Indigo
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

Combinatie Essences
Individuele Essences
Ann Callaghan: "I have to choose to believe this"


(uit 'de Profeet' van Kahlil Gibran)

En een oude vrouw, Die een kindje aan haar borst drukte, zei: Spreek tot ons over kinderen. En hij zei: Je kinderen zijn je kinderen niet. Zij zijn de zonen en dochters van 's levens hunkering naar zichzelf. Zij komen door je, maar zijn niet van je, en hoewel zij bij je zijn, behoren ze je niet toe.

Jij mag hun geven van je liefde, maar niet van je gedachten, want zij hebben hun eigen gedachten.
Jij mag hun lichamen huisvesten, maar niet hun zielen, want hun zielen toeven in het huis van morgen, dat je niet bezoeken kunt, zelfs niet in je dromen.
Je mag proberen hun gelijk te worden, maar tracht hen niet aan je gelijk te maken. Want het leven gaat niet terug, noch blijft het dralen bij gisteren.
Jullie bent de bogen, waarmee je kinderen als levende pijlen worden weggeschoten. De boogschutter ziet het doel op de weg van het oneindige en hij buigt je met zijn kracht, opdat zijn pijlen snel en ver zullen vliegen. Laat het gebogen worden door de hand van de boogschutter een vreugde voor je zijn: want zoals hij de vliegende pijl liefheeft, zo mint hij ook de boog die standvastig is.
Alvorens jou wat meer te vertellen over de remedies wilen wij jou graag attenderen op de site van Gregory R. Smith. Deze jongen werd besproken door Ezrah Bakker in de nieuwsbrief ZachariŽl (zomer 2005).Gregory R. Smith werd op 9 juni 1989 geboren als enig kind van Robert en Janet Smith in West Reading/Perulsylvania, VS. De moeder vertelde in een interview met de Washington Post (7-9-99), dat zij reeds vroeg merkte dat Gregory geen normaal kind was: met 3 maanden sprak hij zijn eerste woorden, met 14 maanden kon hij boeken lezen en reciteren, met 18 maanden kon hij rekenen. Op zijn tweede besloot hij vegetarisch te
LIEF BEN JIJ

Je rent, je vliegt, je raast
altijd heb je haast
zit toch eens stil
hou op met dat gegil
je zit overal op en aan
je mag toch geen kindjes slaan?

Mensen kijken naar je, geÔrriteerd
denken dat ik je geen manieren heb geleerd
zij weten natuurlijk wel hoe het moet
en dat onbegrip is wat het meest pijn doet
laat ze maar, verder denken doen ze niet
kan jij het helpen dat je de wereld anders ziet?

Armpjes sla je om me heen
in kusjes geven ben je nummer ťťn
mama, je bent lief, zeg je dan
jij bent het die zoveel liefde geven kan
altijd vrolijk en spontaan
onderzoekend door het leven gaan.

Lieverd, je bent zo bijzonder
voor mij mijn allergrootste wonder
jij en ik door een onzichtbaar draadje verbonden
voor altijd hebben wij elkaar gevonden
je gaat goed vooruit en dat is fijn
ik weet dat ik later heel trots op je kan zijn.

Auteur: Onbekend
klik hier voor actuele informatie
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Indigo Essences zijn edelsteen remedies, die in Ierland gemaakt worden door Ann Gallaghan en haar neefjes Ben en Mica en een spiritueel team. Ze worden door Star Remedies uit  Badhoevedorp gedistribueerd en worden zo o.a. op de Benelux markt verkocht. Deze ongebruikelijke edelsteenremedies lijken betoverd door hun lichtheid en kracht. Deze essences zijn specifiek gemaakt voor Nieuwetijds kinderen (indigo kinderen), maar ook voor volwassenen, om in deze drukke tijd de natuurlijke geestelijke balans te behouden. Wij hebben onze opleidng van Ann gehad en werken ook met deze essences

Waarom heten de essences "Indigo"?
De kleur "indigo" wordt vaak beschreven als de kleur van de hemel op het moment dat een nieuwe dag begint. Dit is het moment van de dag dat alle kinderen geliefd zijn en verzorgd worden en wij onszelf kunnen zijn. Zo zien wij "Indigo": als een moment in de tijd, dus niet iets voor speciale mensen. Daarom hebben wij de essences "Indigo" genoemd omdat wij hopen dat deze remedies iedereen zullen helpen gedurende deze grote verandering in tijd. - stel je eens voor hoe dat zou zijn!

Wanneer men nu anders met kinderen omgaat, zullen wij ook de wereld veranderen. Deze kinderen zullen zich
ontwikkelen tot volwassenen die zonder angst de wereld bevolken met liefde, mededogen en integriteit.

Laat angst los - Laat liefde binnen!
De edelstenen die gebruikt worden voor de Indigo Essences zijn alle gerelateerd aan de onderwerpen uit de kindertijd, vooral het loslaten van angsten, zodat die ons helpen om zonder zorgen liefgevend te zijn, en het licht te tonen dat wij eigenlijk zijn.

Licht
Een aantal van de Essences zal ook helpen bij de soms vervelende gevoelens in ons lichaam wanneer onze energie verandert en minder wordt.

Veilig voelen!
De essences zullen hele gevoelige kinderen helpen om zich veilig en comfortabel te voelen, terwijl hun lichaam zich aanpast aan de energieŽn in de wereld om hun heen.
En uiteindelijk, maak een beetje plezier!

Het verschil tussen individuele and combinatie remedies?

De individuele remedies zijn genoemd naar de namen van de stenen die hielpen om hen te maken. Zij werden gemaakt vÚÚr de combinatie remedies. Ann zegt dat, toen de remedies gemaakt werden, ze nog niet precies wist waarvoor ze uiteindelijk zouden dienen. Daarvoor werden de remedies naar de stenen vernoemd.
De combinatie remedies werden het meest gekozen door Ben en Mica. Ze wilden een soort van EHBO kit voor kinderen. Ze werkten een lijst uit van die zaken waarvoor zij de remedies wilden hebben.
Waar het op neer komt is dat de combinatie, gebruiksvriendelijker zijn en het betreffende kind zal bereiken waarvan de ouders nog niet zo  vertrouwd zijn met het gebruik van deze remedies.

worden nadat hij bij bestudering van tanden tot de conclusie was gekomen dat mensen herbivoor zijn.
Om een lang verhaal kort te maken: Op zijn 8e begon hij aan de middelbare school, op zijn 10e aan de universiteit.
Gregory had vanaf zijn 7e het gevoel dat hij wat moest doen voor kinderen in de wereld die te lijden hebben van oorlog, honger en ziekte ("I knew I had to act"). Op zijn 10e richtte hij een eigen organisatie op: International Youth Advocates (IYA). In dit kader reist hij de wereld rond en houdt zich daarbij bezig met zaken als het oprichten van een bibliotheek in Rwanda.
Kern van Gregory's boodschap is dat vrede bij de kinderen begint. Hun verhalen wil hij verbreidden ("Their voices must be heard").
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp