Combinatie
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

Combinatie Essences
Individuele Essences
De combinatie essences namen zijn voornamelijk gekozen door Ben en Mica (11 & 14 jaar destijds). Ze vormen een 'Ready to Use' die zal helpen bij de meeste dingen die vaak gebeuren met kinderen; zoals gepest worden, zich eenzaam voelen, bang voelen, gestresst zijn op school etc. De namen zijn vanzelfsprekend en kinderen van bijna elke leeftijd kunnen de essences zelf kiezen.


... en volwassenen ook?
Heel veel volwassenen hebben ons (Ann Callaghan) gevraagd of zij de essences ook kunnen gebruiken. Natuurlijk kan dit. We zin allemaal kinderen van binnen. We hebben zelfs 'Invisible Friend' gegeven aan een baby stekelvarken die zijn moeder kwijt was geraakt en niet meer wijde eten. Kort nadat hij de essence had gekregen begon hij weer te eten en werd groot en sterk.


CHAMPION
wanneer je je gepest voelt, wrijf wat champion over je buik en de bullebakken zullen opgeven. Champion helpt het kind dat bang is : voor anderen en vaak gepest wordt. Champion zal een schild voor een verzwakte 'solar plexus' vormen en tevens de schade helpen te repareren. Champion wil ons laten weten dat onze echte kracht vanuit ons binnenste komt en dat we die kracht kunnen oproepen door diep in te ademen en ons voor te stellen dat we al sterk zijn. We hebben geen echte vijanden, liefde is sterker dan wat dan ook in het heelal.


CHILL
wanneer je kookt van binnen, relax dan met deze essence en je woede zal afnemen. Chill helpt het kind dat heel, heel erg kwaad is en geen uitweg kan vinden. Chill wil ons laten weten dat door de woede van binnen op te sluiten, het niet weg zal gaan. Chill zal ons helpen realiseren waarom we eigenlijk kwaad zijn en zal het eenvoudiger maken hierover te praten.


CONFIDENCE
wanneer je je nerveus of paniekerig voelt of als je een mentaal blok hebt in testen -wrijf gewoon wet confidence over je buik en je zult jezelf geen bende meer voelen. Confidence helpt het kind dat niet in zichzelf geloofd. Confidence wilt ons laten weten dat we speciale en buitengewone wezens zijn door gewoon onszelf te zijn en we hoeven dat aan niemand te bewijzen!
INDIGO ESSENCES
Combinaties voor kinderen

Bel voor een vrijblijvend advies
klik hier voor actuele informatie
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
HAPPY
wordt niet gek omdat je je slecht voelt, met hulp van happy voel je je lang zo slecht niet. Happy is voor kinderen die zich vaak rot voelen en niet weten waarom, en ook voor kinderen die hun bedroefdheid proberen op te sluiten en te verbergen, misschien omdat ze bang zoals ze gaan hagen nooit meer op te houden. Happy wilt ons laten weten dat het best OK is om verdrietig te zijn en niet te weten waarom. Het is OK om te huilen. De tranen houden op en de zon kan weer in je hart gaan schijnen.


INVISIBLE FRIEND
voor als je je eenzaam of bang voelt en je zou willen dat er iemand was om je een knuffel te geven en te zeggen dat alles weer goed komt. Invisible friend is voor het kind dat zich vaak erg eenzaam voelt en niemand heeft om tegen te praten. Invisible friend wil je laten weten dat je nooit alleen bent. Je bent omringd door mensen waarvan je niet altijd ziet dat ze van je houden, maar altijd voor je zullen zijn om tegen te praten. Ze weten wie je bent en wat je doet op de planeet en zullen alles doen om je te helpen.LOVE
Wanneer je zo'n pijn hebt en boos bent dat je niets kunt voelen, alleen koud en steen van binnen, sturen we deze essence van liefde om de schade te hertstellen. Deze essence is gemaakt na 11 September door Ben, Mica en Jen (7 jaar). Ze maakten een geschenk van de liefde die ze in hun levens voelden voor alle kinderen in de wereld die niet genoeg hadden. Love is voor het kind dat erg is aangedaan door een tekort aan liefde in hun leven, Love wil tegen je zeggen; "Geef de liefde niet op. Ook al zijn dingen zo moeizaam in je leven geweest- geef niet op. Liefde is overal om je heen. Liefde zal je vinden- maar je moet het binnen laten."


NO FEAR
Wanneer vreemde geluiden je storen en je bang maken 's nachts of wanneer je je vreemd voelt in je maag zonder einde in zicht. No fear is voor het gevoelige en timide kind die zich de hele tijd bang voelt. No fear wil ons laten weten dat iedereen soms bang is. Je bent nooit alleen. Je zult altijd geliefd en ondersteund worden door je bescherm engelen.
PLURK
Als je je verveeld voelt of bedolven wordt met huiswerk zal Plurk je helpen meer relaxt te voelen en te werken. (ook zeer goed voor volwassenen). Plurk is voor het kind die nerveus wordt van de dingen die ze moeten doen en te veel druk op zichzelf zetten om te slagen. Plurk wil je laten weten dat het leven plezierig is. Neem niet alles te serieus en geloof niet iemand die je iets anders probeert te vertellen.


SETTLE
Wanneer je je rusteloos voelt zal deze essence je helpen en je niet neergeslagen laten voelen. Settle is voor het kind dat zich zeer ongemakkelijk voelt in zijn of haar fysieke lichaam en niet zijn of haar aandacht op iets kan vestigen voor een lange tijd. Settle wil je laten relaxen, inademen en weten dat het veilig is om gewoon te zijn'.


SHINE
Wees niet bang om te laten zien wie je bent, je bent echt een ster. Shine is voor het kind dat heeft geleerd om zich koud, cynisch en ongevoelig te gedragen, zodat ze zich geaccepteerd voelen door hun omgeving. Shine wil je laten weten dat het veilig is om te zijn wie je echt bent. Shine wil je ook laten weten dat door jezelf te zijn, je anderen echt zult helpen om ook zichzelf te zijn.


SLEEP EASY
Voor wanneer je bang bent je ogen dicht te doen voor het geval je een VERVELENDE verassing ziet. Sleep easy helpt het kind dat zich erg bang voelt in de nacht. Vaak zijn deze kinderen erg gevoelig voor energie en vinden het moeilijk om hun energie lichamen te ontspannen.


THE WORKS
Wanneer je niet weet wat er mis is zal the works je helpen om je weer sterk te voelen. Deze essence zal je helpen om het punt van alles te herinneren, het zal je helpen om door te gaan in je leven. The works is voor het kind dat zich verloren voelt, dat telkens zegt "wat doe ik hier, ik wil naar huis". The works wil je laten weten dat wanneer je heel geliefd bent en alle hulp die je nodig hebt op je wacht- je moet er alleen om vragen. The works kan in noodgevallen worden gebruikt, zoals een eerste hulp zal het je helpen balans te vinden en het energie lichaam te stabiliseren en zal je laten zien welke essences hierna nodig zijn. The works kan gebruikelijk zijn voor de al wat oudere tiener die voelt alsof zij/hij gaat 'flippen' en zelfs schade aan kan brengen aan zichzelf of anderen.
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp