Het was voor ons weer een eer en groot genoegen om aanwezig te Zijn op hét evenement van Pan Orange. Pan Orange is opgezet door Nicole Zonderhuis en Sylvia Carrilho. Nicole is intiatiefnemer van deze Dag buiten de Tijd in Driebergen. Het is de derde keer dat ze dit festival organiseert nu als PAN Orange samen met o.a. Linda Koopmans, Sylvia Carrilho, Shanta Bhikhari e.a. Het geheel speelde zich af op Landgoed de Horst omdat dit een, zoals zij zelf zeggen "een kennisomgeving waar mensen elkaar ontmoeten en inspireren" wilt zijn.
We waren onder de indruk van de mensen van Pan Ur. We spraken met Rietje, Cecilia en, uiteraard, Mike. Vooral zijn heldere uitleg bij de openingsceremonie was uitermate boeiend. We hebben de indruk dat zij van Pan UR als geen ander gedreven zijn om de boodschap uit tedragen.
Karel en Caroline met hun 'de Tonen van Creatie', zijn een ware belevenis. Of ze nu aan hun kraam staan of, zoals nu, in combinatie met de regenboogbrugmeditatie jongens, hun verhaal houden, het maakt niet uit, ze boeien vanaf het moment van contact.


Deze dag, 1 Hemelwandelaar (het teken van de Maya God Kukukan/Quetzalcoatl), zou de terugkeer kunnen zijn van Quetzalcoatl, die staat voor het mayabewustzijn, het nieuwe bewustzijn voor na 2012. Volgens de oude Maya profetieën zal Quetzalcoatl in Katun 4, die loopt vanaf 1993 tot 2012, terugkomen naar de Aarde om de start van het Nieuwe Tijdperk aan te kondigen. Een Supernova zou aan zijn komst vooraf gaan.
En omdat het de galatische geboortedag was van hen die 1 Ben zijn, mochten zij assisteren bij de vuurceremonie . Een er van was Hans, wij ontmoetten hem 's morgens vlakbij de ontvangsttafel. We weten inmiddels dat Hans zich inzet voor biologisch vlees en vegetarische snacks.  


Natuurlijk namen we deel aan de reinigingsceremonie en werden wij ‘ge-smudge-d’. De uitleg van Rik over de Sacred geometry, Workshop Chi Gung van Anne, Loslaten door Vinny, de Regenboogbrug Meditatie en de klankhealing van Robert waren geweldig om er bij te mogen zijn. Van Robbert la Porte begrepen we dat we niet moesten kijken, maar schouwen. Robbert had mooie producten uit de natuur, het maakte diepe indruk, ook zijn tatouage op zijn linkerhand, daar stond namelijk 'in lakech'.  Eigenlijkwas er te veel om op te noemen. Wat zeker is, is dat het een dag van dankbaarheid is. Dankbaar voor de boodschap, het mooie weer, voor de inzet van een ieder, voor de geweldige energie die er was.
O ja, we spraken natuurlijk met Ingrid Kiepen, van huis een Bergse en hebben veel opgestoken over Avatar!

Deze dag stond dus in het teken van de magische vlucht van Kunst en Harmonie. Laten we Kunst zijn! Time=Art is helemaal deze dag.
Je moest je creativiteit obsoluut meebrengen op deze bijzondere dag.

Er was een buitengewoon mooi kinderprogramma én dan de POTLUCK: iedereen nam weer eten mee voor een aantal personen: de thuis gemaakte quiche, taart, soep, brood, toetje, salades , te veel om op te noemen werd weer met elkaar gedeeld. Het blijft ons inderdaad verbazen over hoe rijk de tafel dan telkens gevuld is met allerlei lekkers.

.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Google
Maya - Festival 'De Dag Buiten de Tijd' 2007 : Woensdag 25 juli
klik hier voor actuele informatie
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp