Earthlings
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Niets kan onze gezondheid en het voortbestaan van het leven op aarde zoveel helpen als de evolutie naar een vegetarische levenswijze."
Albert Einstein

If I could make everyone in the world see ONE film, I'd make them see Earthlings
Peter Singer


`Earthlings` is een documentaire uit 2005, de beelden zeggen meer dan genoeg. Het handelt over het houden van dieren en de afhankelijkheid van de mens van dieren voor voedsel, kleding, entertainment en voor experimenten op dieren.
In een uitgebreide studie naar dierenwinkels, 'puppy mills' en asielen, de bio-industrie, de leer- en bonthandel, de sport- en entertainmentindustrie, en uiteindelijk de medische wereld en wetenschap, gebruikt Earthlings verborgen camera's en nog niet eerder vertoond beeldmateriaal om de dagelijkse gang van zaken in enkele van de grootste industrieŽn ter wereld die dieren vanuit een winstoogmerk gebruiken, in beeld te brengen.

De dokumentaire heeft verschillende prijzen gewonnen. De film is geschreven en geregisseerd door Shaun Monson en geproduceerd door Shaun Monson en Persia White. Het verhaal in de film wordt verteld door acteur and dierenrechtenactivist Joaquin Phoenix.
Deze film steekt zeker met kop en schouders boven andere soortgelijke films/dokumentaires. Uiteraard zijn 'Our Daily Bread' en 'We feed the World' ook zeer aan te bevelen, Earthlings echter, is zeker de moeite waard om aan te tonen hoe mensen met dieren omgaan. Voor consumptie, huisdieren en vermaak.
De beelden zeggen meer dan genoeg. Het is wreed wat je te zien krijgt. Als je deze film gezien hebt zijn we benieuwd of je nog wel zo'n zin hebt in vlees ofd vis, want  na dit te hebben gezien vraag mag je jezelf afvragen of dat stukje vlees het wel waard is en mogen we hopen dat deze documentaire die gebaseerd is op extreem ouderwetse incidenten en methoden mag bijdragen aan een stukje normbesef. En dat de mens tegenwoordig wel respectvol omgaat met onze huisdieren en dat het a.s. stukje vlees op je bord niet daar terecht komt op de manier waarop het gaat in deze documentaire.
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

klik hier voor actuele informatie
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp