Pendelen
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek


Geloof niets, alleen maar omdat men het je verteld, of omdat iets algemeens als een waarheid wordt gelooft, of omdat het door traditie is gegroeid of doordat je het zelf als een waarheid hebt ingebeeld. Aanvaard slechts datgene wat je na grondig onderzoek voor jezelf als 'waar' hebt ervaren en laat dat je eigen maatstaf zijn.

Boeddha
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Wat is pendelen (radiŰsthesie) ?


Het interpreteren van de bewegingen van een zwaaiende pendel om antwoord te vinden op vragen. Het intu´tieve zoeken, of wichelen naar een 'antwoord' van de pendel. Pendelen is eigenlijk niets meer dan het vertalen wat we onderbewust weten met behulp van een pendel. Pendelen is eenvoudig gezegd het raadplegen van je onderbewustzijn voor het beantwoorden van je vragen door middel van een pendel.
Een pendel is een voorwerp dat aan een draad hangt die je tussen je duim en wijsvinger vasthoudt.


Pendelen is een manier is om het rationele en het intu´tieve aspect in ons met elkaar in evenwicht te brengen.
Het is een gereedschap om het onbewuste te onderzoeken, een manier om antwoord te vinden op vragen die niet door het rationele denken of met behulp van een wetenschappelijke methodiek.
Pendelen is een middel om het hiaat tussen de intu´tieve en analytische kant in onszelf te overbruggen
Ieder persoon kan pendelen, het is een gedeelte van zijn geboorterechten!
ASMI geeft dit jaar met het geven van pendelcursussen.


Bij deze cursus wordt informatie gegeven over hoe een pendel werkt, hoe ermee om te gaan en er worden pendeloefeningen gegeven.


Wij zijn allemaal in staat om mits de nodige kennis, begeleiding en concentratie aanwezig is, de pendel met goed resultaat te hanteren. Dit ter verruiming van onze mogelijkheden, als aanvulling op onze kennis en voor een beter begrip van onszelf en onze medemensen. Over de hele wereld zijn pendelproeven onder streng wetenschappelijke controles uitgevoerd en het aantal successen lag hoger dan de toevalskansen, zodat men toch wel moet toegeven dat aan paranormale gevoeligheden niet meer getwijfeld kan worden


1 avond, aanvang: 20:00 uur.

klik hier voor actuele informatie
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Pendelen is heel geschikt om persoonlijke vragen te beantwoorden.


Mensen zijn al gauw geneigd dingen als boven- of buitennatuurlijk te beschouwen. Waarschijnlijk is dat -vreemd genoeg overigens- een gevolg van de moderne beschaving, die zoveel eigenschappen, die de natuur ons meegeeft, radicaal weet uit te wissen.


Vergeet echter niet: Het gezonde menselijk verstand is niet te vervangen door een kettinkje met een gewichtje!
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  ę 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp