Zin en Onzin
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Lees hier het artikel 'we nemen geld niet serieus'
Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

immers beide. Zelfs in de zuivere wiskunde wordt dezelfde bewering door verschillende mensen verschillend geïnterpreteerd. Bijna elk wiskundig bewijs gaat gepaard met een zekere mate van intimidatie. Het is misschien teleurstellend, maar de zuivere objectiviteit van de wiskunde is een illusie. (overgenomen uit: Kennislink).

Hoe dan ook, holistisch gezien is er maar één uiteindelijk verantwoordelijk voor het genezingsproces. Zij, die niet tot de verantwoordelijke behoren. kunnen alleen maar ondersteunen bij dat proces van genezing.
Graag willen wij hier sites vermelden die hulp kunnen bieden bij die ondersteuning. Heeftg u tips of ideeën, laat het ons weten:

http://www.diagnose-kanker.nl/behandelingen/paramedisch/alternatief


ASMI-Ik Ben is een samenwerkingsverband van diverse centra.

Ziek zijn en beter willen worden, wie wil dat niet? Natuurlijk ga je eerst naar je de reguliere arts, maar al snel zal je geconfronteerd worden met talloze adviezen vanuit je directe omgeving. Uiteraard goed bedoeld, maar niet altijd ongevaarlijk.

Waar ligt nu de grens tussen zin en onzin? Een precies antwoord op deze vraag is moeilijk te geven. Een kanstheoretisch model wordt zinvol als het zichzelf kan bewijzen.
Dat betekent overigens niet dat de kans op regen morgen iets is dat goed gedefiniëerd kan worden. Uit deze argumenten wordt duidelijk dat toegepaste wiskunde niet zo’n exacte wetenschap is als vaak wordt gedacht. Persoonlijke overtuiging en geloof spelen een belangrijke rol. Dit is overigens net zo goed waar voor zuivere wiskunde. Ik acht mezelf enigszins bevoegd om zuivere en toegepaste wiskunde met elkaar te vergelijken; als kansrekenaar beoefen ik
klik hier voor actuele informatie
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Kwakzalverij | Wetenschap-de Gekte | Wetenschappelijk bewijs | Zin & Onzin Alternatieven
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Kritisch kijken naar alternatieven!
Bij een uitspraak over iets éénmaligs kan dat niet. Een kansuitspraak over iets éénmaligs, zoals de toekomst van de mensheid, heeft dan ook geen betekenis. Model en realiteit worden dan verward. Het probleem bij Aczel en zijn bewijs voor buitenaards leven is onder meer het feit dat hij een kans toekent aan het ontstaan van leven op aarde. Dat heeft dus geen zin. Het zou een bepaalde zin kunnen krijgen als we andere planeten konden inspecteren. Maar deze zin zou bij gratie zijn van het feit dat we dan vele planeten tegelijkertijd bekijken. Over een specifieke planeet, de onze bijvoorbeeld, kun je dan nog steeds geen uitspraak doen. Het probleem van éénmalige gebeurtenissen bestaat ook bij een uitspraak dat de regenkans morgen 25% zou zijn. Het is immers maar één keer morgen. Je kunt van déze uitspraak echter niet zonder meer zeggen dat ze betekenisloos is. Als de weerman een model gebruikt dat zichzelf heeft bewezen, dan kun je persoonlijk vertrouwen krijgen in zijn model en in zijn uitspraken.
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp