Mies: Villa66
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Hét onderkomen
van Villa 66

ALL IS ENERGY
Als je weet welke frequentie er verstoord is, en hoe je dat kunt corrigeren gaat de weg naar herstel zich inzetten.

Mijn paranormale talenten liggen vooral op het medische vlak. Vele artsen doen inmiddels een beroep op mijn vaardigheden.


Ja, alles met energie
de energie van Liefde
de Liefde uit die ene Bron
die Bron waar ik even in mocht zijn !

Mijn voorgeschiedenis:
In 1978 kwam mijn echtgenoot om bij een verkeersmisdrijf, ik was toen 34 jaar en moeder van twee kinderen. In 1992 was ik betrokken bij een verkeersmisdrijf, ja de bestuurder, 18 jaar bezat geen rijbewijs.
Ik belandde in het ziekenhuis, had zwaar hoofd en nekletsel. Geen enkele behandeling sloeg aan, ik was ten einde raad.
Toen kreeg ik een bijzondere ervaring, ik trad uit mijn lichaam, kwam in "HET VELD" terecht, had even kontakt met mijn vader en echtgenoot (waren beiden reeds overleden). Dat is de grote omwenteling geweest!
Ik heb sinds 1994 een Praktijk voor Preventieve Gezondheidszorg. In 2001 is Top Balance International opgericht, een Netwerk Marketing bedrijf.
Inmiddels werk ik ook voor diverse bedrijven, tevens werk ik nu samen met diverse artsen. Ja, 1+ 1 = 11.

Villa 66. Ja, een droom wordt werkelijkheid.
De problemen waarmee mensen bij mij komen, zijn de problemen van vele mensen.

WAT is de zin van mijn leven?
WAT is de reden dat ik niet genees?
WAT is de oorzaak dat ik niet gelukkig ben?
etc

Ik heb het vermogen via Channeling te achterhalen welk levensthema mensen gekozen hebben, toen ze naar deze aarde kwamen. Via de Para Normale wereld heb ik dat door gekregen.
Velen, ja velen heb ik daarmee verder kunnen helpen.  Een nieuwe weg ging voor hen open.
In November 2006 heb ik de wens geuit:  Ik wilde "EEN PRAATHUIS"  beginnen voor mensen ZOALS JIJ en IK.

Ja, een soort Villa Velderhof, een plek waar mensen hun probleem neer kunnen leggen en dit kunnen delen met diverse "kijkers". Ja, wie denkt ermee? Dagelijks coach ik. Mies Hoogland, Visionair en Vitaliteits Manager mensen,  die vastgelopen zijn in het leven, op het werk of in hun huwelijk. Ja, soms doodziek zijn geworden.


klik hier voor actuele informatie
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
TWEE VROUWEN..... JOKE VAN DER HEIDEN / TINEKE KLEIJ

Het wordt lekker druk op onze site, maar wel weer heel mooi dat Joke nu haar verhaal vertelt aan ons.

Twee vrouwen...Joke en Tineke,  beiden werden zij getroffen door kanker.

(K) ANKER, zou het zo zijn dat er iets in ons geankerd zit waardoor deze ziekte toeslaat?

Dr Robert Gorter, hij is een kliniek begonnen in Duitsland en behandelt veel mensen met kanker. Hoe? Door o.a.  hoge koorts op te wekken.

Ik heb een aantal malen kontakt met hem gehad. "Dokter, zou deze ziekte te maken hebben met het feit dat wij onszelf geen warmte- lees onvoorwaardelijke liefde- kunnen geven? Wanneer stoppen wij het ver-oordelen van ons MENSZIJN? Nee, dat wordt je niet, dat ben je reeds. Dan kom ik op ons thema IO MI AMO.  Ik houd van MIJ, ja en nu jij nog lief mensenkind.
Het verhaal van Tineke is zo ontroerend. De MEESTER was LIEFDE, de LEERLING is ZACHTHEID. Pas als wij echt open kunnnen en durven staan, kunnen wij deze stroom van LIEFDE door onze cellen laten stromen. Hoe vaak hoor ik niet: IK BEN hard voor mezelf! Waarom wordt dit nog steeds zo gewaardeerd? Waarom mogen wij niet kwetsbaar en zacht zijn? Waarom koppelen velen dat aan zwakheid?

Vandaag had ik Tinka aan de lijn, zij is arts. Vrijdag wordt ook zij geopereerd aan kanker. Dan volgt er een traject van .....onzekerheid, angst en pijn. Zij is het vertrouwen in haar lichaam even kwijt. Vele jaren loopt zij het Spirituele Pad reeds.  LOSLATEN, wat is het toch moeilijk om oude overtuigingen en conditioneringen los te laten. Laten wij allen bidden voor haar herstel. Laten wij haar omarmen en alle warmte geven die zij nu nodig heeft. Zij heeft vele jaren vertrouwd op datgene zij als arts had geleerd, totdat.. ja totdat zij in bed belandde. Jaren geleden stuurde zij mij een brief....Wat kun jij voor mij betekenen, Mies? Kom ik hier ooit nog uit? Dat is haar inderdaad gelukt. Zij heeft had gewerkt aan zichzelf en nu dit....Mies, is dit het laatste stukje of ??????

Ik wil alle mensen oproepen een CIRKEL van LICHT om hun medemens in nood te visualiseren, zodat zij zich gesteund voelen in deze moeilijke tijden.

Donderdag zit ik aan tafel met Gerda Verburgh, onze demissionaire Minister van Landbouw. Op de Haagse Hogeschool wordt er een dag georganiseerd over VOEDING.  Wat zijn de schadelijke effecten op onze gezondheid van al die bestrijdingsmiddelen,  die nu nog in de Landbouw worden gebruikt?  En, om maar niet te spreken over de grote hoeveelheid anti-biotica bij dieren.  Wie het weet mag het zeggen!  Ik zal jullie later nog op de hoogte brengen, wat daar allemaal ter tafel is gekomen. Maar dat de lunch, die wij aangeboden krijgen uit Biologisch Voedsel bestaat,  betwijfel ik. En of de overheid nu in deze crisistijd  veel gaat investeren in eerlijke landbouw en veeteelt, ik blijf er in geloven. Maar wij als consumenten zullen dan ook bereid moeten zijn, meer voor onze (h) eerlijke voeding te willen betalen.

Maar nogmaals laten wij vooral onze cellen vullen met LICHT en LIEFDE, zij zullen ons dankbaar zijn.

Auteur Mies Hoogland

Mijn zoon als inspiratiebron......

Vanmorgen stuurde ik mijn zoon even een e mailtje. Lieve Paul stuur jij eens even jouw wensenlijst naar de Sterrenweg. Al snel daarna kwam de reactie. Tijdens mijn vakantie in Frankrijk heb ik regelmatig mijn blikopener gebruikt, maar bij thuiskomst ontdekte ik, dat hij daar achtergebleven was. Dus zou het heel fijn zijn als ik voor mijn verjaardag een nieuwe zou krijgen. Nou, weet ik uit ervaring dat hij zeer kritisch is, en zijn gereedschap  zeer zorgvuldig kiest. Ik loop dan ook het risico,  dat ik straks met de verkeerde aankom zetten. Mijn voorstel was dus:  "Ik ga wel even bij jou in de buurt kijken morgen , en mocht hij  niet jouw kleur of ....zijn, dan kun jij hem gemakkelijk ruilen. Of...misschien nog beter, koop hem zelf maar even"  EEN BLIKOPENER....Even moest ik heel hard lachen, totdat....ja totdat....Wat mooi eigenlijk, dat hij  tijdens zijn vakantie zijn oude blikopener vergeten is mee terug te nemen. Daar is toch eigenlijk vakantie voor bedoeld, jezelf leeg maken, zodat je weer met een frisse kijk op.....opnieuw je taken kunt hervatten? . "EEN BLIKOPENER", wie zou er na zijn vakantie geen nieuwe blikopener willen ontvangen? Met een andere kijk op het dagelijkse leven.....Alsof je de wereld om je heen  voor het eerst aanschouwt, .....Wat mooi zou dat toch kunnen zijn!  Zonder vooroordelen, , zonder conditioneringen, zonder al die dogma's  vanuit  het verleden.?  Zo is het nu eenmaal.....,Zo heb ik dat altijd gezien.  Zo doe ik het al jaren ....enz enz..Hoevaak horen wij dat als therapeut? "Nieuwe blikopeners", je kunt er mijnsinziens niet genoeg van  hebben.  "Wie zou er nou geen nieuwe willen ontvangen?"  Hoe vernieuwder  je blik, hoe helderder je gaat zien. "Waar draait het leven NU eigenlijk allemaal om?  Dat wij ons HART weer openstellen voor....?

"Mag ik van U een blik ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE, en doe er maar een blikje MEDEDOGEN bij Mevrouw. En ..nou ik hier toch ben, graag ook nog een blikje HELDERHORENDHEID. Wat kunnen wij toch slecht luisteren naar onszelf en onze medemensen1  Hoe zou dat toch komen?

OORDELEN en VEROORDELEN, wij zijn bijna allemaal opgevoed met de begrippen goed en kwaad. JIJ bent stout als....en jij bent lief als...Zelfs mijn kleinzoon Tom, nu 5 jaar vertelt mij dat  reeds via de skype. Hij zit inmiddels op school in Zuid Afrika, en werd gedwongen om puzzeltjes te maken. Nee, daar had hij niet zo'n trek in, want hij maakt liever muziek. Maar helaas, zijn juf was het daar niet mee eens. Dus Tom jij bent stout als...en jij bent liefs als......Mijn reactie was: "Tom jij bent niet stout, jij doet stout in de ogen van deze juf. Zij wil dat jij naar haar luistert, en met de groep meedoet" Hier begint het dus al, op je vijfde jaar of soms nog eerder. Als dan ....er is niets onvoorwaardelijks aan! Misschien zou ik zijn juf en vele anderen juffen allemaal "een nieuwe blikopener" moeten schenken met KERSTMIS. Zou het dan echt weer een LICHTFEEST worden voor onze Nieuwe Tijdskinderen? 

Zo heb ik vandaag  mogen ontdekken , dat de WENS van een ander, de SLEUTEL kan zijn voor  mij en vele anderen. Bedankt lieve Paul, jij bent zonder dat jij dat hebt beseft,  voor velen  een inspiratiebron.   En morgen kom ik jouw nieuwe aanwinst bewonderen. En ik hoop van harte dat jij een mooi jaar tegemoet gaat.

Auteur Mies Hoogland
09-08-2010

Waar komt mijn drive vandaan?
Al vanaf mijn jeugd heb ik het gevoel, dat mensen niet tot hun recht komen. Na een HBO opleiding, ben ik gaan werken met Slachtoffers van Misdrijven.
Mijn visie was toen: als Dader en Slachtoffer "een relatie" met elkaar hebben, moet de weg naar verzoening  "geopend" worden.
Het Interkerkelijk Beraad voor het Justitie Pastoraat werd opgericht, het pand stond aan de Heemraadssingel 112 te Rotterdam.  Ja, toevallig ? op 112.
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp
<
Valentijnsdag 14 februari 2011

Ineens kreeg ik deze ingeving. Dat kwam naar aanleiding van een artikel dat ik zaterdag las in de VOLKSKRANT.
"Pas toen ik in beweging kwam, voelde ik de kettingen die mij jaren geketend hadden."
Dit is op zoveel zaken toepasbaar, lieve mensen of je het nu op Tunesie,  Egypte of ....of .. toepast of op onze Persoonlijke relaties....het is iets om even bij stil te staan.
Een HOND,  die aan de ketting ligt  en gewoon lekker lui blijft liggen in het zonnetje, heeft er geen weet van dat hij in zijn vrijheid wordt beperkt. Pas als hij in de verte iets aan ziet komen, en hij wil er op af gaan, ja dan ..dan voelt hij plotsklaps dat hij vast zit. Dat hij wordt beperkt in zijn vrijheid. Hij kan dan trekken wat hij wil, maar helaas... de ketting zal hem alleen maar verwonden. Hij is dan afhankelijk van de LIEFDE van zijn baasje....Durft die hem los te laten? Durft die hem de ruimte te geven?


Zo is het mijnsinziens ook voor ons. . Of het nu een werk relatie is of een persoonlijke relatie is ...Pas als wij denken te zien dat "het gras" bij de buren groener is , komt de pijn. We voelen  dan dat wij iets te kort komen. We worden ontevreden. We zijn plotsklaps uit BALANS. Wat eerst werd ervaren als liefde, harmonie en geluk, wordt ruw verstoord.


Wij willen verandering... Wij willen ruimte.. Wij willen vrijheid....We willen groei....


Totdat wij onszelf weer vastleggen aan de volgende ketting...


Valentijnsdag,  een dag die ons de kans biedt om de ander te laten weten IK HOU van JOU!  En JIJ, hou jij van MIJ? Hoeveel ruimte durven wij elkaar te geven in de liefde?


Een mooie gelegenheid om die dag allemaal  eens even bij stil te staan.


Auteur Mies Hoogland


Share |
Lieve Mensen,

Wat heb ik toch met VRIJDAG? Keer op keer gebeuren  er in mijn leven op vrijdag  zeer bijzondere dingen. Zowel zeer mooie en blije dingen alsook  zeer droevige en schokkende dingen. Ik werd geboren op vrijdag 25-02-1944 , Nederland is nog steeds in OORLOG. Maar ondanks dat wel HET BEGIN  van MIJN LEVENSREIS  Ik  trouwde op vrijdag, ik werd moeder op vrijdag , ik werd weduwe op vrijdag,  en .ja  dan, ....dan  krijg ik  op GOEDE VRIJDAG 25-03-2005 een telefoontje uit S A. Het is mijn schoonzoon. Aan zijn stem hoor ik dat er iets MIS is, ja goed mis is.  In de nacht van donderdag op vrijdag is mijn kleinkind geboren , mijn eerste kleinkind...Zijn naam is TOM.  Maar....voor zijn leven wordt gevreesd.  Tom is n.l. te vroeg geboren. En mijn dochter heeft  het HELP Syndroom,  een zeer ernstige zwangerschapsvergiftiging. Wat gaat er dan allemaal door je heen? Inmiddels zijn we bijna 6 jaar verder...Tom stelt mij de meest ingewikkelde vragen. OMA, ....Afgelopen Kerstmis mocht ik weer even in Zuid Afrika zijn. Musical, Tom voerde  met zijn school  een grootse Kerstmusical op. Ongelofelijk hoe deze kinderen vol overgave op het Podium staan. Nee, van Plankenkoorts hebben ze mijnsinziens nog nooit gehoord. JOZEF en MARIA, de Herders, De Wijzen uit het Oosten,  de Schapen, allemaal zingen zij uit volle borst .  Er is....een kindeke geboren!!!!!! . Op het toneel staat een klein kribje met  Jezus erin. Jozef en Maria kijken af en toe vertederd in het kribje. TOM, van enige twijfel aan het verhaal is  helemaal niets  te merken. Wat de Juffrouw zegt is heilig! Binnenkort is het echt CHRISTMAS.  VRIJDAG voor Kerst,  ik zit heerlijk met Tom op de rand van het zwembad, morgen is het Kerstmis. Op zijn voorhoofd verschijnen de nodige rimpels, hij is diep in gedachten. Oma...  JEZUS is de zoon van GOD he? Ja, en weet je Oma,  hij is al bijna 2000 dood hoor. . Jij gaat ook dood , maar NU nog niet. Wie is GOD, Oma? Kun je daar met een RAKET komen? Hij kijkt naar boven  en wijst met zijn vingers naar de wolkenvrije blauwe lucht. Nee, er is geen wolkje aan de lucht! Daar, daar Oma daar woont God, achter de STERREN in het UNIVERSUM. Verbaasd luister ik naar zijn stem. Zo vol geloof...Zo overtuigend....Hoe vertel ik mijn kleinzoon van nog geen zes jaar oud, waar GOD echt woont? Sowieso weet ik dat hij niet alles klakkeloos van mij aan meent. "GOD is overal en in alles....TOM", ja dat had ik willen zeggen. Maar wat als de juffrouw iets heel anders verteld op school ? Wat is het toch mooi om nog kind te zijn....


VRIJDAG, als het enigszins lukt houd ik die dag nu voor mezelf vrij. Maar dan gaat de telefoon. Toch maar even oppakken. Aan de andere kant hoor ik een mannenstem. "Spreek ik met ASMI? " ASMI, wat bedoelt U? Even moet ik de knop in mijn hoofd omzetten. Maar voordat ik tijd heb om te antwoorden gaat de stem verder."Kunt U mij helpen aan ...? Ik hoor het woord IT 'ers  en ....en ...Als ik van de schrik ben bekomen zeg ik::  "Meneer ik heb wel veel in huis,  heel veel maar IT is niet mijn Professie. "Dan ben ik verkeerd verbonden". Wat denk ik , verkeerd verbonden? Nee, zeg ik snel: ".Meneer U heeft mijn telefoonnumer gedraaid en dan krijgt U mij aan de lijn ! "Wat blijkt, deze heer aan de andere kant van de lijn heeft in alle stress even bij google gekeken. ASMI blijkt inderdaad een IT bedrijf te zijn. We praten verder....en na een half uur hang ik op.  Zondag krijg ik een email van deze man. Mevrouw Hoogland, ja toen was ik nog  "Mevrouw Hoogland. ik had het UNIVERSUM om hulp gevraagd, en zie....Dan krijg ik U aan de lijn. Dat kan toch geen toeval zijn???? "Vele emails volgen, en dan trek ik de stoute schoenen aan ...Wie oh wie is deze man aan de andere kant van de lijn? "Zullen wij maar eens kennismaken met elkaar? "We overleggen en ja hoor wij besluiten "nader  tot elkaar  te komen" Ik rijd 50 km en hij rijd 50 km. Onze ontmoetingsplaats wordt PRINCEVILLE bij Breda..Spannend, heel spannend! . "Wie is deze man, en wie is die blonde Mies?" Herkenning, uren praten wij met elkaar........"Hoe is het mogelijk Mies, dat wij zoveel raakvlakken hebben?" Vragen, vele vragen worden op mij afgevuurd. Mister X , heb geduld! . In November gaan de zaken zich keren, echt nee niet eerder..HEB GEDULD!!!  Ik had n.l. inmiddels "een  TOM TOM "voor hem gemaakt, en had berekend dat er dan grote veranderingen zouden gaan plaats vinden. Sowieso zat hij in een TRANSFORMATIE jaar. Eind oktober, mijn antwoordapparaat staat te knipperen. Mister X, hij is obsed.!!!!! "Mies hoe heeft dit kunnen gebeuren.? Nu hebben ze dit voor mijn neus.......weggekaapt!!!!! De volgende morgen belt hij weer. Woedend is hij. Mies, mij is onrecht aangedaan. .!  Als hij wat bedaard is, vertel ik hem dat er waarschijnlijk nog een veel MOOIER HUIS  op hem staat te wachten. Ik had toch gezegd, Meneer X. November???? En zie....een week voordat ik vertrek naar S A gaat de telefoon. Aan de andere kant klinkt een zeer blije opgewonde mannenstem. "Mies, je had gelijk. Ik heb NU......ik heb NU het huis van mijn dromen gevonden. En als het helemaal ingericht is, ben jij als eerste uitgenodigd."  Er moet nog wel het een en ander aan verbouwd worden,  hoor ik later. MIJ is ONRECHT aangedaan? Welke KINDERZIEL is er niet beschadigd? Hoeveel tijd heeft hij nodig om dat te helen? Mister X dat huis bent U n.l. zelf, en  ik mocht U alleen maar even enkele tools aanreiken in  Princeville.

Vanmorgen ging de telefoon, het is vrijdag 25-02-2010. Mister X aan de lijn. Ik hoor een zeer blije opgewonden stem. Hij is zo blij als een kind. "Mies,  ik sta NU  voor PRINCEVILLE....Hier begon het allemaal.  Je komt toch zeker wel binnenkort naar Berlijn...mijn huis is bijna klaar". Zouden alle wonden bijna geheeld zijn?

"VERKEERD VERBONDEN? WE ARE ALL ONE!!!! En alles kent ZIJN tijd! Of je nu PRINS bent of niet!  En ...het UNIVERSUM kun je altijd om HULP vragen.


En wisten jullie dat VRIJDAG de dag van VENUS is..........

Lieve Mensen,
Al geruime tijd heb ik mezelf verdiept in de heilzame werking van ZEEZOUTEN en Gevitaliseerd WATER. . Vele mensen zijn inmiddels gestart met het PI MAG Waterapparaat  (NIKKEN) en het KELTISCH ZEEZOUT, beiden in mijn Praktijk te verkrijgen.
Boeken: In diverse boeken vind ik NU artikelen over de gevaren van Keukenzout, en ondanks dat is het vrij te verkrijgen in iedere willekeurige supermarkt.  Het staat natuurlijk iedereen vrij te eten en te drinken wat hij wil, maar...hoe denken wij dan gezond oud te kunnen worden?

BOEK: WATER, het goedkoopste medicijn voor je gezondheid, voor genezing, voor je leven. Auteur Dr. F. Batmanghelidj. In dit boek schrijft de auteur : "Je bent niet ZIEK, je hebt DORST"
Waar dorsten wij naar? Vele ziekten zijn het gevolg van emotionele blokkades, zowel in de Reguliere alsook in de Alternatieve Geneeswijzen is deze link nu gelegd. NEI (Neuro Emotionele Therapie) Dr Roy Martina,   CQM (Core Quantum Methode),  ERM ( Emotionele Reset Methode ( Dr Bradley ) en vele andere methodes zijn inzetbaar om deze blokkades op te sporen en te transformeren.

Inmiddels raden vele artsen en therapeuten hun clienten aan meer water te drinken. Gemiddeld 1,5 tot 2 liter per dag, dit naast de consumptie van koffie en thee.

BOEK: De ONGELOFELIJKE  LEVER & GALREINING  Een krachtige aanpak om Gezondheid en Vitaliteit te Verbeteren Auteur Andreas Moritz beschrijft uitgebreid de heilzame werking van o.a. ZEEZOUT.

Belangrijke FUNCTIES van ECHT Zout in het LICHAAM:
1. Stabiliseert een onregelmatige hartslag en reguleert de bloeddruk  in samenwerking met water. Natuurlijk zijn de juiste hoeveelheden van 
      belang (  Recept SOL op Aanvraag ) )
2. Trekt bovenmatige verzuring uit de lichaamscellen, vooral uit de hersencellen.
3. Brengt de bloedsuikerspiegel in balans, wat vooal voor diabetes belangrijk is.
4. Het is essentieel voor het genereren van hydro-electrische energie in de lichaamscellen.
5. Het is van vitaal belang voor de absorptie van voedingsstoffendeeltjes door het darmstelsel.
6. Het is nodig om de longen te reinigen van slijm en kleverige fluim, in het bijzonder in het geval van astma en cystic fibrosis (taaislijmziekte)
7. Het herstelt slijmvliesontsteking en verstoppingen in de sinussen
8. Het kan spierkrampen voorkomen.
9. Helpt buitensporige speekselvorming te voorkomen. Speeksel  dat tijdens de slaap uit de mond druipt., geeft een zouttekort aan.
10. Het is een sterk natuurlijk antihistamine .
11.Het maakt botten sterk. Zevenentwintig procent van het zout in het lichaam bevindt zich in de botten. Zoutgebrek en/of het eten van
      geraffineerd zout in plaats van echt zout zijn de voornaamste oorzaken van osteoporose.  
12. Het reguleert de slaap : het handelt als een natuurlijk slaapmiddel.
13. Het helpt jicht en reumatisch artritis te voorkomen.
14. Het is van vitaal belang voor het behouden van seksualiteit  en libido.
15. Het kan spataderen e.d. in de benen en dijen voorkomen.
16. Het bevoorraadt het lichaam met  meer dan 80 essentieele  minerale elementen. Geraffineerd zout, zoals gewoon keukenzout  is van alle
       behalve twee van deze elementen ontdaan. Bovendien bevat het schadelijke additieven, inclusief aluminium silicaat, een hoofdoorzaak
       van Alzheimer.

Voor vragen kunnen jullie terecht in mijn Praktijk of stuur even een email. Water en Zout, twee heel belangrijke ingredienten om lang en gezond te leven.

Auteur Mies Hoogland

VERBETER  DE WERELD BEGIN OM HALFELF  WIN EEN van de 10 BOEKEN.
Blad ODE

Wat een MOOIE TITEL voor een boek , HALFELF, er is dus nog maar een half UUR te gaan...
TER ELFDER URE....
Het is NU de hoogste tijd, dat wij weer met elkaar gaan DELEN zodat wij alles kunnen VERMENIGVULDIGEN wat er reeds is.

Gisteren zat ik in de trein naar Amsterdam.  Ik was op weg naar Het Nieuwe Theater DELAMAR. Ik had n.l. twee kaarten gewonnen voor het Toneelstuk DE KUS. Huub Stapel en Carine Crutzen voerden het stuk op.

In LEIDEN kwam er plotsklaps een grote groep luidruchtige kinderen binnen.  Een aantal mensen ergerden zich aan het lawaai.Tegenover mij kwam een klein Marokkaans meisje zitten. Ze had een leuk rose jasje aan. De KLEUR van de STOELEN, nou NS dat hebbben jullie weer heel goed gedaan. ROSE de KLEUR van het HART. Met haar grote  bruine ogen keek het kind mij aan. Zij was een van de weinigen,  die alles zat te observeren. STIL, heel stil zat ze mij aan te kijken. Onze OGEN ontmoetten elkaar. Er kwam een LACH op ons beider gezichten. En toen , toen zag ik op haar jasje een bordje zitten. LAAT ZE MAAR LACHEN!!!!
Even weg uit de troosteloze wereld van alledag. Deze kinderen hebben ouders die onder de inkomensgrens beland zijn. Geld voor leuke dingen is er nooit.
Dan komt er in het GANGPAD een mooie blonde jongeman aan met mooie blauwe ogen. . Hij is een van de begeleiders. Hij STRAALT.  In zijn HAND heeft hij een zak snoepgoed.  Wilt U ook iets Mevrouw???

IK BEN BLIJ, dat ik bij de GROEP mag behoren, die OOG heeft  voor...en die een kind weer even kan laten lachen. Even een HART tot HART verbinding  maken.

TER ELFDER URE, van deze groep kinderen was 1 op de 3 kinderen  te dik.

Plotsklaps moest ik  denken aan MIJN MISSIE:  DIEETOPMAAT, ik ga kinderen en hun ouders leren hoe ze de juiste voeding tot zich kunnen nemen. En zo de Ziekte Diabetes 1 en 2 kunnen voorkomen . En hoe ik deze kinderen kan behoeden voor de vele pesterijen, die zij veelal mee moeten maken tengevolge van hun overgewicht.

JA, enige tijd geleden had ik n.l. deze domeinnaam reeds aangemaakt    www.dieetopmaat.nu

HULP, op het Perron te Berkel en Rodenrijs ontmoette  ik een jongeman. Gaat U soms naar Amsterdam? En heeft U soms  een kortingskaart?  Kan ik dan met U meereizen? Nee, helaas heb ik geen kortingskaart. Hij heeft  geen baan meer, en heeft al meer dan 100 sollicitatiegesprekken gevoerd. "Moedeloos word je ervan Mevrouw.! " 27 jaar, Hooggeschoold en dan heeft niemand jou nodig?  "Ik nodig hem uit om lid te worden van ons Spiritueel Ondernemers Netwerk. Regelmatig ontmoeten wij elkaar op  Universiteit NYENRODE. "JIJ BENT nodig, ik weet het zeker.jongeman".

In AMSTERDAM Centraal verlaten wij allemaal de trein. Wij hebben onze bestemming bereikt.

IN BEWEGING KOMEN, als wij allemaal in beweging komen, ofwel "op reis gaan", kunnen wij voordat de KLOK 11 uur slaat nog het nodige bewerkstelligen. Hoeveel Mede-Aardbewoners kun je weer laten lachen in 30 minuten?

ODE, GRAAG wil ik bij de WINNAARS behoren ....zodat ik anderen tot VOORBEELD  kan zijn.

PS HET MEISJE met de BRUINE OGEN  zal ik NOOIT meer vergeten.

Auteur Mies Hoogland

VERTROUWEN FAITH!

Ik zou zo graag wensen dat velen dit boek in handen krijgen!!

Tineke is echt een PAREL, ze zet zich in voor SEVEN TH , en heelt anderen door WOORD en BEELD.

33 jaar was zij "SLAAF" bij een bekende Nederlandse Bank, totdat haar lichaam heftige signalen ging afgeven ...

Vandaag hoop ik dit mooie boekwerk in mijn brievenbus te vinden...

VERTROUWEN El Morya nr 3 in de Lichtwesen meesteressence.

OP  WEG NAAR HET BELOOFDE LAND....HET LAND waar LIEFDE woont.

Een mooie Lentedag...Mies


Vertrouwen Faith, een boek over mijn beleving van kanker

Lieve mensen,
Omdat ik mijn beleving van kanker graag met iedereen wilde delen heb ik mijn verhaal geschreven en is er op 17 maart jl. een tweetalig boek met de naam "Vertrouwen Faith" uitgekomen wat gaat over mijn helingsproces in woord en in beeld.
Het was me een waar genoegen om te mogen omschrijven hoe wonderbaarlijk en prachtig het leven is als je besluit om je gevoel te gaan volgen. Het was me een waar genoegen om te mogen omschrijven, ook al klinkt het bij sommigen zo raar in de oren, dat ik dankbaar ben voor het hele proces. Ik ben dankbaar voor dat wat ik heb mogen ervaren en voor datgene wat is geheeld.
Verder was ik ook nog zo gelukkig om meteen een uitgever te vinden die dit boek wilde uitgeven.
Voor al wie geïnteresseerd is in de aanschaf van mijn boek, je kunt het boek bestellen bij Uitgeverij Elikser.
Als je geïnteresseerd bent in een persoonlijk boodschap dan mag je het boek ook bij mij bestellen: info@tinekekleij,nl. Na ontvangst van een bedrag ad. € 18,75 (boek en verzendkosten) op rekeningnummer 3500.32.858 t.n.v. M.G.A. Kleij-van den Boomen zend ik je het boek met daarin een voor jou persoonlijke boodschap. Vermeld bij de overboeking duidelijk je naam en adresgegevens zodat er niets mis kan gaan bij de verzending van het boek.
Natuurlijk mag je ook een e-mail terugzenden met je adresgegevens en vermelding van welk rekeningnummer de overboeking wordt gedaan. En/of als je dichtbij woont of toch in de buurt bent dan mag je ook mij persoonlijk een bedrag van € 16,00 overhandigen en kun jij meteen je boek inzien en meenemen.

HOEVER GA JE IN DE LIEFDE?
Vanmorgen besloot ik toch maar eens even mijn boodschappen te gaan halen bij DE KRUIDENIER, die op de kleintjes let. Ik had in  het blad ALLERHANDE zo'n leuk recept gelezen. ANANAS met ....Ananas, KONINGIN van het FRUIT....Exotisch, veelzijdig en NU op zijn lekkerst. Als ik een Ananas doorsnij doet hij  mij altijd denken aan de PAASHAAS.  Ik heb geen idee waar die associatie vandaan komt. Die OREN....?? of het BOLLE  buikje ? Maar voor mij is en blijft het een favoriete vrucht. Zoeter dan zoet, en lekker sappig. En in vele gerechten te verwerken.

Kindvriendelijk, in de winkel zaten twee kleine kinderen naar hartelust te spelen. Terwijl de ouders rondliepen om hun kar te vullen, vermaakten de kleintjes zich met  leuke spelletjes. Wat een luxe! KOFFIEZETAPPARAAT, op een van de twee  krukjes tegenover  het Koffiezetapparaat,  zit een wat oudere man. In zijn hand houdt hij een bekertje verse koffie. Geheel GRATIS.

.Iedere klant of niet klant kan er zelf zijn koffie maken. OVERVLOED, even flitst het door mijn hoofd: "Wat kunnen wij hier toch leven in OVERVLOED"! Gisteren kreeg ik al gratis een krant op straat en nu kan ik heerlijk even bijkomen met een verse Espresso. . Ik loop op de man af en vraag: "Is deze kruk nog vrij?" NEE, Mevrouw,  die is voor mijn vrouw. Zij  komt zo". "ZO???? , vraag ik. Mag ik dan heel even op deze kruk plaats nemen?" De man knikt, ja. 

De man kijkt keer op keer op zijn horloge. Hij maakt een nerveuze indruk op mij. We raken in gesprek....Binnen tien minuten weet ik hoe het leven er van deze man uitziet, en uitzag. Hij was...ik ben zelfstandigondernemer geweest. Ik heb van alles verkocht, totdat.....totdat ik met pensioen ging. .Ik ben nu ruim zeventig jaar en heb hoge bloeddruk.  Mijn vrouw , mijn tweede staat nog voor de klas, zij geeft dansles aan kinderen. Zij zou hier om twaalf uur zijn. Waar blijft ze toch? Ik ben heel ordelijk, en zij laat alles maar slingeren. Dat valt niet mee Mevrouw...!!!! ."Zou het zo zijn dat creatieve mensen minder geordend zijn,  Meneer" ? Of..zou het zo zijn dat een geordend leven  voor veiligheid zorgt?  De man denkt na....Hoge bloeddruk, denk ik hardop. "Volgens mij heeft dat met hartezeer te maken Meneer." Hij kijkt mij met droevige ogen aan. "Mevrouw het leven valt me soms zwaar"  Wij, ik en mijn vrouw denken zo anders over het leven.

"Zij danst en hij danst naar haar pijpen, gaat er door mij heen." Ik zie naast mij "een klein jongetje" met angstige ogen. Hoelang houdt deze man deze dans nog vol?  HOEVER GA JE IN DE LIEFDE? Helaas moest ik verder. Mevrouw heb ik niet gezien.

Auteur Mies Hoogland

HET VERHAAL  NEGEN MAANDEN NA......KANKER als INWIJDINGSPROCES

VANDAAG is het precies 9 maanden NA ... In de nacht van 21-22 April 2012 brak spontaan een borstwervel m.n. TH 12 . En op 21 augustus 2012 kreeg ik DE BRIEF in mijn handen gedrukt: Mevrouw gaat U maar naar Loket 176.  Z S M stond erop geschreven. Ziekte van Kakler? was de vraagstelling! Het begin van een zeer ingrijpend proces. Een proces met ANGST voor... GELOOF in...

VISIOENEN en DROMEN  werden  mijn wegwijzers. Ik moest een keuze maken voor... Leven of  Dood.  Ga ik  aan de CHEMOKUREN, omdat de behandelend arts dat voorstelt  of kies ik vanuit het DIEPST van MIJN ZIEL voor MIJN ROUTE. En  mijn manier.van genezen van ...? Nee, geen gemakkelijke keuze, of eigenlijk toch wel. 21-01-2013 BLUE MONDAY, volgens de RADIO zijn vele mensen vandaag erg depressief. Al hun goede voornemens zijn reeds mislukt, het  geld is op en buiten is somber en koud.

WAT een VERSCHIL  met hoe ik mezelf vandaag  voel. Ik GENIET van het dikke pak sneeuw, de vogeltjes in mijn tuin en van wat deze dag mij allemaal weer te bieden heeft. KANSEN!  Ik heb een DOORSTART  mogen maken. Ik heb nog nooit zoveel geleerd als in deze negen maanden. IK KRIJG er ZIN in, om al deze VERWORVENHEDEN  met anderen te gaan DELEN..Mijn lichaam wordt steeds sterker, mijn bloed steeds beter en de plasmacellen  hebben hun taak weer opgepakt. Althans daar geloof ik heilig in.
BONDGENOTEN, in het boek BONDGENOTEN van Henk Fransen arts wordt beschreven hoe onze cellen kunnen "ontsporen" en weer "op de rails" gezet kunnen worden.
Deze arts begeleidt vele mensen met kanker. VOEDING en PSYCHE spelen  daar een belangrijke rol bij. Op zijn CD's GEESTKRACHT leert hij zijn patienten hoe zij het  ONDERBEWUSTE  ZIJN  kunnen beinvloeden. Her-programmeren zou ik het graag willen noemen.


Zelf ben ik begonnen met WILSHERSTEL, een Bioresonantie middel van Vita Producten. De WIL om te GENEZEN, dat is de eerste sleutel tot herstel. . Op die manier boor je DE BRON aan, de bron waarin alles aanwezig is. KRACHT, een mens heeft veel wilskracht nodig om dit proces tot een goed einde te brengen. TWIJFELEN aan ... is funest.  GELOVEN in... DE !!!!  SLEUTEL tot  HERSTEL. Echt ALLES is  mogelijk.
En zo is het!!!

Eind  MEI 2013 ben ik 9 maanden "aan de slag " met  MIJN HELINGSPROCES van KANKER.  DE BRIEF:  Ziekte van KAHLER?  wordt straks een document.  GENEZEN, is een geboorte, een weder-geboorte en dat proces duurt 9 maanden. 
HET IS VOLBRACHT!!! Daar heb ik voor getekend.!!!!!  Of dat mij gelukt is, weten wij 15 April, dan wordt mijn bloed weer gecontroleerd.

De Energie van LICHT LIEFDE KRACHT GELOOF, het zijn de belangrijkste sleutels voor mijn en jouw pad. ANKER hier iedere dag op en zie..

"IK MAAK ALLE DINGEN NIEUW", dat waren de woorden van JEZUS.  Iedere dag geeft nieuwe kansen en mogelijkheden. Dus kom in ACTIE.
KOM in BEWEGING. MAN is MAKE to MOVE , dat staat er op de kaart van mijn Chiropractor. . Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn helingsreis,  samen met Jan Noorlander, de direkteur Vita Producten. Zo ook vele andere lieve mensen.

HIJ gelooft in MIJ. Ik geloof in MEZELF!!! WIJ geloven in ...HELING

NU aan DE SLAG   met... . EEN MOOIE BLUE MONDAY.


PS Vandaag, 21-01-2013  gaat OBAMA zijn tweede periode in als President van Amerika.


Mies Hoogland
Auteur / Life Coach


Dit gedicht draag ik op aan alle mensen, die (tijdelijk) een geliefde moesten loslaten

Als ik uit mijn raam kijk
moet ik aan jou denken
hoe groot is de afstand
tussen jou en mij
kan de liefde
deze overbruggen?
Als ik uit mijn raam kijk
staren mijn ogen in gedachten
naar de werelden, waarin
jij en ik leven
kan de liefde
deze samenvoegen?
Als ik uit mijn raam kijk
hoop ik
dat mijn liefdevolle blikken
jouw hart weer eens mogen raken
opdat jij de warmte
mag ervaren, die zij uitstralen.
Als ik uit mijn raam kijk
droom ik
dat jij  plotseling voor mij staat
en nooit meer, nee nooit meer
uit mijn leven gaat.LEVEN IS ..... WINNEN en VERLIEZEN.
Maandagmiddag had ik een afspraak met mijn HAAGSE Tandarts. "Ga ik met de auto of neem ik de RANDSTAD RAIL?" Het is namelijk nogal glad. Eerst maar even een ANWB Route Planner maken, Mies.  Ik ken de stad Den Haag nog niet  zo goed als Rotterdam. "NEEM toch een TOM TOM", zou mijn zoon zeggen. AVONTUUR, ik koos op het allerlaatste moment toch voor het avontuur, dus reed ik naar een METRO Station. Station Laan van Nieuw Oost Indie, mijn tandarts heeft zijn praktijk aan deze laan, dus leek het mij logisch om daar uit te stappen. Na ruim 20 minuten glijden en glibberen kwam ik ruim op tijd bij zijn praktijk aan. De MOOIE HOUTEN VLOER was een grote modderpoel. Is het HAAGS om met je vuile laarsen naar binnen te lopen of..??? In de wachtkamer zaten nog de nodige patienten te wachten. Om 2  uur was ik aan de beurt. Geen gaatjes of ...? "U gebruikt toch wel FLUOR Mevrouw", uw tanden zijn n.l. zo zacht. FLUOR, wat had ik daarover gelezen? GIF of ..? Ja, natuurlijk dokter, ik gebruik dagelijks Calcium Fluoraticum, een Dr Schussler Zout.  Nee, dat bedoelde deze lieve man natuurlijk niet. FLUOR, gewoon fluor!  Maar het feit dat ik ja zei, was reeds voldoende voor hem.

BEZUIDENHOUT, na mijn bezoek aan deze man zou ik RICK bezoeken. Rick is een jongeman met "DE GAVE". Hij heeft Bestuurskunde gestudeerd, maar voelt zich meer aangetrokken tot GUATAMALA en PERU dan tot een baan bij de OVERHEID. HEALER, zijn hart ligt bij het HEALEN van anderen. In december 2011 heeft hij Guatamala weer bezocht.  Chocolade SESSIES heeft hij daar ondergaan, en nu werkt hij daar inmiddels zelf ook mee.

Met mijn ROUTE PLANNER in de hand, weliswaar voor de auto loop ik richting Den HAAG CS .Later blijkt dat dit niet zo effectief is voor een voetganger.  Wat is deze stad mooi, ik voel me een echte toerist. De sneeuw in de straten en op de bomen maken het extra romantisch.
Wat ziet de wereld er anders uit als je "TE VOET" gaat, je hebt alle tijd om rond te kijken. LINKS van mij passeer ik een  OUDE MOOIE KERK. Op de gevel staat: INTERNATIONAL CHURCH.....en een afbeelding van MARIA en kind JEZUS. Hartverwarmend in deze vrieskou.

Haagse BOS, sprookjesachtige taferelen doemen voor mijn ogen op. Maagdelijk schoon is deze stad onder een dik pak sneeuw.  Af en toe maak ik even een uitglijder, maar so what? Ik blijf wel overeind, maar na 45 minuten lopen ben ik nog steeds niet op mijn adres aangekomen. Wat blijkt,  ik loop helemaal verkeerd.  Ik spreek diverse mensen aan, maar NIEMAND kent de straat waar Rick nu woont.
POSTBODE, als een reddende ENGEL verschijnt er een postbode op mijn pad. Nou, die zal het toch wel weten? Ik spreek hem aan en vraag: "Weet U.....?" Nee, helaas mevrouw, dat is mijn gebied niet, maar ik zal even een collega bellen. GEEN GEHOOR!  Hij loopt nog een stukje met mij mee, maar helaas....we zitten helemaal verkeerd. "Ik vraag het nog wel even aan iemand anders, in ieder geval bedankt! "
Liefdevol, wat zijn er toch veel liefdevolle mensen. Ze nemen gewoon de TIJD en de MOEITE om mij de weg te wijzen., en zelfs een stukje met mij mee te lopen. 

VOORHOUT, inmiddels loop ik op het Voorhout, vlak bij de Regeringsgebouwen.Toch nog maar een keer vragen...Nee, geen idee mevrouw waar die straat moet zijn. Wat NU??? POLITIEWAGEN, in de verte zie ik een Politiewagen aankomen. Ik wacht even en zwaai....Ja hoor, de auto stopt. Achter het stuur zit een jongeman, en naast hem nog een man beiden in UNIFORM. "IK BEN VERDWAALD.....", zeg ik. Ik MOET .....Ik vertel waar ik  moet  zijn  Ze kijken mij allebei aan en zeggen: "Mevrouw dat vindt U nooit, u bent helemaal uit de buurt.  STAPT U maar in, en schuif de rommel gewoon even opzij.. En voordat ik het besef,  zit ik op de achterbank van een echte POLITIEWAGEN.  Na 10 minuten word ik netjes voor de deur bij Rick afgezet. Onderweg vertel ik wat ik zoal gedaan heb in het leven, en welke lessen ik heb geleerd.  En dat het mij zorgen baart dat 1 op de 10 agenten getraumatiseerd is. "Heeft U een kaartje, mevrouw? vraagt de bestuurder.

BIJZONDER. Eerder had ik de WENS reeds geuit een lijn te kunnen leggen met Personeelszaken POLITIE Rotterdam. Dan  verwijs ik deze mannen naar de website ASMI-IKBEN, en geef ze mijn  gegevens. Ze beloven beiden te gaan kijken als hun dienst erop zit.

VERDWAALD, misschien moest ik wel verdwalen om op deze manier mijn HARTEWENS in vervulling te laten gaan.  Er ZIJN voor die mannen en vrouwen,  die door het helpen van anderen zeer getraumatiseerd zijn geraakt, dat was mijn wens.  Met mijn levensgeschiedenis zou ik misschien een goede wegwijzer kunnen zijn voor deze mannen in UNIFORM. en hun collega's.
PAULO COELHO heeft het  in een van zijn boeken over "De Bank van Wederkerigheid". Ofwel wie goed doet wie goed ontmoet. En soms komt het op een heel verrassende wijze. .

Op de afgesproken tijd ben ik op MIJN BESTEMMING.  Rick opent de deur en lacht... Je bent er Mies !  Je hebt het gevonden!!!!!!!


Mies Hoogland
Auteur / Life Coach


NIEUWSBRIEF


Lieve Mensen,
Er is de laatste weken veel gebeurd, ons boek is uitgegeven en nu is het tijd om de wereld wakker te schudden. Ard Pisa  auteur, en Wim Huppes arts, hij heeft het voorwoord geschreven en vele andere mensen die iets met Kanker te maken hebben ( gehad) doen hun verhaal. Wim Huppes een ex WVC medewerker en mijnsinziens  een KLOKKENLUIDER is 1 JULI een eigen kliniek gestart. Ook hij werd als arts geconfronteerd met Prostaatkanker.  Niets meer aan te doen.... Maar WIM ging op zoek en vond....HIJ GENAS zichzelf. Ook Tineke Kleij , ook een ex Rabobank medewerker doet in ons boek haar verhaal. Zij heeft op mijn verzoek het schilderij gemaakt : IO MI AMO ofwel IK HOUD (NU) van MEZELF. zie www.asmi-ikben.nl klik op VILLA66.

Zoals velen van jullie weten, werd ik zelf ook geconfronteerd het kanker, m.n. Beenmerg Kanker. Nee, geen Chemokuren voor Mies, maar wat dan wel?  Zie MIJN VERHAAL op mijn site www.asmi-ikben.nl VILLA66. Negen maanden na ...Inmiddels ben ik alweer maanden verder en gaat het steeds beter met mij.

Vragen, toen ik de uitgever vroeg waarom hij mijn verhaal voor!!! het VOORWOORD had gezet in ons boek, kreeg ik te horen dat ik alles mocht vragen,  maar niet overal antwoord op zou krijgen. Dus lieve mensen, ik weet het nog steeds niet. Als iemand van jullie het antwoord WEL weet, mag hij het mij kenbaar maken.

AGENDA

A s Zondag 20-10 -2013 ben ik uitgenodigd bij CENTRUM DJOJ  te Rotterdam. Vanaf 10.00 uur staat de deur wijd open voor vrouwen. Het is dan namelijk VROUWEN POWER DAG. Oktober is  ook de MAAND van de BORSTKANKER. Vele vrouwen worden jong of oud geconfronteerd met borstkanker. Het aantal neemt ondanks alle voor- onderzoeken nog steeds toe. En...misschien kennen jullie uit de MEDIA het verhaal van ANGELINA JOLIE  Een bekende FILMSTER uit HOLYWOOD. Zij liet haar beide bvorsten preventief verwijderen. Schokkend!  Wat ik nog schokkender vind is dat vele vrouwen haar voorbeeld ( uit angst voor...) volgden. Daarom is dit boek een MUST HAVE. voor alle vrouwen en mannen.

Het boek: Wat ANGELINA niet wist over kanker, maar wel had moeten weten  beschrijft hoe wij kanker kunnen voorkomen, wat de werkelijke oorzaak  van kanker is , en hoe wij het kunnen genezen. Maar vooral ook wat jarenlang verzwegen is....Wie oh wie heeft daar voordeel aan gehad?

WIM HUPPES arts en ex wetenschappelijk medewerker van WVC weet het antwoord. Daarom schreef hij het boek: HET INSTITUUT en richtte hij DE STICHTING DE RUIGE RUS op.
Zondag 27-10-2013 is er EEN MEETING in DE WITTE BERGEN v d VALK Hotel te Eemnes  De Zaal is open vanaf 11.00 uur. Drie artsen, de auteur de uitgever en een aantal (ex) patienten die meegewerkt hebbenaan het boek  zullen dan aanwezig zijn. M.n. Henk Fransen , Frits van de Blom en Wim Huppes doen hun verhaal. Alle drie bekijken ze deze problematiek vanuit een ander gezichtspunt. Ik heb het geluk gehad deze mannen te mogen kennen. Vooral Henk en Frts hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn genezingsproces. MIJN DANK MANNEN!!

KAARTEN en BOEKEN. . De kaarten - indien nog beschikbaar- zijn te bestellen online bij www.succesboeken.nl. BOEKEN, ik heb een grote voorraad boeken staan, dus deze zijn te bestellen via mijn emailadres of gewoon een belletje. Anders ook te bestellen bij www.succesboeken..nl  Er komen dan wel verzendkosten bij. In ons dorp zijn ze helaas nog niet te koop, de boekhandel durft het nog niet aan. Hij is verbonden met de ALPE D' UZES organisatie. Er liggen daar oals jullie weten miljoenen op de plank, en helaas is er ook het nodige geld aan de strijkstok blijven hangen. Jammer, heel jammer! . Want JUIST het samenwerken aan een oplossing zou zo heilzaam zijn. KANKER een dodelijke ziekte of chronische ziekte of ????

MIJN WENS is dat wij EEN OPLOSSING  mogen vinden om deze ziekte te kunnen voorkomen.En hopelijk kan dit mooie boek daaraan  een bijdrage leveren.

Een Vie Vitale Groet,
Mies Hoogland bc.
Life Coach
tel 010 5115714

HET BOEK OVER NATUURLIJKE GENEESWIJZE EN KANKER

Berkel en Rodenrijs - Natuurlijke Geneeswijze; de één keurt het sterk af, de ander kan zich niks anders meer voorstellen. Bij de laatste categorie hoort de Berkelse Mies Hoogland. Naar eigen zeggen werd het haar door het opgroeien op een boerderij met de paplepel ingegoten.Hoogland is een kritische dame. Neemt nooit zomaar iets aan. "Ik wil eerst alles onderzoeken. Mijn huis staat vol mappen, tijdschriften, kranten en alles waar je maar informatie uit kan halen. Medicijnen heb ik ook onderzocht. En het ook gebruikt. Maar al snel bleek dat ik daar absoluut niet tegen kan. Ik ben "allergisch." Om die reden doet Hoogland aan Natuurlijke Geneeswijze.

Vorig jaar werd er bij Hoogland De Ziekte van KAHLER ofwel beenmergkanker geconstateerd. Extra heftig is dat erbij werd gezegd dat ze in het laatste stadium zat. Ze kon haar levensverwachting nog iets 'rekken' door Chemotherapie, maar weigerde dit. Geen Chemokuren voor haar lichaam.

Met natuurlijke stoffen zoals Mineralen, Organische zouten, IJzer en Vitamine C, Hennepzaadolie en D3 druppels  probeert ze haar ziekte in bedwang te houden. Maar  de belangrijkste Geneeswijze is QUANTUM GENEZING. Middels speciale middelen en oefeningen worden de cellen weer aangezet om hun werk te doen.

Boek
Via via kwam de auteur Ard Pisa in contact met Hoogland. Hij was bezig een boek te schrijven over mensen die door Natuurlijke Geneeswijze hun ongeneeslijke ziekte hadden overleefd. 'Wat Angelina niet wist over kanker', een verwijzing naar Angelina Jolie die dit jaar haar borsten liet amputeren omdat ze een vergrote kans had op borstkanker. Hij vroeg aan Hoogland haar verhaal op papier te zetten. Zij deed dit.
In het boek is te lezen wat volgens de auteur de hoofdoorzaak van kanker is en hoe je je kunt beschermen tegen de ontwikkeling van deze ziekte. Dit wordt ondersteund door de verhalen van ervaringsdeskundigen.
Het boek 'Wat Angelina niet wist over kanker' is te koop via: www.succesboeken.nl. en  bij Mies Hoogland  tel 010 5115714 of e mail topbalance-int@zonnet.nl

Hoogland hoop op deze wijze de brug te slaan tussen de Reguliere Geneeskunde en de Natuurlijke Geneeskunde..  Volgens haar een must.

Marloes Nuijten
LIEVE MENSEN,

Wij hopen met het hieronder vermeld bijzondere BOEK vele mensen te laten ervaren dat er andere wegen zijn naar genezing. Ik ben een van de medeschrijver.s. Zie www.succesboeken.nl en klik op de titel van dit boek en lees mijn verhaal ofwel een zeer klein deel van...... Wim HUPPES internist en ex kanker patient is een Stichting gestart m.n. DE RUIGE RUS. 10 patienten die Regulier zijn opgegeven worden nu door hem behandeld waaronder een van mijn clienten.

OP HODENPIJL sowieso wil ik graag mijn gehele verhaal vertellen voor jullie publiek, en wie weet wil Ard Pisa ook komen. Ik heb hem reeds een voorstel gedaan, nu even afwachten  Dit boek gaat binnenkort vertaald worden in het DUITS en ENGELS Spannend.

Tot horens en wij gaan net als jullie door met dit prachtige werk. Harte groet van Mies Hoogland Visionair/ Life Coach

PS Vooral een een aantal Visioenen en Dromen waren mijn wegwijzers, maar ik wilde NU geen JOMANDA Soap, want ik ben al reeds  vele malen geconfronteerd met het SYNDROOM Silvia Millenkamp. Zij heeft zich blijkbaar toch onsterfelijk gemaakt door haar keuze's


U heeft een oude versie van Adobe Flash Player.
Klik op het plaatje voor een upgrade.

Download Flash Player.
HET BOEK OVER NATUURLIJKE GENEESWIJZE EN KANKER

Berkel en Rodenrijs - Natuurlijke Geneeswijze; de één keurt het sterk af, de ander kan zich niks anders meer voorstellen. Bij de laatste categorie hoort de Berkelse Mies Hoogland. Naar eigen zeggen werd het haar door het opgroeien op een boerderij met de paplepel ingegoten.Hoogland is een kritische dame. Neemt nooit zomaar iets aan. "Ik wil eerst alles onderzoeken. Mijn huis staat vol mappen, tijdschriften, kranten en alles waar je maar informatie uit kan halen. Medicijnen heb ik ook onderzocht. En het ook gebruikt. Maar al snel bleek dat ik daar absoluut niet tegen kan. Ik ben "allergisch." Om die reden doet Hoogland aan Natuurlijke Geneeswijze.

Vorig jaar werd er bij Hoogland De Ziekte van KAHLER ofwel beenmergkanker geconstateerd. Extra heftig is dat erbij werd gezegd dat ze in het laatste stadium zat. Ze kon haar levensverwachting nog iets 'rekken' door Chemotherapie, maar weigerde dit. Geen Chemokuren voor haar lichaam.

Met natuurlijke stoffen zoals Mineralen, Organische zouten, IJzer en Vitamine C, Hennepzaadolie en D3 druppels  probeert ze haar ziekte in bedwang te houden. Maar  de belangrijkste Geneeswijze is QUANTUM GENEZING. Middels speciale middelen en oefeningen worden de cellen weer aangezet om hun werk te doen.

Boek
Via via kwam de auteur Ard Pisa in contact met Hoogland. Hij was bezig een boek te schrijven over mensen die door Natuurlijke Geneeswijze hun ongeneeslijke ziekte hadden overleefd. 'Wat Angelina niet wist over kanker', een verwijzing naar Angelina Jolie die dit jaar haar borsten liet amputeren omdat ze een vergrote kans had op borstkanker. Hij vroeg aan Hoogland haar verhaal op papier te zetten. Zij deed dit.
In het boek is te lezen wat volgens de auteur de hoofdoorzaak van kanker is en hoe je je kunt beschermen tegen de ontwikkeling van deze ziekte. Dit wordt ondersteund door de verhalen van ervaringsdeskundigen.
Het boek 'Wat Angelina niet wist over kanker' is te koop via: www.succesboeken.nl. en  bij Mies Hoogland  tel 010 5115714 of e mail topbalance-int@zonnet.nl

Hoogland hoop op deze wijze de brug te slaan tussen de Reguliere Geneeskunde en de Natuurlijke Geneeskunde..  Volgens haar een must.

Marloes Nuijten
LIEVE MENSEN,

Nou Mensen dat was weer even een heerlijke maaltijd. Ingrediënten : Italiaanse pasta , twee tomaten, verse knoflook, haricotverts ofwel Franse sperzieboontjes, groentenbouillon blok, verse peper, kabeljauw, en verse geiten kaas. En voor de liefhebbers wat groene olijven.

Bereiding.

Boontjes afhalen en wassen, daarna in een grote platte pan of koekenpan doen met wat olijfolie en knoflook en een klein beetje water. Langzaam laten garen. Twee grote vleestomaten, en even het zaad eruit halen en dan aan stukjes snijden. Leg de vis in een pannetje met wat oregano , knoflook en wat olijfolie of roomboter. langzaam laten garen. Vul een andere pan met water, voeg de groentenbouillonblok toe, en wacht tot het water kookt. Dan de pasta naar keuze toevoegen en laten koken. Kooktijd: Zie de verpakking.  Afgieten, bouillon bewaren voor soep. Klaar. Dan alles op een groot bord scheppen en er wat verse geitenkaas aan toevoegen en eventueel wat groene olijven met of zonder amandelen.
Eet smakelijk.

Op 06 april 2016 is Mies Hoogland - van der Kaaden, overleden.

Geniet van élk moment!
Geniet van al de anderen!
Geniet van wat is zoals het is!