EVT-EFT
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek


Geloof niets, alleen maar omdat men het je verteld, of omdat iets algemeens als een waarheid wordt gelooft, of omdat het door traditie is gegroeid of doordat je het zelf als een waarheid hebt ingebeeld. Aanvaard slechts datgene wat je na grondig onderzoek voor jezelf als 'waar' hebt ervaren en laat dat je eigen maatstaf zijn.

Boeddha
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
"Some day the medical profession will wake up and realize that unresolved emotional issues are the main cause of 85% of all illnesses. When they do, EFT will be one of their primary healing tools .... as it is for me."
- Eric Robins, MD -Emotionele Vrijheid Technieken (afgekort: EVT) zijn gewoon het BESTE voor zelfhulp!

Wat is EFT?
EFT is een universeel hulp middel voor het verminderen van negatieve emoties in de breedste zin van het woord. Het is een combinatie van Westerse en Oosterse Wetenschap. Ontdekt door Dr. Roger Callahan, een klinisch psycholoog met ruime ervaring . Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt manieren te vinden om mensen te genezen van ongegronde angsten, fobieŽn en vrees. Hij noemde zijn techniek Thought Field Therapy (TFT)

EVT is de grootste zelfhulp techniek ter wereld en het WERKT!
EFT (Emotional Freedom Techniques) is een bijzonder eenvoudige manier om jezelf of iemand anders te bevrijden van beperkende en ongewenste emoties. EFT werkt door het bekloppen van bepaalde meridiaanpunten op je lichaam waarbij je tegelijkertijd de emotie benoemt. Door het bekloppen van deze punten laat je lichaam de minder positieve emotie los. De herinnering blijft en de daaraan gekoppelde ongewenste emotie is verdwenen. Tijdens de workshop leer je hoe EFT werkt en ervaar je het directe effect ervan.
De methode houdt in dat je je afstemt op het probleem en dan met je vingers op specifieke acupressuurpunten met je vingers drukt. Als je bijvoorbeeld boos bent op iemand bij wie je in het verleden pijn hebt ervaren, wordt je gevraagd om aan die situatie te denken en je gevoelens hierover na te gaan. Maar je hoeft de voorbije gebeurtenissen en de pijn die daarbij hoorde niet opnieuw te beleven.
Vraag de gratis verkorte handleiding aan!
Hoewel EVT of EFT (Emotional Freedom Techniques) fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen overal en altijd werkt.

Pas gezond verstand toe: Ga niet in je enthousiasme buiten je verantwoordelijkheden; dwz ga niet psychiatrische patiŽnten behandelen als je daartoe niet bevoegd bent. Hoewel EFT ook effectief blijkt in de psychiatrie, bestaan juist in de psychiatrie ab-reacties. Omgaan met (psychiatrische) ab-reacties nav een EFT behandeling, hoe infrekwent het ook voorkomt (circa 1 op de 1000) is iets voor professionals.


Jij blijft te alle tijden persoonlijk verantwoordelijk voor wat je met EFT doet, en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven aan Realisatie Trainingen, de trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.

Wat kan je zelf (met of zonder ons)?

De basis technieken leren en wat je kunt doen als de resultaten achterblijven bij de verwachtingen en mogelijkheden. Wij tonen je, aan de hand van demonstraties,  hoe je een trauma behandelt, een fobie aanpakt, een lichamelijke klacht verlicht en ongewenst gedrag zoals roken of snoepen kunt beperken. In onze praktijk combineer wij EFT met NEI en NLP.


Trainers EFT Scholingsinstituut
Het EFT Scholingsinstituut is opgezet in 2006 onder gezamenlijk initiatief van de trainers van Lightship Coaching en Trainingsbureau Levenskracht.

klik hier voor actuele informatie
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Maar ga niet alleen maar op onze woorden af. Honderdduizenden mensen overal ter wereld herschrijven het script van hun levensverhaal en maken er een echt succes-verhaal van met de kracht van EVT!
Zelfhulp door genezende aanraking: meridiaantherapie met behulp van EVT. EVT is gebaseerd op acupunctuur, kinesiologie en psychologie

Wat is EVT en wat doet het?


Je hoeft je er alleen maar bewust van te zijn dat het negatieve gevoel er is. Nadat je je hebt afgestemd op dit gevoel, toon ik je de punten waarop je moet kloppen en welke woorden je moet zeggen. Daarna word je gevraagd om weer na te gaan hoe je je voelt, als je aan die persoon of die situatie denkt. In 9 van de 10 gevallen zul je een belangrijke vermindering van de intensiteit van het gevoel merken. Als het niet helemaal weg is, herhalen we het proces totdat de intensiteit van het gevoel zoveel minder is, dat volledig evenwicht is verkregen. Je kunt dit allemaal doen terwijl je gewoon in een stoel zit.
Komt de negatieve emotie dan niet terug?

Heel zelden. Als dat gebeurt is dat een teken dat we meer werk hadden moeten doen. Het is mogelijk dat niet alle aspecten van het probleem zijn behandeld. Misschien is je woede op de ander behandeld, maar er kunnen meer emoties meespelen, zoals schuldgevoel of angst, die in verband met deze kwestie je energiestroom blokkeren. Je bent misschien ook boos op jezelf, niet alleen op de ander. Al deze reacties kunnen afzonderlijk behandeld worden, totdat elke emotionele lading uit de situatie is..

Inhoud van de workshop

Waarom EFT
Wat is EFT
Hoe werkt EFT
Meridianen en emoties
Het EFT-basisrecept van zeven stappen
Het verkorte EFT-basisrecept

Voorlichting

Wij demonstreren EFT aan maatschappelijk werkers, BIG-therapeuten, huisartsen, psychologen, psychotherapeuten en psychiaters en aan HBO opgeleide alternatieve therapeuten. Tevens werken wij in opdracht van bedrijven en instellingen voor welke een EFT-demonstratie een zinvolle aanvulling is op het gebied van reÔntegratie, personeels- en managementstrainingen. Wij geven demonstraties voor groepen tot maximaal 12 personen.
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp