Reiki
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek


Geloof niets, alleen maar omdat men het je verteld, of omdat iets algemeens als een waarheid wordt gelooft, of omdat het door traditie is gegroeid of doordat je het zelf als een waarheid hebt ingebeeld. Aanvaard slechts datgene wat je na grondig onderzoek voor jezelf als 'waar' hebt ervaren en laat dat je eigen maatstaf zijn.

Boeddha
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Het oorspronkelijke verhaal van Reiki gaat over de Christelijke geestelijke Dr. Mikao Usui die mentor was op de Christelijke Doshisha Universiteit in Kyoto. Nadat hij een vraag kreeg over helende gaven van Jezus, Boeddha en anderen ging hij op zoek naar een antwoord. de zoektocht leidde hem naar Amerika en Europa. Hij leerde Sankriet en verzamelde zo zijn theoretische basis van een helingsvorm. Met deze kennis zou hij zich terug getrokken hebben op de Kurama Berg in Japan, en daar zou hij inzichten ontvangen hebben die, tezamen met zijn kennis over heling, geleid hebben tot de vorming van zijn helingstechniek: Usui Reiki Ryoho.
Jac Bruininkx is als master
aangesloten bij

Global Reiki Association
en
World Reiki Ministry.
Maak je vandaag geen zorgen.

Word vandaag niet boos.

Eer je ouders en leraren, en ouderen in het algemeen.

Voorzie op een eerlijke wijze in je levensonderhoud.

Toon je dankbaarheid aan alles.


klik hier voor actuele informatie
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Reiki is een energie, net zoiets als stroom voor een lamp. Zonder die stroom kan een lamp niet branden en doet het lampje het niet. Reiki is een iets anders stroompje, dan de stroom voor de lamp en de koelkast;maar het lijkt er wel op.
Reiki is een Japanse naam en betekend met een mooi woord: Universele Levensenergie.
Reiki komt van God, de kosmos, de hemel of hoe jij het ook noemen wilt. Die energie komt via je hoofd bij je naar binnen. Daar is een speciaal plekje voor op je kruin. Als die energie door je lijf heen gaat neemt Reiki ondertussen allemaal troep mee die niet goed is voor je lijf. Zo gaat die energie je hele lijf door, naar je benen de grond in. En als het dan in de grond is, word het schoongemaakt door de aarde en via de bomen, planten en bloemen weer aan de lucht gegeven. De energie is dan weer schoon, zodat jij het via je kruin op je hoofd weer opnieuw kan gebruiken voor jezelf.
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp