 - Before is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie

Naar boven

• Performance During
Geef je energiespiegel een extra impuls voor die winnende krachtstoot.
Sportspecialisten zijn het erover eens dat inspannende sportprestaties in het lichaam een enorme vraag naar nutriënten teweegbrengt.  Om een goede sportprestatie te kunnen neerzetten wordt er op natuurlijke wijze een beroep gedaan op de vraag naar nutriënten in het lichaam.  Daarnaast moet je een goede spierconditie hebben en de juiste inzet.  Daarom gaan steeds meer atleten over op de instant absorbeerbare spraytoediening van speciale vitaminen, mineralen en nutriëntenformules uit de PERFORMANCE 3 serie.

2 - During is een product dat je inneemt "gedurende" (=During) de sportbeoefening.  Het is simpel, geen geslik van pillen - gewoon deze energiegevende nutraceutical sprayen om je zelf tot de hoogste prestatie te kunnen brengen.  During bevat MSM, vitamine E, glucose, co-enzym Q10, kalium, fosfor en de aminozuren leucine en valine.

VitaMist® Performance 3 - During is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Performance After
Herstel je krachten met o.a. essentiële aminozuren.
Sportspecialisten zijn het erover eens dat inspannende sportprestaties in het lichaam een enorme vraag naar nutriënten teweegbrengt.  Om een goede sportprestatie te kunnen neerzetten wordt er op natuurlijke wijze een beroep gedaan op de vraag naar nutriënten in het lichaam.  Daarnaast moet je een goede spierconditie hebben en de juiste inzet.  Daarom gaan steeds meer atleten over op de instant absorbeerbare spraytoediening van speciale vitaminen, mineralen en nutriëntenformules uit de PERFORMANCE 3 serie.

3 - After voorziet je van nog meer creatine, samen met spieropbouwende aminozuren en hGH-secretagogue.  Dit is een verbazingwekkend nieuw product (verkregen uit natuurlijke plantaardige bronnen), welke een gunstige invloed kan hebben bij de natuurlijke productie van groeihormoon.  Aan groeihormoon wordt toegeschreven dat het helpt om het lichaam jong en vitaal te houden. Als het lichaam eenmaal het groeihormoon aanmaakt wordt het snel verspreid en helpt het om vet te verbranden en spieren op te bouwen.  Groeihormoon kan ook een gunstig invloed hebben op vele tekenen van veroudering.

VitaMist® Performance 3 - After is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is nu beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie. 

Vitamist special:

• Vitasight
Deze speciale combinatie voorziet in de nutriënten die bewezen hebben te helpen bij de cellulaire functies in en om het oog.  VitaSight gebruikt krachtige anti-oxidanten en andere nutriënten met een lange geschiedenis in verbetering van het gezichtsvermogen ondersteuning van de conditie van het oog.
Goed gezichtsvermogen is altijd afhankelijk van verschillende dingen, voldoende nutriënten is daar één van.  Bepaalde vitaminen en nutriënten helpen bij de functies in en rond de ogen en beschermen ze tegen de vervuiling waaraan we dagelijks worden bloot gesteld.

De wetenschappers van Mayor Pharmaceuticals hebben deze nutriënten, inclusief vitamine A, C en E, zink en selenium, samengevoegd tot één formule.

Om met vitamine A te beginnen, voegt VitaMist® hiermee een essentieel nutriënt toe voor een optimale gezondheid van het oog.  Vitamine A, of retinol, is goed voor het gezichtsvermogen. Vitamine C en E zijn toegevoegd om het absorptieproces van vitamine A te ondersteunen.  Andere oog-vriendelijke ingredienten zijn zink - bekend om het vermogen te helpen bij de absorptie van vitamine A - en selenium - een sporenmineraal dat samenwerkt met vitamine E en welke erom bekend staat vrije radicalenschade te helpen voorkomen

De Europese equivalent van blueberry, blauwe bosbes, heeft een lange geschiedenis bij de ondersteuning van de conditie van het oog en maakt ook deel uit van deze formule.

Bedenk hoe belangrijk uw ogen voor u zijn. Met VitaSight™ verbetert u de kans op een goed "vooruitzicht"!

Naar boven
• CORplex
Deze unieke combinatie van slimme hartvitaminen en nutriënten is een goede aanvulling voor een ieders dieet en hebben een gunstige invloed op hart en bloedvaten.  Het bevat Q10, een nutriënt waarvan bewezen is dat deze een positieve invloed heeft op de spierstofwisseling.
Deze unieke CorPlex formule is een doorbraak op het gebied van nutraceuticals die een gunstige invloed hebben op hart en bloedvaten.

Deze formule begint met vitamine C en E plus de hart- en bloedvaten ondersteunende nutriënten L-proline en L-lysine, twee van de 22 aminozuren die de bouwstenen zijn van alle proteïnen.  Krachtige kruiden, waaronder knoflook, ui, gember en ginkgo biloba die een goede invloed hebben op de bloedcirculatie, zijn aan deze formule toegevoegd.  Tevens vind je co-enzym Q10 die een rol speelt bij de bevordering van de energiestofwisseling van o.a. de hartspier, waardoor de bloedcirculatie gunstig beïnvloed kan worden.

VitaMist® CorPlex is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• D stress
Stress veroorzaakt een snellere verwerking van essentiële nutriënten dan normaal.  VitaMist® D-Stress vult deze verloren vitaminen en mineralen weer aan opdat uw lichaam in tijden van beproevingen krijgt wat het nodig heeft.
D-Stress - Voor iedereen die op een of andere manier (te veel) stress heeft!  We hebben allemaal wel eens te maken met stress in ons leven, dat mogen we tenminste aannemen.  De ingrediënten van deze spray ondersteunen u bij drukke werkzaamheden en/of geestelijk druk en inspanning.  Staat uw leven onder stress dan werkt het lichaam op topsnelheid en doet een zwaar beroep op zijn reserves.  Een optimale en complete voeding is dan dus nog belangrijker.  De D-Stress spray is bedoeld als aanvulling op uw voeding in die perioden en zorgt ervoor dat de B- en C-vitaminen en zo’n 12 aanvullende kruidenextracten binnen seconden in uw systeem worden opgenomen.  Binnen ogenblikken voelt u zich zowel lichamelijk als mentaal weer fit.  Het werkt rustgevend en bevordert bovendien het concentratievermogen.

Met een combinatie van waardevolle ingrediënten zoals B vitaminen, passiebloem, echinacea purpurea en andere kruiden, geeft VitaMist® D-Stress uw lichaam wat nodig is in moeilijke tijden.

VitaMist® D-Stress is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Nederlandse, Engelse of Duitse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Ex O
Een unieke en exclusieve mix van kruiden die helpt bij het in stand houden van open en heldere sinussen alsmede bronchiale weefsels.  Laat VitaMist® er voor zorgen dat iedere adem die u neemt net zo krachtig en versterkend aanvoelt als de natuur het heeft bedoeld
VitaMist® presenteert de voltooiing van een van haar meest belangrijke ontwikkelingen in nutriële bescherming.  Ex. O is een uniek en exclusief mengsel van kruiden die behulpzaam zijn om vrijer te ademen.  Het heeft een gunstige invloed op gezonde luchtwegen, schone en heldere sinussen en een opgeluchte neus.  Laat VitaMist® iedere ademhaling die je neemt aangenaam en energiegevend zijn, zoals de natuur het heeft bedoeld *.
-- Houdt een optimale zuurstofopname op peil.
-- Voor een doelmatige ademhaling.
-- Geeft lichaam en geest energie door
     GESTABILISEERDE O2 -- (Extra Oxygen).
-- Helpt je bij die vermoeidheidsdip in de namiddag.

EN DAT AL NA 1 SPRAYPUFJE

VitaMist® Ex. O biedt een preventieve bescherming tegen atmosferische irritaties en verontreinigingen, zowel vanuit de natuur als door de mens veroorzaakt.

VitaMist® Ex. O bevat een exclusief mengsel van cayenne (vrucht), pepermunt, echinacea purpurea, moederkruid, gember, goldenseal (Canadese geelwortel), sla, brandnetel, peterselie, valeriaan, betonie en toegevoegde gestabiliseerde zuurstof (O2).

* Waarschuwing: om te wennen aan de sterke werking van cayenne, adviseren wij u om de eerste keer slechts EEN PUFJE te gebruiken.  Het licht prikkelende gevoel wat op kan treden is van korte duur en al snel zult u meer pufjes willen gebruiken.

VitaMist® Ex. O is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• PRO Flex
ProFLEX™ is een welkome vondst voor iedereen die gezonde gewrichten en kraakbeen wil bevorderen.  Het hoofdingrediënt is glucosaminesulfaat - een natuurlijk bestanddeel van gewrichtsweefsel.  Het is het perfecte "voedsel voor uw gewrichten"!
ProFLEX™ is een welkome aanvulling voor het behoud van soepele gewrichten.  Het hoofdingrediënt is glucosamine sulfaat - een natuurlijk bestanddeel van gewrichtsweefsel.  Tezamen met chondroïtine sulfaat, een andere belangrijke bouwsteen van gewrichts en kraakbeenweefsel, plus een complex van specifieke nutriënten, vormen ze een bijzondere formule voor de opbouw, aanmaak en behoud van gezond kraakbeen.

Met VitaMist®'s gepatenteerde spray-toedieningsmethode zijn er geen gigantische pillen meer te slikken.  ProFLEX™ is het perfecte "voedsel voor de gewrichten".

VitaMist® ProFLEX is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven

• Revitalizer
Neem op noodzakelijke momenten een energiestoot en elimineer gelijktijdig mondgeuren.  ReVitalizer bevat B-vitaminen in een natuurlijke basis van kruiden welke een prettig-smakende formule geeft die u door de hele dag heen helpt.
Zoals de naam al doet vermoeden is VitaMist® ReVitalizer ontwikkeld om een energiestoot te geven op de momenten dat je het echt nodig hebt.  Deze mix van vitaminen, kruiden en nutriënten, waaronder thiamine, niacine, vitamine B-6, B-12, A en E, worden d.m.v. de spraytechnologie met supersnelheid aan het lichaam aangeboden, waarbij de volle potentie van deze nutriënten optimaal wordt benut.

VitaMist® ReVitalizer is om vele redenen al lang het favoriete product van heel veel gebruikers.  Wanneer je dat gevoel van vermoeidheid voelt opkomen geven een paar pufjes je al snel meer energie en vitaliteit.  Maar niet alleen dat, ReVitalizer is zelfs ook een krachtige ademverfrisser die sneller werkt dan je ooit hebt ervaren.  Geuren die zijn achtergelaten door koffie, alcohol, roken, knoflook, uien en andere sterke stoffen worden op effectieve wijze bestreden door dit mengsel van natuurlijke kruiden.  Je zal blij zijn dat je ReVitalizer hebt uitgeprobeerd... en waarschijnlijk ook de mensen om je heen!

Wanneer je weer van die lange dagen hebt gemaakt of het is wat laat geworden op een feestje, verzeker je er dan van dat je altijd ReVitalizer op zak hebt - het is veilig, snel en effectief.

VitaMist® ReVitalizer is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse of Nederlandse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven


• Smokeless
De combinatie van vitaminen, mineralen en kruiden in de Smoke-Less™ formule kunnen het lichaam behulpzaam zijn bij het overwinnen van de nutriële tekorten en behoeften die gepaard gaan bij het stoppen met roken.
Bent u al een poosje aan het proberen te stoppen met roken, maar het lukt nog niet?  Ook zat van de vieze asbakken, dat afgematte gevoel, naar rook ruikende kleding, verkleurde tanden, slechte adem en een verzwakt immuunsysteem?  Spreekt het idee om de hele dag kauwgom te gebruiken of nicotinepleisters te plakken u ook niet aan?  VitaMist® Smokeless® is uw oplossing.  Smoke-Less® is ontworpen als een gemakkelijke vervanging voor roken en voorziet u van een verfrissende, plezierig smakende spray vol met vitaminen, nutriënten en kruiden die gebruikt worden om uw zintuigen aan te scherpen, uw systeem te zuiveren en uw drang naar roken te verminderen.

Deze speciale combinatie van o.a. vitamine B-6, B-12, E en kruiden houdt u in balans en vermindert uw verlangen om "in plaats van" te eten, waardoor het potentiële risico tot gewichtstoename en prikkelbaarheid afneemt.

We weten dat roken letterlijk het menselijk immuunsysteem kan vernietigen, waardoor men gevoeliger wordt voor verkoudheid en andere virale infecties.  Vitamine E staat bekend om de beschermende functie van het immuunsysteem tegen beschadiging gedurende perioden van oxidatieve stress en virale infecties.  Onderzoeken laten zien dat vitamine B-6 nodig is voor een goede functie van minstens 60 verschillende enzymen, alsmede dat het essentieel is voor een sterk immuunsysteem.  Vitamine B-12 speelt een kritieke rol in de energiestofwisseling, immuun en zenuw en hersenfuncties.

Smoke-Less® vult die stoffen in het lichaam weer aan die door roken vernietigd of ondermijnd worden.  Stoppen is vaak lastig en zwaar; daar is men het wel over eens, maar Smoke-Less® kan het allemaal wat gemakkelijker maken.

VitaMist® Smoke-Less® is vervaardigd volgens de EU regelgeving en gestelde eisen en is beschikbaar met Engelse labels.  Contact Home Office voor overige informatie.

Naar boven


Vitamist huisdieren:
• Vita Feline
Uw kat of poes behoudt de meest optimale nutriënten-spiegels van essentiële vitaminen en mineralen d.m.v. deze speciaal afgestemde multivitamine-formule.
Uw kat of poes behoudt de meest optimale nutriënten-spiegels van essentiële vitamines en mineralen d.m.v. deze speciaal afgestemde multivitamine-formule.nbsp; Met 16 essentiële nutriënten, inclusief vijf energiegevende B-vitamines, is VitaFeline™ een welkome aanvulling op uw kat’s voeding.

Naar boven


• Dog Ease
Veilig en effectief combineert Dog-Ease een unieke multivitamine-formule met glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat.  Ideaal voor oudere honden maar ook als welkome aanvulling op de voeding van honden van elke leeftijd, van puppy tot volwassen.
Deze twee populaire ingrediënten staan bekend om hun vermogen tot bevordering van gezonde botten en gewrichten.

Naar boven

• Vita Canine
Deze multivitamine is uw hond’s beste vriend.  Vita-Canine™ is een uitmuntende aanvulling tot goede voeding en helpt om uw hond gezond en blij te houden voor vele toekomstige jaren.
Energieproducerende B vitamines, vitamine A en E, calcium en fosfor zijn slechts enkele van de 14 verschillende vitamines en mineralen welke zijn gemengd in deze naar lever smakende spray.

Naar boven
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Werking | Prijslijst | Informatie | Product | Wat artsen niet vertellen
Google
VITAMIST SPRAY VITAMINES
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

klik hier voor actuele informatie
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2015 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp
Share |