Reconnectie
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek


Geloof niets, alleen maar omdat men het je verteld, of omdat iets algemeens als een waarheid wordt gelooft, of omdat het door traditie is gegroeid of doordat je het zelf als een waarheid hebt ingebeeld. Aanvaard slechts datgene wat je na grondig onderzoek voor jezelf als 'waar' hebt ervaren en laat dat je eigen maatstaf zijn.

Boeddha
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

Op 8 september jl. maakten we kennis met Eric Pearl en het revolutionaire fenomeen van Reconnectieve Genezing.
Niets is volgens hem onmogelijk en het mooie is: iedereen - en jij dus ook - kan het leren!
Het moet gezegd worden, hij doet dan zijn best om ook jou de energie te laten voelen waarmee hij werkt.

Eric Pearl heeft op zijn ontwikkelingstocht van gewoon arts/chiropractor een verbazingwekkende ontdekking gedaan van nieuwe energie, het is uitermate interessant en het geeft een nieuw inzicht in de dynamiek van genezing'. Met buitengewoon veel humor en relativerend vermogen neemt hij afstand van onnodige rituelen rond genezing en komt hij tot de conclusie dat deze genezing een verbond is tussen patiŽnt, genezer en het Universum. Dit verbond noemt hij Reconnectie, om vooral aan te geven dat het gaat om het herstel van de band met onze Hogere Zelf. Zijn methode, seminars en boeken zijn op zichzelf al een helende reis die je opnieuw verbindt met de Oorsprong. Eric Pearl laat je een kijkje nemen in zijn eigen ziel, zijn verwondering over de wonderen die in zijn omgeving gebeuren, zijn geluk en plezier als hij zijn patiŽnten ziet genezen.


Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen en bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze bijzondere tijd beschikbaar komt. De 'nieuwe frequenties van genezing' die door Pearl hier worden beschreven, overstijgen alles wat tot heden aan genezingstechnieken bekend is geworden.

Pearl runde al 12 jaar een zeer succesvolle chiropraktijk totdat op een dag patiŽnten verslag deden van het voelen van zijn handen op hun lichaam terwijl hij hen niet aanraakte. De eerste twee maanden bloedden zijn handpalmen en had hij blaren. Vlak daarna verklaarden patiŽnten geheeld te zijn van kanker, epilepsie, chronisch vermoeidheidssyndroom, MS, reuma en artritis, geboorte- en hersenafwijkingen en andere serieuze aandoeningen. Dit alles gebeurde als Eric simpelweg zijn handen bij hen in de buurt hield. De helingen zijn in zes boeken gedocumenteerd, waaronder in Reconnectie - heel anderen, heel jezelf (uitgeverij Petiet), een internationale bestseller, in 24 talen verschenen. Hij verscheen op talloze tv-programma's en sprak op uitnodiging voor de Verenigde Naties.
Eric heeft zijn basis in Los Angeles en reist een groot deel van het jaar de wereld over om dit licht en deze informatie van Reconnective Healing te verspreiden. Hij leert mensen hoe deze alomvattende helingsfrequenties

te activeren en gebruiken die mensen in staat stelt om 'energetische' healing en 'technieken' te overstijgen op een wijze die niet eerder mogelijk was. Op dit moment zijn er meer dan 30.000 Reconnective Healing Practitioners in meer dan 50 landen.Wat is het nu precies?
"Reconnection?" is een specifiek protocol. Het wordt ontworpen om uw acupunctuurmeridianen te verbinden, die energie door het lichaam, terug naar een veel groter net doorgeven van de axiatonalenergie dat energie en informatie door het Heelal doorgeeft. "Reconnection?" vereist twee zittingen op opeenvolgende of afwisselende dagen. Terwijl vereist niet, adviseert men dat u ťťn of twee zittingen van Reconnective Healingģ alvorens "Reconnection hebt te ondergaan?"

Wat gebeurt er tijdens de Reconnection?
"Reconnection?"  wordt gedaan met het gezicht-omhoog op een massagetafel terwijl de therapeut een vooraf bepaald protocol volgt. Vele mensen melden het voelen van "energie" en het zien van levendige en ongebruikelijke kleuren tijdens "Reconnection?". Sommigen melden zelfs engelachtige visualisaties. De meesten melden een gevoel van welzijn, vrede of euforie dat een onbepaalde periode kan duren. Wat zelfs als Kosmische Seksuele Ervaring kan worden beschreven. Daarnaast, als je wilt kan je jouw indrukken, gedachten en observaties delen, doe dat gerust. Een behandeling wordt niet herhaald. Zodra deze uitgevoerd, is het volledig.

Wat zijn lijnen van Axiatonal?
De lijnen van Axiatonal zijn een geŽvolueerde vorm van acupunctuur hoogste lijnen die met het planetarische energienet, en het volledige Heelal verbinden. Deze axiatonallijnen zijn niet beperkt tot plaats-tijd aangezien wij het kennen, maar zijn open, en accumuleren energie van extra-dimensionale werkelijkheid. Met andere woorden, verbinden de axiatonallijnen de acupunctuurafbeelding van het menselijke biologische systeem aan superieure astrobiological analogons.

Welke resultaten kan ik verwachten?
De resultaten die uit "Reconnection" te verwachten zijn, is iets tussen cliŽnt en het Heelal. De therapeut is slechts een facilitator in het proces. Veel cliŽnten hebben dramatische hulp van symptomen van onevenwichtigheid gemeld. Anderen meldden betere intuÔtieve of psychische capaciteiten, en versie van negatieve emotionele patronen. Het is een reis door de vele afmetingen van de cliŽnt en van  het integreren van en het uitdrukken van hen in de huidige ervaring. Elk van ons is uniek en, als dusdanig, zal het proces verschillend in iedereen tot uiting komen.

Het verhaal van Pearl, opgetekend op 8 september:

Hij bracht twaalf jaar door bouwend  aan zijn chiropraktijk in Los Angeles. Hij had drie huizen, Mercedes, twee honden en twee katten. Allen zouden perfect geschenen hebben als hij zijn liefde voor alcohol en geld onder controle zou gehad hebben. Zijn verhouding van zes jaar liep stuk, en deze maakte het dat er niets meer uit zijn handen kwam en hem met de dag verder onbekwamer maakte. Prozac hielp hem daarbij.
Hij ontslaat zijn personeel, valt terug op zichzelf en neemt vervolgens iemand aan die 'sprekend op de Nanny' leek. Hetzelfde nasale geluid, maar ook haar handelen.
Zes maanden later bezoekt hij het Strand van VenetiŽ, CaliforniŽ met haar, die erop aandringt dat hij zijn kaarten moet laten lezen  door iemand op het strand. "ik wil niet mijn kaarten die door ťťn of andere lezer op het strand worden gelezen krijgen," antwoordde hij met absolute overtuiging.
De 'Nanny' hield vol: "Ik ontmoette haar op een feestje. Het is zeer pijnlijk als jij geen lezing neemt.
De lezer, een mevrouw, vertelde hem dat er twee soorten lezingen (readings) waren, zowel $20 als $10 lezingen. Kijkend in de ogen van zijn medewerker wist hij dat verdere protest nutteloos zou blijken. Hij ging zitten in de strandstoel, gaf haar tien dollars en dacht na over het feit dat hij honger had.

In ruil voor zijn geld, ontving hij een zeer aardige maar toch opmerkelijke tijdlezing, hij werd "Bubelah"genoemd door deze Joodse zigeuner. Bij nadere overweging zei zij tegen hem dat ze het gebruik van axiatonallijnen deed. Het sluit je opnieuw aan de hoogste lijnen van je lichaam en aan de netlijnen van de planeet die ons met de sterren en andere planeten verbinden. Zij vertelde hem dat zij dit werk kon doen en dat, als healer, het iets was dat ik nodig had. Zij ook vertelde hem ook dat hij het in een boek kon lezen, het Boek van Kennis: De Sleutels van Enoch. Het klonk vrij interessant dus stelde hij de vraag: "Hoeveel gaat mij dat kosten?" Zij zei, "Drie honderd drieŽndertig dollars."
Hij bedankte er voor en vertrok met 'zijn' Nanny.

Als je denkt dat dit het eind  zou zijn, dan vergeet je de menselijke geest, het werkt namelijk op geheimzinnige manieren. Hij kon de gedachte niet uit zijn hoofd krijgen. En tijdens een van zijn middagpauzes ging hij naar de Boekhandel om daar hoofdstuk 3.1.7. van het Boek van Kennis: De Sleutels van Enoch te lezen. Dit hoofdstuk bespreekt wel deze axiatonallijnen, maar de grootste les van die dag was dat, indien ooit een boek was gecreŽerd dat niet snel kon worden doorgelezen, dit het boek was. Hij had genoeg gelezen, zonder het te begrijpen en het ging hem achtervolgen tot hij er aan toegaf.

Het werk van de kaartlezer wordt apart gedaan in twee dagen, twee dagen! Dag ťťn, gaf hij de vrouw zijn geld, en dacht dat dat het stomste was wat hij ooit had gedaan. Hij kon het niet geloven dat hij $333 aan een perfecte vreemdeling gaf zodat zij de lijnen op zijn lichaam met haar vingertoppen zou trekken. Terwijl hij dit aan het overdenken was, kwam een plotselinge schommeling van inzicht over hem heen. Iets of iemand zei dat hij het negatieve geratel moest staken en open moest staan om te ontvangen wat er te ontvangen moest zijn.
Dus lag hij daar, stil, klaar en open. Hij ervoer niets. Absoluut niets. Maar hij betaalde voor beide zittingen, en daarom kwam hij op zondag voor deel twee terug.
Het vreemdste gebeurde die nacht. Ongeveer een uur nadat hij was gaan slapen, ging de lamp naast zijn bed aan - een lamp die hij al tien jaar had. Hij hoorde geluiden, en had het vermoeden dat er mensen in zijn huis waren. Hij zocht in het huis met zijn Doberman, en gewapend met een mes en peperspray. Ze vonden niemand en hij ging terug naar bed met het geheimzinnigste gevoel dat hij niet alleen was, dat er op hem werd gelet.

Zijn tweede behandeling begon ogenschijnlijk hetzelfde. En, alhoewel het een zeer warme augustusdag was ťn in een kleine ruimte zonder airconditioning lag, kreeg hij het onvoorstelbaar koud. De vrouw gaf hem een deken en het duurde enige tijd vooreer hij weer op temperatuur was. Wat er gebeurde kon hij niet verklaren, de terugweg heeft de auto geregeld, het gebeurde buiten hem om. Tot de volgende ochtend, in zijn praktijk, de odyssee begint.
Deze ochtend had hij 7 cliŽnten, die hij toch al enige jaren had. Maar nu vroegen ze of er ook anderen in de ruimte waren gekomen, omdat het voelde alsof verscheidene mensen zich er bevonden of rond de tafel liepen. Drie zeiden het te voelen alsof de mensen rond de tafel liepen, en twee vertrouwden zachtjes toe dat het scheen alsof de mensen rond de tafel vlogen. Maar dat niet alleen, hij was verandert, in houding, maar ook qua stemgeluid, benadering.
Zijn handen begonnen de kracht te kennen van het helen. CliŽnten zeiden te voelen dat met grote nauwkeurigheid hij hen direct kon helen. Terwijl hun ogen werden gesloten, ging hij met zijn handen over de patiŽnten en toen zij opstonden was de pijn weg. Ze vroegen hem wat hij had gedaan. "Niets. En vertel het niet iedereen, "werd zijn standaardantwoord.

Spoedig kwamen de mensen vanuit het gehele land voor deze nieuwe vorm van helen en hij had nog steeds geen idee wat gebeurde. Zeker, controleerde hij regelmatig met de vrouw die hem via de axiatonallijnen opnieuw aan had gesloten. "Het moet uit iets gekomen zijn die reeds in u was. Misschien moest het met uw moeder dichtbij doodservaring op het tijdstip van uw geboorte doen, "
Het is fascinerend. Blijkbaar, betekende het fascineren dat hij het zelf moest uitzoeken.


Om een lang verhaal kort te maken. Om e.e.a. uit te zoeken liet hij helers en genezers kijken naar wat hij deed. Maar ook via zijn cliŽnten, al dan niet  gechanneld, werd er een verhaal verteld. Hij liet het gelaten over zich heen komen. De genezende kracht breidde zich uit.

Wat is Healing:
Healing is het engelse woord voor helen, en helen betekend dan weer maken, repareren of genezen. Genezen is in de spirituele en paranormale wereld een veel voorkomend woord. Echter de betekenis ervan is voor velen anders. Wij gebruiken het woord genezen ook wel vaak, maar dat wil niet zeggen dat wij mensen kunnen genezen of wel beter maken.
Genezen dat doet je lichaam zelf en niemand anders. Artsen, specialisten, paranormaal begaafden en/of welke soort van helpers dan ook, zij kunnen je opereren, handoplegging doen of wat dan ook, in de meeste gevallen halen ze de oorzaak weg, maar je lichaam geneest zichzelf.
Dus als je bij iemand leest 'ik of wij genezen u', past dan wel op

Bidden  tot  God
Ook bidden kan worden beschouwd als een methode waarbij ie- mand de gezondheid van een ander op afstand probeert te beÔnvloeden. Wie gelooft dat God daar iets mee te maken heeft, omdat Hij beslist welke gebeden worden verhoord, hoeft geen waarde te hechten aan het wetenschappelijk onderzoek. Het theologische beeld van God is moeilijk te rijmen met de veronderstelling dat Hij bereid is zich als een proefdier te laten testen. Het lijkt niet aannemelijk  dat  wetenschappers  zullen  kunnen  vaststellen  op  welke prikkels God het beste reageert. Het is ook moeilijk om te geloven dat een barmhartige God zich zal houden aan de regels van een gecontroleerd onderzoek. We mogen niet verwachten dat Hij de controlegroep doelbewust links laat liggen, louter omdat de onderzoekers dat zo hebben bepaald. Een slimme God zou er overigens wel voor kunnen zorgen dat alle patiŽnten die Hij niet wil helpen in de controlegroep terechtkomen.
Medici die het effect van smeekbeden hebben onderzocht, benadrukken dat ze geen uitspraken doen over het 'mechanisme' of de achterliggende verklaring. Ze willen niet beweren dat ze God op de proef stellen, want dat zou lijken op ketterij. Aan de andere kant willen ze God ook niet buitensluiten.
klik hier voor actuele informatie
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp