Ideologie
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Geloof is de zekerheid der dingen die men hoopt, en het bewijs der dingen die men niet ziet (HebreeŽn II:I)


Zoals dat gaat met ideologieŽn. We willen graag die dingen waar wij in geloven. Dat wat je in jouw hart gelooft, zal in jouw leven tot uiting komen. Daarom geloven wij ook in onze foundation die zich ten doel stelt: De medemens te helpen en te ondersteunen in een warme en liefdevolle omgeving waar reguliere en alternatieve gezondheid met elkaar samenwerken en niet wedijveren. Tenslotte maakt ieder mens op aarde gebruik van een klein stukje van de totale kennis. Voor elkaars talenten dient men dan ook respect te tonen


Veel volwassenen en kinderen die, nadat ze uit het ziekenhuis zijn ontslagen, kunnen vaak niet meer op de hulp van de reguliere gezondheidinstellingen of de nodige hulp van familie en vrienden krijgen.
Met alle respect tot de reguliere medische geneeswereld, zij  probeert de symptomen met chemische middelen te onderdrukken.
Wij geloven niet in ziekte, wij geloven in mensen.
C. Beerlandt  beschrijft het, dat ziekte je iets wilt vertellen en dat je naar die signalen moet luisteren. Dat is een proces van veranderen, naast de hulp uit de reguliere gezondheidsinstellingen en, vergeet niet: veranderen doe je zelf.


terecht kunnen bij de reguliere medische geneeswereld. Wij denken dat wij in staat zijn energiesystemen te transformeren. We weten dat de vele holistische therapieŽn ondersteunend kunnen zijn, want zij zijn hierop gebaseerd, zoals healing, reiki, magnetiseren, kinesiologie (touch for health ).


Onze persoonlijke levensopdracht maakt uit dat wij met dit bewustzijn, als tŠŠk in dŪt leven, de medemens van dienst mogen zijn. Mede door de hulp van gene zijde zijn wij daartoe in staat.
Daarom zoeken wij ook steun (financieel en ondersteunend) om dit plan voor elkaar te krijgen.
Wil je ons hierbij helpen en meer informatie hebben over het plan. Mail ons en wij komen graag voor uw steun met onze plannen bij jou.
"Ik zeg u, wie tot deze berg zou zeggen, hef u op en werp u in zee, en in zijn hart niet zou twijfelen, maar geloven hetgeen hij zegt geschiedt, het al hem geschieden (Marcus Ir. 23)".
Gedachten zijn krachten, met levensenergie kunnen we onszelf genezen. Als we leren energetisch te denken kunnen we veel meer van het leven begrijpen en energie leren gebruiken.


Wij willen een omgeving creŽren die onderdak biedt aan hen die niet meer
Lees hier het artikel 'we nemen geld niet serieus'
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

klik hier voor actuele informatie
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
De naam van de foundation 'Velveteen Rabbit' is afgeleid van het dierbare magische kinderverhaaltje van Margery Williams.


In het betoverende kinderverhaal The Velveteen Rabbit (Het fluwelen konijn) loopt een speelgoed Bontpaard rond dat langer dan enig ander stuk speelgoed in de kinderkamer gewoond heeft. Op een dag vraagt Konijn, die relatief nieuw is, aan Bontpaard wat echt is. Bontpaard antwoordt: `Het is iets dat je overkomt. Wanneer een kind je lange, lange tijd liefheeft, niet alleen om met je te spelen bedoel ik, maar echt van je houdt, dan word je echt.'
`Doet dat pijn?' vroeg Konijn.
`Soms', zei Bontpaard, want hij sprak altijd de waarheid. `Wanneer je echt bent, vind je het niet erg als ze je pijn doen.'
`Gebeurt het zomaar opeens, zoals wanneer je opgedraaid wordt,' vroeg hij, `of stukje bij beetje?'
`Het gebeurt niet zomaar opeens,' zei Bontpaard. `Je wordt het. Het kost veel tijd. Dat is de reden waarom het niet gebeurt met luitjes die makkelijk breken, of die scherpe hoekjes hebben, of die voorzichtig aangepakt moeten worden. Over het algemeen is, tegen de tijd datje echt bent, al je haar er al afgeknuffeld, zijn je ogen eruit gerold en raken je naden los en zie je er erg haveloos uit. Maar dat geeft allemaal niet, want als je eenmaal echt bent, kun je niet meer lelijk zijn, behalve voor mensen die het niet begrijpen.'

Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp