Reiki: 2e Graad
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek


Geloof niets, alleen maar omdat men het je verteld, of omdat iets algemeens als een waarheid wordt gelooft, of omdat het door traditie is gegroeid of doordat je het zelf als een waarheid hebt ingebeeld. Aanvaard slechts datgene wat je na grondig onderzoek voor jezelf als 'waar' hebt ervaren en laat dat je eigen maatstaf zijn.

Boeddha
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

Jac Bruininkx is als master
aangesloten bij

Global Reiki Association
en
World Reiki Ministry.
Maak je vandaag geen zorgen.

Word vandaag niet boos.

Eer je ouders en leraren, en ouderen in het algemeen.

Voorzie op een eerlijke wijze in je levensonderhoud.

Toon je dankbaarheid aan alles.


Net zoals voor Reiki 1, heb je voor Reiki 2 geen bijzondere aanleg nodig om het te kunnen leren. Alle drie graden van Reiki zijn tot ons gekomen via de Japanse Dr. Mikao Usui. Tijdens een intense zoektocht naar genezende energie zag hij tijdens een bijzondere meditatie-ervaring vier reiki symbolen, die verschillende frequenties van genezende energie in beweging kunnen brengen. Drie van deze reiki symbolen worden geleerd en geoefend op de Reiki 2 cursus.
klik hier voor actuele informatie
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Door de inwijdingen van de tweede graad wordt de mogelijkheid om de universele energie toe te passen versterkt. De eerste afstemming op de reiki symbolen zorgt ervoor dat de Reiki energie wordt versterkt en gericht. Met de tweede afstemming op de reiki symbolen leer je werken op mentaal en emotioneel vlak. De derde inwijding in de reiki symbolen helpt om energie op personen en situaties over te brengen, onafhankelijk van afstand of tijd. In de Reiki 2 cursus krijg je in totaal dus 3 afstemmingen voor de reiki symbolen. Door de tweedegraads afstemmingen te ontvangen en door de behandelingen samen met de andere cursisten te oefenen, komen de reiki symbolen energetisch tot leven.
De Reiki 2 cursus wordt twee maal per jaar gegeven. Je kunt hier een plaats voor dit weekend reserveren, of je kunt bellen als er nog geen weekend gepland staat.

Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp