ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Evolutionaire Crisis
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Drie groeperingen werken hierbij nauw samen: de politiek, de (farmaceutische) industrie en het militaire apparaat. De industrie heeft winst nodig. Het kan hen niets schelen dat mensen ziek worden of dood gaan aan hun 'medicijnen' of dat er bijvoorbeeld misvormde baby's worden geboren. De farmaceutische industrie krijgt orders voor vaccins van het leger. Deze orders hebben hoge prioriteit.
De politiek jaagt de wetten er doorheen die de farmaceuten vrijwaart van klinische tests vooraf en aansprakelijkheid voor gezondheidsschade achteraf. De verplichting om vaccins vooraf op wetenschappelijk verantwoorde manier te testen, komt hiermee te vervallen. Opdrachtgevers en producenten krijgen hiermee praktisch
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

klik hier voor actuele informatie
De dubbele doelstelling van de elite is:
 1. sterke reductie van de (over)bevolking
 2. afdwingen van gehoorzaamheid bij de overblijvende bevolking, hen tot slaaf maken en robotiseren. Hiervoor is een uitgebreid Mind Control systeem ontworpen. De bedoeling is implantatie van microchips via vaccinatie6. De mens is dan volledig controleerbaar alsook manipuleerbaar. Dr Ghis zegt onomwonden: "Het doel is pure slavernij!"

Geloof niets, alleen maar omdat men het je vertelt, of omdat iets algemeens als een waarheid wordt gelooft, of omdat het door traditie is gegroeid of doordat je het zelf als een waarheid hebt ingebeeld. Aanvaard slechts datgene wat je na grondig onderzoek voor jezelf als 'waar' hebt ervaren en laat dat je eigen maatstaf zijn.

Boeddha
International Memorial for Vaccine Victims
Wereldwijde petitie tegen verplichte vaccinatie !!
Teken hier de petitie
A UNIVERSAL DECLARATION OF RESISTANCE TO MANDATORY VACCINATIONS
Target:World Health Organization.Sponsored by: VACCINE RESISTANCE MOVEMENT.

A UNIVERSAL DECLARATION OF RESISTANCE TO MANDATORY VACCINATIONS

We the undersigned, as Freemen & Freewomen, do not recognize the authority of The World Health Organization (WHO) to mandate general

Ze worstelen met de vraag: wie ga ik geloven? Veel mensen gedragen zich als machteloze wezens, makke schapen, die afhankelijk zijn van de herder (de dokter en de overheid). Ze zijn bang voor de grote boze wolf (bacteriŽn, virussen zoals bijvoorbeeld de Mexicaanse griep). Ze denken dat ze vaccinaties nodig hebben om hen daartegen te beschermen. Door de hogere autoriteiten te gehoorzamen, leggen ze de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid en hun leven buiten zichzelf.
De oplossing die dr. Ghis ziet, is dat wij in onze kracht gaan staan en de verantwoordelijkheid voor onze gezondheid en ons Leven weer in eigen hand nemen. De werkelijke autoriteit zit immers in ons zelf, niet buiten ons. Het medische systeem is zo gecompliceerd dat mensen het niet begrijpen, verdwalen en opgeven. Voor een leek valt het niet of nauwelijks te doorgronden. De meeste mensen vertrouwen dan ook zonder meer op artsen, specialisten en de overheid.
De wetenschappelijke aspecten van vaccinaties zijn doelbewust onbegrijpelijk en ondoorgrondelijk gemaakt. De dokter maakt deel uit van een medisch systeem dat ontworpen is om mensen ziek te maken tot de dood er op volgt. De onderbelichte rol van de herder (die men vertrouwt en gehoorzaamt) is om de schapen te scheren tot er geen wol meer over is. Vervolgens leidt hij ze naar het slachthuis. De centrale vraag luidt: wie ben IK? Wie ga ik geloven en gehoorzamen? De doktoren of mijn
innerlijke stem?

Natuurlijk zijn er aardige artsen. Als persoon kan hij een vriendelijk mens zijn, maar tegelijkertijd maakt hij deel uit van een systeem waar hij ondergeschikt aan is. Hij speelt een rol, waarvan hij zichzelf vaak niet bewust is. De medische wereld (ook in Nederland) wordt compleet gecontroleerd en gedicteerd door het Grote Geld (Big Pharma). Van A tot Z: scholing, wetenschappelijke onderzoeken, medische journaals, promotieonderwerpen, behandelingsprotocollen en dergelijke, zelfs het tuchtrecht. Het medische systeem is niet ontworpen om zieke mensen beter te maken, maar om meer geld te verdienen voor de farmaceutische industrie, stelt dr. Ghis.


Het grote spel
Momenteel is het vaccinatievraagstuk zeer actueel: wie profiteert van vaccinaties?
Het verrassende antwoord van dr. Ghis luidt: vaccinatie dient militaire en industriŽle belangen. Vaccinatie is ontwikkeld voor biologische oorlogsvoering ter vernietiging van geselecteerde doelgroepen. Het eugeneticaplan wat hieraan ten grondslag ligt, heeft als oogmerk om de overbevolking drastisch te verminderen. De elite, de werkelijke machthebbers achter de schermen, hebben besloten vaccinatie te gebruiken om dit doel te realiseren. Vaccins zijn in hun ogen een ideaal wapen.
Men kan er in stoppen wat men maar wil. Enkele doelgroepen zijn: de zwarte bevolking, indianen, Aziaten, Aboriginals, armen, homosexuelen, ouderen en gehandicapten. Maar ook 'rebellen' die zich tegen de plannen van de elite verzetten, omdat deze zich meer bewust zijn en anderen informeren over de plannen van de elite. Dr. Ghis noemt als voorbeeld de deplorabele situatie van de indianen in Noord-Amerika. Ze krijgen financiŽle en materiŽle steun van de regering, op uitdrukkelijke voorwaarde dat ze zich laten vaccineren. Het is bekend dat de gezondheidstoestand van de indianen veel slechter is dan het landelijke gemiddelde. Veel
voorkomende klachten zijn: gehoorproblemen, longproblemen, allergieŽn, diabetes, obesitas, invaliditeit en degeneratieve ziektes.


De nieuwsconsument voelt zich belazerd door de griepdeskundigen, kopte Trouw. Want na alle schrikverhalen, blijkt de griep maar een griepje. Nu moet dat dit najaar nog allemaal blijken, maar ruim voor die tijd worden de boeven Roel Coutinho en Ab Osterhaus al naar het slachthuis afgevoerd.

Maar hoe zit het nu met de alternatieve media die al schande riepen voordat de hype goed en wel begon? Welnu, die gaan vooral af op wat ze links en rechts op internet lezen, zo lang het hun fearmongering maar versterkt. Ook het onverbeterlijke Xandernieuws heeft weer eens wat gelezen bij Rense.com, de grootste kulsite na Prison Planet.

Xander: "Volgens Dr. Laibow bevat het vaccin tegen de Mexicaanse griep maar liefst ťťn miljoen keer meer squalene (juiste spelling in het Nederlands: squaleen) dan het vaccin dat bij zo'n 175.000 Amerikaanse militairen het Golfoorlog Syndroom heeft veroorzaakt. Het verband tussen squalene en het Golfoorlog Syndroom is onomstotelijk aangetoond door professor R.F.Garry. Na diens getuigenis voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden verbood een Federale Rechter in 2004 het Pentagon om nog langer gebruik te maken van squalene, omdat deze stof grote schade aan de gezondheid veroorzaakt."

Zou het? Beetje googelen en je weet weer hoe het echt zit: Novartis en GSK ontwikkelen inderdaad griepvaccins met toevoegingen die squaleen bevatten, een voorloper van cholesterol die trouwens overal in ons lichaam te vinden is. Die stof zit echter al tien jaar lang in vaccins: "As of 2009, over 40 million people have been given squalene containing influenza vaccines in Europe. The incidence of serious adverse events so far reported, 1.4/100,000 doses administered, is at the baseline of the general population with no exposure to the vaccine."

Los daarvan: dat de oorzaak van het Golfoorlog Syndroom iets met squaleen te maken heeft, is nooit aangetoond. Hoe zit het dan met squaleen en het Pentagon? Die relatie is er domweg niet. Een federale rechter in de VS verbood alleen het verplichte gebruik van het antraxvaccin op grond van het feit dat het een experimenteel geneesmiddel betrof, niet op puur medische gronden.

Daarnaast is er altijd onduidelijkheid gebleven over de aanwezigheid van de stof in het antraxvaccin. De FDA vond slechts minuscule hoeveelheden, waarvan de herkomst ter discussie staat. Citaat: "September 2000, DoD became aware of FDA test results finding trace amounts of squalene in three out of three US vaccines tested: anthrax, diphtheria, and tetanus. The level of squalene identified by the FDA test is so minute that it is likely the result of squalene in the oil of a fingerprint not cleaned from lab glassware. The trace level of squalene found by the FDA in anthrax vaccine is less than the concentration normally present in human blood (250 parts per billion)."

Maar dat lees je allemaal niet bij complotters. Die beweren doodleuk dat 175.000 Amerikaanse militairen het Golfoorlog Syndroom te danken hebben aan squaleen. En er zijn genoeg complotmafkezen die dit overschrijven, waardoor het weer overal op internet is te vinden.

Het kan trouwens nog gekker. Inmiddels heeft ook zweefkees Marcel Messing zich met zijn werkgroepje op het vaccin gestort en die begint godbeterhet zelfs over chippen via vaccinatie. "Niemand minder dan prof. Jean-Pierre Petit, internationaal bekend astrofysicus en voormalig directeur van het CNRS (Centre National de la Recherche Scientifique), het grootste wetenschappelijk onderzoeksinstituut van Frankrijk, waarschuwde jaren geleden al voor Ďde nieuwe generaties vaccinsí, waarbij nanotechnologie zou kunnen worden ingezet en een (nano)chip aan het vaccin kan worden toegevoegd. Via het satellietsysteem en uiterst geavanceerde computers is de gevaccineerde mens dan overal controleerbaar ťn beÔnvloedbaar."

Hoe een satelliet moet communiceren met een nanodeeltje in een lichaam moet Marcel nog maar eens uitleggen, maar het mooiste zijn verwijzingen naar "niemand minder dan prof. Jean-Pierre Petit". Dat is namelijk gewoon een UFO en 9/11 nut en dus geen gerenommeerd wetenschapper. En anders citeer je gewoon Milton William Cooper, NWO en UFO gelovige. Vervolgens schrijf je dan ook nog dat je "de werkgroep geen persoonlijke adviezen inzake dit onderwerp geeft, mede gezien het feit dat er geen arts deel van uitmaakt." Nee, dat moet er nog bijkomen ook. Hoewel deze kwakzalvers het niet kunnen nalaten om colloÔdaal zilver als immuunversterker te adviseren.
Wat zijn de (verborgen) doelstellingen van de WHO?
1. vermindering van de (over)bevolking,
2. gerobotiseerde, gehoorzame schapen.

De medische maffia
Dr. Ghis vertelt hoe zij naar aanleiding van haar boek The Medical Mafia te horen kreeg dat ze haar baan als arts moest opgeven. Ze weigerde. Vervolgens werd gedreigd dat zij haar licentie zou verliezen en voor de rechter gedaagd zou worden. Zover kwam het ook. Ze nam zelf de verdediging op zich zonder hulp van een advocaat. Hoewel de rechtszaak 12 dagen in beslag nam, noemt ze het een formaliteit. De rechtelijke macht was totaal niet geÔnteresseerd in haar verhaal. Ze spreekt van een bizarre ervaring. Bij voorbaat stond vast dat ze haar licentie zou kwijtraken. De aanklagers kwamen met vooringenomen experts in dienst van en betaald door de overheid. Zelf werd ze ondersteund door vrijwilligers en sympathisanten Eťn van haar bewijsstukken was de aangrijpende CBS-documentaire (1979) in de reeks 60 Minutes .
Daarin werd teruggeblikt op de varkensgriep 'pandemie' die in 1976 de Verenigde Staten in rep en roer bracht. De hele bevolking moest verplicht gevaccineerd worden. Uit de documentaire blijkt duidelijk dat de bevolking door een felle propagandacampagne bang werd gemaakt voor iets wat niet bestond. Vervolgens werd 33% van de bevolking gedwongen gevaccineerd. Onder druk van de publieke opinie werd het vaccinatieprogramma stopgezet. De illusie werd gecreŽerd dat dit hen zou beschermen. In werkelijkheid was er geen gevaar. Slechts ťťn persoon overleed aan de varkensgriep. De hele vaccinatiecampagne was van A tot Z op leugens gebaseerd. De rechter wees dit bewijsstuk af als zijnde niet ter zake doende. Dr. Ghis betrok onafhankelijke experts in haar rechtszaak, onder wie dr. Buchwald uit Duitsland.
Hij stelt dat vaccinaties juist leiden tot meer klachten en ziektes. Elk vaccin vernietigt een deel van de hersenen. Op deze manier vernietigt het de intelligentie van toekomstige generaties.

Ze vraagt zich openlijk af: waarom willen de machthebbers domme, gehoorzame robots op deze planeet? Verplaats je in de schoenen van de elite. Het gaat niet eens om het geld, daarvan hebben ze meer dan ze kunnen uitgeven. Het gaat om macht. Ze zijn bang om ontmaskerd en gedomineerd te worden. Hun motto luidt: als je niet gedomineerd wil worden, moet je zelf domineren. Ze domineren elk volk op aarde. Steeds meer mensen doorzien het bedrog. Hoe meer de waarheid aan het licht
komt, hoe meer gevaar zij lopen om hun machtspositie te verliezen. Tot voor kort konden ze ongestoord hun gang gaan.

Het cruciale punt is:
de vaccinatiekwestie is in essentie geen medisch probleem, maar een politiek probleem


Dr. Ghis stelt dat het medische systeem van A tot Z wordt gecontroleerd door financiŽle belangen en overheden. Het enige doel hiervan is niet om mensen beter te maken, maar om mensen ziek te maken - en ziek te houden. In de farmaceutische industrie draait het om winst, niet om gezondheid.
Veel mensen vertrouwen blindelings op artsen die deel uitmaken van een systeem dat ontworpen is om mensen ziek te maken. Het draait niet om gezondheid en om het gezond maken van de mens.
Dr. Ghislaine LanctŰt uit Canada, kortweg dr. Ghis, is een luis in de pels van de medische gevestigde orde. Een vrouwelijke arts die 25 jaar lang gepassioneerd haar vak heeft uitgeoefend met veel liefde voor haar patiŽnten. Gaandeweg ontdekte zij vele misstanden, waardoor ze haar vertrouwen in het huidige medische systeem heeft verloren. Haar boek The Medical Mafia: how to get out of it alive and take back our health & wealth is een alarmerende aanklacht tegen de huidige gezondheidszorg, die volgens haar ziekmakend en ethisch failliet is. Als vergelding voor deze moedige daad belandde ze in 2008 twee maanden in de gevangenis en raakte ze haar licentie kwijt. In een tijd waarin het vaccinatievraagstuk zeer actueel is en veel mensen voor dilemma's plaatst, komt zij met een opmerkelijke boodschap. Dit artikel is gebaseerd op een indringende internetpresentatie , waarin zij haar visie onomwonden en onverschrokken verwoordt.vrij spel.
(Opmerking van de vertalers: volgens conservatieve schattingen bespaart deze wettelijke vrijwaring de farmaceutische industrie 300 miljard (!) dollar per jaar aan schadeclaims, alleen al in zake autisme ten gevolge van vaccinaties. Degenen die schade door vaccins oplopen, draaien zelf voor de kosten op. )
Kijk naar de huidige situatie. Wie heeft de bevoegdheid om een pandemie uit te roepen?
De World Health Organisation (WHO) . Dit is het Ministerie van 'Gezondheid' van de wereldregering. De WHO valt onder auspiciŽn van de Verenigde Naties.
Wat is deze wereldregering? Dat is de wereldelite, grote bankierfamilies en verschillende dynastieŽn die al sinds mensenheugenis alle beslissingen nemen en de wereldpolitiek bepalen en controleren. Nationale regeringen (hoe democratisch ze ook lijken) zijn slechts marionetten van deze wereldregering. De ministers van gezondheidszorg gehoorzamen aan de orders die hen worden opgelegd door de WHO, aldus dr. Ghis.
Wie gaan de vaccinaties toedienen? Dat zijn waarschijnlijk de openbare gezondheidsdiensten, artsen en verpleegkundigen. Maar er is ook sprake van speciaal opgeleide vaccinatieteams en het inzetten van militairen. Iedereen gehoorzaamt degene die boven hem staat in de piramidale machtsstructuur.
Het volk gehoorzaamt de dokter. De dokter gehoorzaamt de openbare gezondheidszorg. De openbare gezondheidszorg gehoorzaamt het ministerie. Het ministerie gehoorzaamt de WHO.
Noten:
 1. The Medical Mafia: how to get out of it alive and take back our health & wealth , Dr. Ghislaine Lanctot, ISBN-nummer 9780964412606. Andere boeken van dr. Ghis: The Trial of the Medical Mafia (1996), What the Hell Am I Doing Here Anyway (2002), Madame Ghis- Escape in Prison (2009). Adres: P Box 309, Waterloo,.O. JOE 2NO Quebec, Canada. info@personocratia.com
 2. http://www.video.healthhaven.com/vaccination.htm of op YouTube: vacunaciůn101, con Ghis (deel 1 t/m 6). Of op haar eigen website: www.personocratia.com
 3. Jannes Koetsier, auteur van De gezonde patiŽnt. Over de ziekte van het medisch bedrijf en gezond consumentengedrag. Verkrijgbaar via: www.degezondepatient.nl
 4. http://www.conspiracyarchive.com/NWO/depopulation.htm
 5. Georgia Guidestones, Een enorm granieten monument in Elbert County dat in 1980 anoniem werd geplaatst. In de stenen zijn 10 richtlijnen gehouwen, waarvan de eerste luidt: "Handhaaf de menselijke bevolking onder de 500 miljoen zielen, in permanente balans met de natuur. O.a. www.grenswetenschap.nl"
 6. o.a. www.davidicke.com , en www.wijwordenwakker.org aanbevolen literatuur: Worden Wij Wakker, Marcel Messing. Laatste nieuws: http://perfecthealth-rui.blogspot.com/ The Death Chip is at the tip of the vaccination needle auteur Dr Ryke Geerd Hamer (New German Medicine)
 7. U.S. PATRIOT ACT 2001: http://frwebgate.access.gpo.gov/cgibin/getdoc.cgi?dbname=107_cong_public_laws&docid=f:publ056.107.pdf
 8. Zie ook voor vrijwaring vaccinaties 2008: www.causecast.org
 9. Secret Government Bailout for Pharmaceutical Companies Will Cost Taxpayes Trillions Autism Hurts. door sceptici ook wel de World Hell Organisation genoemd.
 10. De wereldelite bestaat uit de invloedrijkste, machtigste en meest vermogende mensen in de maatschappij, de politiek, het bankwezen, de media, en de zakenwereld, o.a: de familiedynastieŽn van met name Rothschild en Rockefeller, Astor, DuPont, Disney, Reynolds, Onassis, Guggenheim, Russell, Taft, Forbes, Vanderbilt, als ook verschillende koningshuizen. Zie ook de Bilderberggroep. Deze elite implementeert de Nieuwe Wereld Orde (NWO). Volgens talloze onderzoekers streven zij een fascistische dictatuur na.
 11. De CBS-documentaire (1979) uit de reeks 60 Minutes . Te zien op www.despuitblijfteruit.nl
 12. Een uitstekende website met veel goede artikelen over vaccinaties: www.naturalnews.com Diseased African Monkeys Used to Make Swine Flu Vaccins; Private Military Contractor Holds Key Patents. 5 augustus 2009. Patentnummer 5911998: 'Method of producing a virus vaccin from an African monkey kidney celline'. www.xandernieuws.nl Uitgelekt document Franse overheid: 'vrijwillige' vaccinaties zullen toch afgedwongen worden. 1 september 2009.
 13. Het gaat om een 19 pagina's tellende document van 21 augustus 2009 met codenummer NOR 10CK0919751C. Zie ook www.infowars.com French Government Plans Mass Swine Flu Vaccination Programm. 31 augustus 2009.
 14. FEMA: Federal Emergency Management Agency. Het grootste FEMA-kamp bevindt zich in Anchorage, Alaska, en heeft een Noten
 15. http://www.video.healthhaven.com/vaccination.htm of op geschatte capaciteit van 500.000. Bij het uitroepen van de noodtoestand zijn ze volledig operationeel. Deze kampen vertonen veel gelijkenissen met concentratiekampen.
 16. Voor up-to-date informatie en acties zie www.wehaveachoice.weebly.com Onder tabblad Voorbeelden vindt u het volledige bewijsmateriaal dat u kunt gebruiken als u van uw burgerplicht gebruik wilt maken door aangifte te doen van een voorgenomen misdrijf, in dit geval een dreigende verplichte vaccinatie.
Top Secret
De volgende vraag die ze stelt is: wat zit er in de vaccins? Dat zullen we nooit te weten komen. De precieze samenstelling is geheim:"Top Secret!" volgens dr.Ghis. Conclusie: ze hebben iets te verbergen. Zouden we de precieze samenstelling kennen, dan zou de bevolking vaccinaties weigeren. De cocktail bevat in ieder geval genetisch gemanipuleerde, kunstmatig samengestelde en dus lichaamsvreemde microben. Een brouwsel van ziek gemaakte, vervuilde en besmette cellen van dierlijke (o.a. groene apen ) en menselijke oorsprong (embryo's), die kankerverwekkend zijn.

Als de bevolking volledig kennis zou hebben van de


toegevoegde conserveringsmiddelen, zou men weigeren. De conserveringsmiddelen (zoals formaldehyde, een vloeistof die bij het conserveren van lijken wordt toegepast) zijn bijzonder giftig. Ze doden gezonde, levende cellen. De toevoegingen, fixeermiddelen en conserveringsmiddelen kunnen onherstelbare, levenslange neurologische beschadigingen veroorzaken. Verlammingen, epilepsie, MS, fibromyalgie, hersenaandoeningen: het is een waslijst aan bijwerkingen die zich pas na verloop van tijd gaan openbaren. Verdere toevoeging is squaleen, een stof die -juist bij injectie- de microben in het vaccin heftig doet uitbreken. Squaleen schakelt witte bloedcellen uit, waardoor de immuniteit sterk verzwakt. Een andere toevoeging is kwik, bekend uit thermometers en spaarlampen. Een levensgevaarlijk vloeibaar zwaar metaal, dat eenmaal in je lijf, jaar in jaar uit je hersenen aanvreet.
Kwik verlengt de houdbaarheidsdatum van de vaccins. Verbijsterend dat dit nog steeds wordt toegestaan. Hetzelfde geldt voor aluminium, waarvan bekend is dat het de ziekte van Alzheimer veroorzaakt. Naast autisme veroorzaakt aluminium bij kinderen ook degeneratieve ziektes, zoals diabetes.
Kinderen krijgen de gezondheidsconditie van een verouderd lichaam. Fabrikanten geven blijkbaar meer om geld dan om uw welzijn en gezondheid.

Niet voor niets stelt Dr. Ghis: Vaccins zijn heksenbrouwsels, "Black Magic Potions." Vaccins zijn vaak gericht op specifieke bevolkingsgroepen. Niet iedereen krijgt hetzelfde vaccin toegediend. Het zijn biologische oorlogswapens.Update
Het staat nu al vast dat gedwongen massale vaccinatie zeer binnenkort gaat plaatsvinden in de Verenigde Staten en -dichter bij huis- in Frankrijk. In Frankrijk is dit publiekelijk nog niet bekend gemaakt, terwijl het al vast staat. Dit blijkt uit een uitgelekt, 19 pagina's tellend document d.d. 21 augustus 2009, uitgevaardigd door de Franse minister van Gezondheid, Roselyne Bachelot13. Eind augustus benadrukte dezelfde minister nog dat de vaccinaties vrijwillig zouden zijn.
Die uitspraak heeft blijkbaar geen enkele waarde. Heeft de overheid een verborgen agenda? Liegt ze in het openbaar? Zou dit zijn om georganiseerd verzet zo moeilijk mogelijk te maken?
Op 9 september 2009 hebben vijftig Franse onderzoekers, onder wie een nobelprijswinnaar, doktoren, politici en vakbondsleiders hun ongerustheid geuit. Zij vrezen dat de democratie ernstig gevaar loopt tijdens een gevreesde pandemie. Ze refereren aan het uitgelekte document waarin angstaanjagende mobilisatieorders staan beschreven. Het document is gericht aan de minister van Sport en Gezondheid, de prefects van het leger, provincies en streken als ook aan directeuren van regionale ziekenhuizen. Het document is ondertekend door Bachelot en haar collega van Binnenlandse Zaken, Brice Hortefeux.
Bachelot reageert op 11 september 2009 en zegt dat zij het vaccinatiebeleid bepaalt. Nu beweert ze dat vaccinatie niet verplicht is, maar zeer wordt aanbevolen. Ze noemt mensen die vaccinaties zullen weigeren asociaal. In dezelfde verklaring zegt ze echter ook dat de minister van Binnenlandse Zaken boven haar staat. Wat krijgen de Fransen morgen te horen?
Op 11 september 2009 staat in La Liberation dat een niet met name genoemde Franse bank zijn employees verplicht tot vaccinatieÖ


Hoe worden vaccins getest?

Dit artikel is overgenomen uit: Spiegelbeeld-oktober 2009


Er is wel degelijk keus! Deze vaccinatiekwestie stelt ons voor de ultieme beslissing, die in wezen een vermomde zegen is. Blijf ik een schaap, geleid door angst, of claim ik mijn soevereiniteit geleid door liefde? Dat is de essentiŽle vraag en de uiteindelijk keus waar we voor gesteld worden.
Het is momenteel crisis op alle fronten: politiek, religieus, sociaal, financieel, klimatologisch, en op voedselgebied. Maar in feite is er slechts ťťn crisis:
een evolutionaire crisis.
De mens als schaap is stervende. Het schaapachtige is een valse identiteit gebaseerd op leugens en illusie. De wereld van illusies houdt op te bestaan.
Het bevindt zich in een stervensproces. Deze evolutionaire crisis is de kraamkamer van ons echte wezen.
We gaan nu ontdekken wie we werkelijk zijn:
grootse wezens. Slechts gehoorzamend aan onze innerlijke authentieke autoriteit. Dit is exact hetzelfde proces als de transformatie van rups naar vlinder. Zij lijkt te sterven, verliest haar cocon, maar krijgt vleugels! Laten we ons verheugen in plaats van angstig te zijn. Het is het einde van het schapentijdperk. Oorlogen, vaccinaties, hongersnood, armoede en geweld komen ten einde. Zie deze keuze als een zegen. Ons werkelijke wezen staat op het punt zich te ontpoppen.
De afwachtende houding van het witte schaap is niet het antwoord. Het opstandige gedrag van het zwarte schaap werkt ook niet: het leidt naar het FEMA-kamp.
We moeten de polariteit van gehoorzaamheid en ongehoorzaamheid overstijgen.
Wanneer ik nee zeg tegen vaccinatie, betekent het dat ik ja zeg tegen wie ik in mijn diepste wezen ben.
We moeten het oude loslaten. Doe niet langer moeite het wetenschappelijk jargon van doktoren en politici te begrijpen. Uit onderzoek in Quebec bleek dat slechts 6% van de burgers politici vertrouwt.
Dit betekent dat 94% het geloof in politici heeft verloren. Een schokkend onderzoeksresultaat en een teken aan de wand. Daarentegen heeft 85% van de ondervraagden vertrouwen in artsen. Deze volgen echter gewild of ongewild de Gezondheidsraad en daarmee indirect de politici. Als je in de piramidale machtsstructuur politici niet meer vertrouwt, kun je evenmin op artsen vertrouwen. Zij gehoorzamen immers aan de politiek. Zo luidt de conclusie van dr. Ghis.

Onvoorwaardelijke liefde
Realiseer je waar de ultieme macht ligt: in de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Het gaat uiteindelijk om het transformeren van valse macht van buitenaf naar authentieke kracht van binnenuit. Deze transformatie brengt ons naar wie we werkelijk en in diepste wezen zijn.
"Ik nodig je uit om de realiteit vanuit dit perspectief te zien", aldus dr. Ghis. <
Bijvoorbeeld op militairen. Het Golfoorlogsyndroom (naar schatting 150.000-200.000 slachtoffers) wordt gelinkt aan experimentele Anthraxvaccinaties, die o.a. squaleen bevatten. Het wordt ook getest op gevangenen, psychiatrische patiŽnten, daklozen, vrijwilligers (bijvoorbeeld studenten geneeskunde!). Dr. Ghis waarschuwt dat gifstoffen eveneens worden uitgetest op het grote publiek via chemtrails in de lucht. De giftige stoffen komen ons lichaam binnen via de longen en via de huid.
Geen wonder dat de inhoud 'Top Secret' is.
Wat houden ze nog meer verborgen? Herhaalde vaccinaties vernietigen het immuunsysteem.
Wie verdient geld aan vaccins? De farmaceutische multinationals strijken het geld op. Het is een miljardenindustrie. De huidige griep 'pandemie' is uiterst lucratief. Wie betaalt? De regering. Waar haalt de regering haar geld vandaan? Bij de burgers (belastinggeld, ziektekostenpremies).
Wij betalen enorme bedragen, die gebruikt worden om onze gezondheid te vernietigen.

Witte en zwarte schapen
Dr Ghis onderscheidt witte schapen en zwarte schapen. Witte schapen zijn makke, afhankelijke schepsels die alle verantwoordelijkheid buiten zichzelf leggen. Zij zijn afhankelijk van een externe autoriteit die het beste met hen voor heeft: hun herder. Zij vertrouwen en gehoorzamen de dokter blindelings. Zij weten meer van ziekte dan van gezondheid. Gehoorzame schapen (burgers, verpleegkundigen, artsen, ministers) worden beloond met een wortel.(geld, promotie, aanzien, lintjes) Zwarte schapen zijn rebellen. Zij slikken niets voor zoete koek, informeren zich, vormen hun eigen mening, gaan zo nodig over tot actie, protesteren en tekenen petities. Ze zijn in verzet. Rebellen zijn lastposten en verdienen stokslagen. Zij worden buitengesloten, krijgen boetes, riskeren gevangenisstraf, kunnen hun bezittingen kwijtraken en worden outcasts.
In de Verenigde Staten zijn ruim 800 zwaar beveiligde, volledig bemande FEMA-kampen . Nu nog leeg, maar klaar voor gebruik zodra de noodtoestand wordt afgekondigd.
Dit is de keus waar we voor gesteld gaan worden:
gedwongen vaccinatie of onvrijwillige gevangenschap. Hoezo keus? Dr. Ghis zegt: "Ik ga voor geen van beide opties, want van werkelijke keus is geen sprake. Het is een nepkeus tussen twee kwaden. Als ik zou kiezen voor vaccinatie, is dat louter uit angst. Dan dood ik mijzelf. We gaan dood aan angst en uitputting, niet aan ziekte. We sterven aan de manifestatie van angst".
Dr. Ghis roept uit: zijn wij schapen of niet? Wie zijn wij eigenlijk?
We zijn onsterfelijk! We zijn scheppers. In ons diepste wezen, zegt ze, zijn we pure liefde. Uit liefde voor mezelf laat ik me niet vaccineren, ongeacht de consequenties.

De ultieme beslissing

Griepvaccin bevat 1 miljoen keer meer squalene dan veroorzaker Golfoorlog Syndroom

Volgens Dr. Laibow, de bekende wetenschapper die al jaren strijdt tegen de invoering van de Codex Alimentarius, bevat het vaccin tegen de Mexicaanse griep maar liefst ťťn miljoen keer meer squalene dan het vaccin dat bij zo'n 175.000 Amerikaanse militairen het Golfoorlog Syndroom heeft veroorzaakt. Het verband tussen squalene en het Golfoorlog Syndroom is onomstotelijk aangetoond door professor R.F.Garry. Na diens getuigenis voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden verbood een Federale Rechter in 2004 het Pentagon om nog langer gebruik te maken van squalene, omdat deze stof grote schade aan de gezondheid veroorzaakt.

Toch moeten de komende maanden honderden miljoenen mensen over de hele wereld een vaccin toegediend krijgen, dat gemiddeld EEN MILJOEN keer meer van deze schadelijke stof squalene bevat dan het vaccin dat het Golfoorlog Syndroom veroorzaakte.

Dr. Anders Bruun Laursen schrijft in een artikel op Global Research dat het Pandremix vaccin volgens een officieel document van de European Medicines Agency (EMEA) 10,68 milligram squalene per 0,5 milliliter bevat, wat overeenkomt met 2.136.000 microgram per miljard microgram water, wat gemiddeld 1 miljoen keer meer is dan de hoeveelheid squalene die zich in het 'vaccin A'bevond, de veroorzaker van het Golfoorlog Syndroom.

'Er is alle reden om aan te nemen dat de mensen nu vťťl zieker zullen worden dan (de militairen) in 1990 en 1991. Dit komt op mij moorddadig over,' is de conclusie van dr. Laursen. Het Golfoorlog Syndroom veroorzaakte bij 1 op de 4 Amerikaanse soldaten die dienst deden tijdens de Eerste Golfoorlog in 1991 klachten zoals geheugenverlies, concentratiestoornissen, chronische hoofdpijn, extreme vermoeidheid, ademhalingsproblemen, chronische darmklachten, huiduitslag en diverse andere pijnklachten.

'Squalene veroorzaakt auto-immuun ziektes'
In een ander artikel schrijft Dr. Russell Blaylock dat het H1N1 (Mexicaanse) griepvaccin om diverse redenen 'gevaarlijker is dan de griep zelf. Het is ronduit afschrikwekkend dat de pandemische vaccins (van Novartis) ingrediŽnten bevatten die 'immuun toevoegingen' worden genoemd, en die volgens talloze studies verwoestende auto-immuunziektes hebben veroorzaakt, waaronder rheuma, MS en de huidziekte Lupus.'

Volgens Dr.Blaylock hebben studies tevens uitgewezen dat deze toevoeging, squalene, dodelijk is voor dieren. Nadat bij 14 cavia's squalene werd toegediend, overleefde slechts ťťn dier de test. Bij een herhaling van de test was het resultaat exact hetzelfde.

Squalene, een soort olie, wordt onder andere verwerkt in MF-59, een toevoeging die in meerdere vaccins -waaronder tegen tetanus en difterie- wordt verwerkt. Dr. Blaylock ontdekte dat de studies die uitwezen dat MF-59 'zeer veilig' is voor mensen, verricht waren door de vaccinproducenten Novartis en Chiron. Onafhankelijke laboratoria en wetenschappers kwamen echter tot geheel andere conclusies, en vonden sterke aanwijzingen dat MF-59 / squalene veel hogere risico's geeft op het ontwikkelen van diverse auto-immuun ziektes, waaronder de dodelijke ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerosis), MS, neurologische ziektes, hartaandoeningen, blindheid en een nierziekte.

Naast squalene is er nog een ander vaccin-ingrediŽnt dat wetenschappers zoals Dr. Blaylock grote zorgen baart: gp120, een belangrijk onderdeel van de MF-59 vaccintoevoeging. Gp120 zorgt in combinatie met squalene voor een krachtige auto-immuunreactie, die meer dan een jaar kan duren. Schokkender is het feit dat Gp120 een proteÔne fragment is dat geÔsoleerd is van het HIV-virus, dat AIDS veroorzaakt. Studies hebben aangetoond dat Gp120 intense verhitting en beschadiging van de hersenen veroorzaakt, en dat dit doorgaans enkele maanden of zelfs jaren nŠ vaccinatie kan optreden.

'Het is overduidelijk dat de vaccinproducenten miljardenwinsten zullen maken met deze door de WHO en de overheid bevorderde pandemie... Mensen moeten beseffen dat als je het vaccin eenmaal hebt ontvangen, je weinig meer kunt doen om jezelf te beschermen. Het betekent dat je de rest van je leven ernstig ziek zult zijn, en voortijdig zult sterven.'

'Er zijn veel veiligere manieren om jezelf te beschermen tegen dit griepvirus, zoals een hoge dosis vitamine D3, geselecteerde immuunversterkende supplementen, en een goed eetpatroon,' aldus Dr. Blaylock.
Hieronder een lijst van de samenstelling van het H1N1-griep vaccin van Glaxo Smith Klein (GSK) , die door de meeste Europese regeringen is besteld.

List Of Components Of Glaxo H1N1 Vaccine Ė Dangerous, Mandatory Vaccinations Coming?

Bron: http://eldib.wordpress.com/2009/07/25/list-of-c...

List Of Components Of Glaxo H1N1 Vaccine
BIOLOGICAL INDEX
chicken embryos (eggs)
influenza virus, H5N1
virus culture
CHEMICAL INDEX
alpha-tocopherol
aluminum adjuvant : toxic
AS03 adjuvant
Daronrix : toxic
disodium phosphate : Used in pesticide products.
formaldehyde : Formaldehyde is toxic to humans and the environment
magnesium chloride
octoxynol 10 : Octoxynol was classified as slightly toxic in rats
polysorbate 80 (Tween 80
potassium chloride
potassium dihydrogen phosphate
sodium chloride
sodium deoxycholate
squalene : toxic effects on animals and the toxic effects on humans
thiomersal (thimerosol) (MERCURY) : toxic
vitamin E

Jane BŁrgermeister nam, als redacteur voor een medisch blad, met verbijstering kennis van het fiasco van het ďBaxter International onderzoeksinstituutĒ in Orth-Donau, Oostenrijk. Dit instituut stuurde een hoeveelheid van het H3N2 virus naar 18 verschillende Europese laboratoria. Ze ontdekte dat deze hoeveelheden van het H3N2 virus besmet waren met het actieve H5N1 virus, het zogenaamde vogelgriep virus. Bij deze ontdekking luidde Jane als medische redacteur aan de klokken. In de Oostenrijkse media was men geÔnteresseerd in haar verhaal. Hierop nam Jane het heft in eigen handen en diende een serie aanklachten in tegen diegenen die zij beschouwt als de overtreders van de wet.
De consequentie voor Jane was dat ze op staande voet werd ontslagen zonder enige verklaring. Sindsdien zoekt ze steun via het internet en vervolgt ze haar campagne.
Project Camelot zocht haar op en nam een interview met haar op. De resultaten spreken voor zich. Zij brengen je de echte Jane BŁrgermeister. Vastberaden, gepassioneerd, gearticuleerd en authentiek.

Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp